Online εξομολογητήριο

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Με αφορμή τις τύψεις που έχει μέλος νεοσύλλεκτος (αχαχαχαχα!) ανοίγω νήμα-εξομολογητήριο όπου μπορούμε να ξαλαφρώνουμε τις μακακίες που έχουμε κάνει κατά καιρούς ως σκυλο-ιδιοκτήτες και να παίρνουμε άφεση αμαρτιών. Ξεκινάω από μένα στο πρώτο σχόλιο.
:ROFLMAO:

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Ααααα, τέτοιο έχω κι εγώ!
Έχω πεί, "αυτήν" την ατάκα: "Καλέ μην ανυσηχείτε, δεν πειράζει κανέναν"
ενόσω ο μπούλης μου ποδοπάταγε κοκονάκι ευσεβούς κυρίας...

(2 αυτομαστιγώματα και μια φανουρόπιτα έξτρα-λαρτζ)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ου, πολύ σουξέ (και γέλιο βεβαίως βεβαίως) προβλέπεται να πέσει σε αυτό το νήμα! Λοιπόν, αν καταγράψω όοοοολες τις λαλακίες που πρόλαβα να κάνω μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα μας βρει η Καθαρά Δευτέρα, οπότε γράφω τη βασική: αντίθετα από συμβουλές του εκπαιδευτή αλλά και φίλων που είναι της σκυλοπιάτσας, δεν ήμουν επιλεκτική με τα σκυλιά των άλλων και φαντάζεστε τα αποτελέσματα... (Είναι βαρύ το αμάρτημα, πρέπει να είναι βαριά και η τιμωρία. 50 μετάνοιες φτάνουν;; :p)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Αχ, πολλές φορές υποκύπτω σε αυτό το χαρακτηριστικό ύφος του ζητιάνου και τα μπουκώνω με λιχουδιές :X3:

και επειδή η αμαρτία μου επαναλαμβάνεται νομίζω ότι χρειάζεται ένα ταξίδι μετάνοιας σε γνωστό ελληνικό νησί :LOL:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τον έχω χάσει δύο φορές. Την πρώτη τον έλυσα να παίξει με άλλα σκυλιά, τι περιφραγμενοι χώροι και ψιλά γράμματα και την άλλη για να τρέξει πίσω από το αυτοκίνητο.

Πέντε πατερημά και τρία ευχελαια είναι εντάξει? Να το αφήσω;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.244
3.081
Ενώ ξερω οτι αυστηρός τόνος φωνής την πειράζει, 2 χρονια μαζί κ ακόμα ξεφεύγω.Αυτό για τη δική μου σκύλα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ κακό

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
Τον έχω χάσει δύο φορές. Την πρώτη τον έλυσα να παίξει με άλλα σκυλιά, τι περιφραγμενοι χώροι και ψιλά γράμματα και την άλλη για να τρέξει πίσω από το αυτοκίνητο.
o_O:eek::eek::eek:!!!

(y):p.

• Like
Reactions: Orilis

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά, εγώ ξέρετε: μπιφτέκια και παϊδάκια. Α, και το κόκκαλο που του έδωσα μια φορά και κατέληξε στο πρώτο βοηθειών στην Αριζόνα και έφαγα ένα ξεχέσιμο από τους κτηνιάτρους εκεί που μου είπαν ότι ως αρχαιολόγος, θα έπρεπε να ξέρω ότι ο σκύλος εξημερώθηκε πριν από τουλάχιστον 33.000 χρόνια και επομένως το Μουφ είναι σκύλος και όχι λύκος και μόνον οι λύκοι κάνει να τρώνε κόκκαλα.

Το ελληνικό γιαούρτι που χλαπακιάζει το Μουφ ή η σαντορινιά φάβα και η καστοριανή φακή, μάλλον καλό του κάνουνε. Ή το μπρόκολο και τα ραδίκια με λαδολέμονο.

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Tου έδωσα μια φορά να δοκιμάσει σόδα στο δάχτυλό μου γιατί είχε περιέργεια.
Μια ώρα γαυγιζε στο κουτάκι της σόδας γιατί τον ενόχλησε στη γλώσσα το ανθρακικό.
Νομίζω με 2 πατερημά, είμαι εντάξει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Το κυνολογικό μου επίπεδο το 2003:
Aρχικά ήθελα να πάρω τζακ ράσελ γιατί μου άρεσε στη Μάσκα (Άγιο είχα που δεν το κανα).
Μετά μου άρεσαν τα γουέστυ. Αλλά ήθελα αρσενικό. Και μου παν κάποιοι θείοι Μάκηδες ότι το αρσενικό γουέστυ κιτρινίζει στα πίσω πόδια από τα κατουρλιά. Και έκανα μπλιαχτς.
Μετά είδα τα γαλλικά σε μια έκθεση και έπαθα πλάκα. Πήρα μια κάρτα από εκτροφέα γαλλικών εκεί (κατά λάθος που λένε). Μετά την έκθεση έψαχνα για γαλλικό στις αγγελίες και βρήκα και στο γνωστό πετ σοπ της συμφοράς στο κέντρο όπου φλέρταρα με την ιδέα να πάω να πάρω ένα από εκεί.
Κατά λάθος μάλλον πήρα από εκτροφέα (της συφοράς βέβαια) μιας και μου έδωσε κάρτα και το συνδύασα και με εκδρομή στη Σαλαμίνα - πάω για καφέ παίρνω και το σκύλο.
(50 πατερημών και βέγκαν διατροφή για ένα εξάμηνο τουλάχιστο).

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εξομολογητήριο, έ?
Φέρτε μου νερό να ξεδιψάσω και μιά πέτρα για να ξαποστάσω... τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω...:D

Τι περισσότερο να εξομολογηθώ, από όσα έχω ήδη εξομολογηθεί?:cool:
Μέσα σε 81 σελίδες και πάνω από 1.600 posts... δικά μου και πολλών από εσάς (και όχι μόνο)...
Αν δε, παραθέσω και τα προσωπικά μηνύματα, σε σχέση με τις "αμαρτίες" μου...
Τότε χρειάζονται πολλά "πατερημά" στον Αγιο Μόδεστο, στον Αγιο Φραγκίσκο... στους Αγιους Πάντες...:whistle:

Υ.Γ. Αν και "ψήνομαι" (στο ψήσιμο είμαι ακόμη)... όχι, η vegan διατροφή, so far, θα ήταν για θανάσιμο αμάρτημα!!!:p:LOL:

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
εγω για χρονια κυκλοφορουσα τη Μελισσα χυμα (με το λουρι και το περιλαιμιο να τα κραταω) μεσ' τη μαγκια, γιατι ηταν απολυτα υπακουη και περπατουσε διπλα μου. ολοι νομιζαν οτι ηταν εκπαιδευμενη και οταν τους ελεγα οχι, απορουσαν.
περνουσαμε δρομους, σταματουσα με το σκυλι ελευθερο στο πλαι μου αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας :)censored:), και ο, τι αλλη ανευθυνοτητα μπορει να φανταστει κανεις.

μια φορα επεστρεψε μονη της σπιτι τρεχοντας, οταν μια γατα (πιθανοτατα μανα) της ειχε επιτεθει απο το πουθενα και μια αλλη επεσε παραπατωντας σε ενα απο τα καναλια του παλαι ντε σπορ σε φασαρια με αλλο θυληκο σκυλο. την ακολουθησα κι εγω :)whistle:), για να τη σωσω. ιστοριες για αγριους...

την ανευθυνοτητα μου αυτη (γιατι μυαλο μεχρι τοτε δεν εβαζα) την πληρωσε δυστυχως ενα μωρο γατακι κι απο τοτε η Μελισσα δεν ξαναβγηκε χωρις λουρι.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μόλις βρήκα φωτογραφικό ντοκουμέντο από πραγματικά μεγαλειώδη λαλακία μου: άφησα χωρίς επιτήρηση για 10 ολόκληρα λεπτά το 2 και κάτι μηνών κουτάβι μου με τον 3χρονο ανηψιό μου και κολλητό του. Ο μικρός έχει μεγάλη αγάπη στα αεροπλάνα, τα γλυκά και τα σκυλάκια. Στο σαλόνι υπήρχαν απ' όλα αλλά το δικό μου το σκυλί ασχολήθηκε ενδελεχώς με το παρακάτω: : IMG_20150410_124258.jpg

Το αποτέλεσμα; Τη γλίτωσε πολύ φτηνά με 3 μέρες διάρροια. Νομίζω ότι με 10 πατερημά σε 10 διαφορετικές γλώσσες ίσως ελαφρύνω λίγο τη θέση μου...

• Like
Reactions: yasemin and johnk

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Αμαρτία 1η: Πήρα τον πρώτο μου λύκο από byb. Ή κάτι σαν byb γιατί τότε (το 1974) αυτά δεν τα ξέραμε. Πήγαμε εκδρομή στον Χορτιάτη, είδαμε πίσω από την περίφραξη μια σκύλα με τα κουτάβια της, παίξαμε, τα ταΐσαμε και φεύγοντας μας χαρίσανε και 3 κουτάβια. Εγώ πήρα τον Ρούντι.
Αμαρτία 2η: Ο Ρούντι δεν δέθηκε ποτέ. Πηγαίναμε μαζί παντού. Κυκλοφορούσε μόνος του στο ΑΠΘ και με περίμενε έξω από την σχολή το μεσημέρι.
Αμαρτία 3η: Ο Ρούντι ζευγάρωσε. Αυτός ήταν ΓΠ με Μαλαμούτ (λέγανε), η θηλυκιά ήταν ΓΠ με Λύκο (κανονικό λέγανε). Ένα από τα παιδιά του διέπρεψε σαν τσομπανόσκυλο στην Ρόδο.

Στο μόνο που ελπίζω για συγχώρεση είναι η παραγραφή μια και έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια :)

ΥΓ. πάντως ήταν ένας κούκλος.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Αμαρτία 1η: Πήρα τον πρώτο μου λύκο από byb. Ή κάτι σαν byb γιατί τότε (το 1974) αυτά δεν τα ξέραμε. Πήγαμε εκδρομή στον Χορτιάτη, είδαμε πίσω από την περίφραξη μια σκύλα με τα κουτάβια της, παίξαμε, τα ταΐσαμε και φεύγοντας μας χαρίσανε και 3 κουτάβια. Εγώ πήρα τον Ρούντι.
Αμαρτία 2η: Ο Ρούντι δεν δέθηκε ποτέ. Πηγαίναμε μαζί παντού. Κυκλοφορούσε μόνος του στο ΑΠΘ και με περίμενε έξω από την σχολή το μεσημέρι.
Αμαρτία 3η: Ο Ρούντι ζευγάρωσε. Αυτός ήταν ΓΠ με Μαλαμούτ (λέγανε), η θηλυκιά ήταν ΓΠ με Λύκο (κανονικό λέγανε). Ένα από τα παιδιά του διέπρεψε σαν τσομπανόσκυλο στην Ρόδο.

Στο μόνο που ελπίζω για συγχώρεση είναι η παραγραφή μια και έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια :)

ΥΓ. πάντως ήταν ένας κούκλος.

Προτού το 1995 αυτα δεν μετράνε για αμαρτίες

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
27
Ελλάδα
Μου αρέσει να αφήνω τον σκύλο μου, (κασπερακος) να κατουράει τις ρόδες των αυτοκινήτων και μετά να αφήνω ένα σημείωμα του στύλ: ''ο σκύλος μου μόλις κατούρισε το αμάξι σου'' , μετά αν βρώ καλό σημείο κοιτάω αντιδράσεις.....

πιστέυω με 3 πιστέυων και δυο χαιρετισμούς να είμαι εντάξει(?)!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Μου αρέσει να αφήνω τον σκύλο μου, (κασπερακος) να κατουράει τις ρόδες των αυτοκινήτων και μετά να αφήνω ένα σημείωμα του στύλ: ''ο σκύλος μου μόλις κατούρισε το αμάξι σου'' , μετά αν βρώ καλό σημείο κοιτάω αντιδράσεις.....

πιστέυω με 3 πιστέυων και δυο χαιρετισμούς να είμαι εντάξει(?)!!!
Και κάπως έτσι τα παίρνουν στο κρανίο και αρχίζουν να μοιράζουν φόλες! :mad:
Δεν σοβαρολογείς ότι το κάνεις αυτό....?