Καλησπερα! Ειμαι καινουριος εδω,με συνεπεια να καθομαι εδω και δυο βδομαδες να διαβαζω τα παλαιωτερα post και να μην τελειωνουν! εχω βρει ηδη πολυ χρισημες πληροφοριες που ειχα σκοπο να ρωτησω αλλα δεν χρειαστηκε! Η αλληθεια ειναι οτι δεν ειμαι απο αυτους που θα μπορεσω να βοηθησω καποιον εδω ουτε να προσφερω τις γνωσεις μου οπως π.χ. η rottie o denis o makis ο amagos και αλλοι που δεν αναφερω, οποτε εγω θα διαβαζω τις γνωσεις των αλλων και απλα θα λεω την γνωμη μου! Εδω λοιπον θα ερθω στο θεμα μου! πολλα απο τα topic που εχω διαβασει (οχι ολα)τα παρατησα γιατι τις περισοτερες φορες καταλιγουν OFF TOPIC με σκοπο να γινονται βαρετα και σε πιο προσωπικου επιπεδου μεταξυ δυο η τριων μελλων! θα προτεινα λοιπον να δωθει μεγαλυτερη προσοχη στα off topic ,δε λεω να τιμωρητε καποιος,δε γινετε αυτο,απλα καποιος αλλος να του το πει καπως (ας προσθεσει ο admin στα emoticons καποιο offtopic) παρα να συνεχισει την offtopic συζητηση! αυτα ηθελα να πω συγνωμη αν κουρασα καποιους αλλα πιστεψτε με εχω κουραστει και εγω τοσες μερες να διαβαζω ασχετα πραγματα σε ενα topic που με ενδιαφερει πολυ! (οποιο και αν ειναι αυτο)