Oliver's Petfood - Ξηρά τροφή

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Διάβασα καλά σχόλια για την Oliver's και σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Πριν το κάνω ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.
Είναι καναδική και πολύ διαδεδομένη στις Σκανδιναβικές χώρες. Δεν πωλείται στα καταστήματα. Γίνεται παραγγελία στο online shop τους και την στέλνουν με UPS παντού στην Ευρώπη. Μάλιστα πουλάνε το scoop που μετράμε τη δοσολογία και λένε ότι όλα τα έσοδα από αυτό πηγαίνουν σε αδέσποτα (και στην Ελλάδα).
"Annually 3.000€ for dogs/cats living in shelter and streets GREECE"

Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρων όλο αυτό το concept.

Την ξέρετε? Την χρησιμοποιεί κανείς? Αν ναι περιμένω εντυπώσεις και σχόλια

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπήκα στη σελίδα τους και μου φάνηκε ενδιαφέρον...σαν τιμή είναι σχεδόν τα ίδια με την Ακάνα. Δεν την έχω ξανακούσει..αλλά μπορέι να παραγγείλω το test pack...να δω αν τους αρέσει..:):)

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Από ότι ξέρω εγώ είναι καναδέζικη και στη Δανία είναι το κέντρο διανομής για την Ευρώπη. Μπορεί και να κάνω λάθος. Η πρώτη ύλη πάντως έρχεται από Καναδά.
"Every ingredient in a bag of OLIVER’S ADULT has been bred, reaped, and prepared in Canada."

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Από ότι ξέρω εγώ είναι καναδέζικη και στη Δανία είναι το κέντρο διανομής για την Ευρώπη. Μπορεί και να κάνω λάθος. Η πρώτη ύλη πάντως έρχεται από Καναδά.
"Every ingredient in a bag of OLIVER’S ADULT has been bred, reaped, and prepared in Canada."
εχεις απολυτο δικιο. στον καναδα ειναι ιδιαιτερως ευαισθητοποιημενοι με τετοια θεματα και απο οτι ειδα η τροφη πρεπει να αξιζει. Για δες την και πες μας τις εντυπωσεις σου σε παρακαλω

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αν παρεις 4 σακια μαζι , εχει εκπτωση 15% ...γενικα πολυ καλο concept με τα δωρεαν μεταφορικα.

Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως καποια στιγμη σταματησει η διανομη μεσω του eshop τους.

Εγω παλιοτερα εδινα μια χαρα την Eagle Pack Holistic μεχρι που εξαφανιστηκε απο την Ελλαδα μεσα σε ενα μηνα (σταματησε η εισαγωγη της απο τον αντιπροσωπο).

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
αλλά μπορέι να παραγγείλω το test pack...να δω αν τους αρέσει..:):)
Εμείς τέτοιο πρόβλημα δεν έχουμε! Βάζω στοίχημα ότι δεν υπάρχει τροφή στην αγορά που να μην την φάει η "χοντρο"Μπελλα :D

Για δες την και πες μας τις εντυπωσεις σου σε παρακαλω
Εγώ ήλπιζα ότι κάποιος άλλος την έχει δοκιμάσει και δεν θα χρειαστεί να κάνουμε το πειραματόζωο :p

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Εμένα μου άρεσε ότι:
1.Δεν έχει συντηρητικά, χημικά κλπ.
2.Έχει έγκριση από σοβαρούς (θέλω να πιστεύω) οργανισμούς
3.Αν δεν την τρώει ο σκύλος την παίρνουν πίσω χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις(μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν τους)
4.Μεγάλο ποσοστό κρέατος στο τελικό προϊόν
5. Φιλοζωική δράση
6. without any form of animal testing.
7. Συγκριτικά μικρότερο ποσοστό πρωτεΐνης από άλλες καλές καναδικές τροφές που είναι σημαντικό για τις μεγαλόσωμες φιλές και ειδικά στην περίοδο της ανάπτυξης

Στη θεωρία φαίνεται καλή. Μένει να μας πει εντυπώσεις και κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ενδιαφερουσα τροφη αν και θα προτιμουσα να εχει ενα κωδικο adult large breed με ακομη λιγοτερη πρωτεινη οπως εχει και τη σταρτερ για μεγαλοσωμες φυλες. Στελνει και στην Ελλαδα με δωρεαν μεταφορικα????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι, στέλνει...απλώς πρέπει να θυμάσαι ότι τελειώνει η τροφή και πρέπει να παραγγέλνεις εγκαιρως...
Ή εγω που δεν έχω πιστωτική και έχω electron κάρτα θα πρέπει να υπαρχουν πάντα λεφτά μεσα στον λογαριασμό. Αλλά λεώ να τη δοκιμάσω...

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Λένε ότι στέλνουν παντού στην Ευρώπη με UPS και μάλιστα η τροφή σε όλη τη μεταφορά δεν μένει σε περιβάλλον πάνω από 20 βαθμούς κελσίου.Τώρα το πως θα το πετύχουν αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα(και όχι μόνο) δεν ξέρω.
Δωρεάν μεταφορικά είναι για παραγγελίες πάνω απο 40 ευρώ. Με 4 σακιά κάνουν 15% έκπτωση , με 12 σακιά 25% έκπτωση :eek::eek::eek:
Εγώ θα την παραγγείλω από την τοπική εισαγωγέα που ταΐζει χρόνια με αυτή την τροφή και έγινε αντιπρόσωπος για να την έχει πάντα διαθέσιμη για τα σκυλιά της (εκτρέφει κάτι απίθανα, όμορφα, γλυκά σοκολατί retriever)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Aαααααα...έτσι τη παραγγέλνω και εγω...να έχω ανα πάσα στιγμη τη χρειαστω!!!
Άσχετη ερωτηση: Πόσο "σοκολατι"????? όπως λέμε σοκολάτα υγέιας η γάλακτος?

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Τι σε προβληματίζει στην παραγγελία από το σαιτ? Πληρώνεις με πιστωτική και σε 3-4 μέρες έχεις τη τροφή...Έτσι λένε...όλα όσα λέμε είναι στη θεωρεία.
Η τοπική εισαγωγέας έχει μακράν καλύτερες τιμές και για αυτό θα την πάρω απο εκείνη ;)

Στέλνω μία σοκολάτα δώρο με pm :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ααααααα....και καλύτερες τιμές ?/ Α, δε μας τα είπες αυτα...μας βάζεις πρωτα στο τριπακι...και μετά μας λες και τα υπόλοιπα!!!!!:D:D:D:D:D