o skylos mou den gavgizei

black-mamba

Member
19 Ιουλίου 2015
7
1
kalhspera exw edw kai 2 mhnes peripou ena skulaki 5 mhnwn twra apo filozwikh...ki apo thn mera pou hrthe spiti thn fwnh tou thn exw akousei zhthma 4 fores...den gavgizei katholou oute klaiei....eimai tyxerh vevaia gt otan feugw apo to spiti den exoume ta gnwsta dramata alla den kserw an einai kai fysiologiko kai tosh siwph....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Μη γράφεις greeklish πλιζ, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Αφού το χεις ακούσει κ 4 φορές, σημαίνει ότι δεν είναι οργανικό το θέμα, άρα όλα καλά κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Άρα, παίζουν 2 τινά: 1) είναι έτσι ο χαρακτήρας του, λες ευχαριστώ για το τζόκερ που σου κατσε κ συνεχίζετε τη ζωή σας, 2) έχει τρομάξει από την αλλαγή περιβάλλοντος κ θέλει λίγο χρόνο να ξεδιπλώσει το χαρακτήρα του. Σε αυτή την περίπτωση δουλεύεις στο να καλλιεργείς ένα κλίμα εμπιστοσύνης και κάνεις δεήσεις όταν ξεδιπλώσει το χαρακτήρα του να μην το μετανιώσεις που δεν το άκουγες.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Μεχρι 9 μηνων μονο το κλαμα της ειχα ακουσει ελαχιστες φορες,το γαβγισμα της καθολου,απο τοτε το ακουω καθε μερα ειτε γιατι θελει να παιξει,να παει βολτα,να βγει στο μπαλκονι.Ωρες ωρες αναπολω τις παλιες καλες μερε που ειχε λιγο ησυχια στο σπιτι!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τις πρώτες μέρες (10 περίπου) που είχα υιοθετήσει τη Νεφέλη έλεγα πως είναι μουγκή.
Μόλις άρχισε να προσαρμόζετε άκουσα το κλάμα της όταν δε μπορούσε να πιάσει τα παιχνίδια της.
Ευτυχώς μέχρι σήμερα ευχαριστώ για το τζόκερ που μου κάθισε και τη φωνή της μικρής την ακούμε μόνο όταν έρθει στην πολυκατοικία κάποιος που δε τον γουστάρει.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Τις πρώτες μέρες (10 περίπου) που είχα υιοθετήσει τη Νεφέλη έλεγα πως είναι μουγκή.
Μόλις άρχισε να προσαρμόζετε άκουσα το κλάμα της όταν δε μπορούσε να πιάσει τα παιχνίδια της.
Ευτυχώς μέχρι σήμερα ευχαριστώ για το τζόκερ που μου κάθισε και τη φωνή της μικρής την ακούμε μόνο όταν έρθει στην πολυκατοικία κάποιος που δε τον γουστάρει.
Εισαι τυχερη!Εμενα αργησε το χρυσουλακι μου να μιλησει και μου τα λεει μαζεμενα τωρα!:)

• Like
Reactions: Lavernne

Lizalina

Member
7 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
35
Καλησπέρα και από εμένα!! Μην σε ανησυχεί καθολου... Τη Λίζα μου την έχω 1 χρόνο και την έχω ακούσει να γαυγιζει ελάχιστες φορές!! Μάλιστα, η ανησυχία μου ήταν τόσο μεγάλη που ρωτησα και κτηνιάτρους και εκπαιδευτή... Ή απάντηση τους ήταν ότι αν δεν υπάρχει λόγος να γαυγιζει γιατί να το κάνει... Σημασία βέβαια έχει και ο χαρακτήρας του κάθε σκύλου... Ή Λίζα είναι πολύ ηρεμη... Οπότε μάλλον ήμαστε από τους τυχερους...

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
Διάβασε τους κανόνες- Απαγορεύονται τα greeklish, γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!
Αλήθεια είναι πως θα ήταν ανησυχητικό αν δεν είχες ακούσει τον σκύλο σου να γαβγίζει καθόλου, όμως αφού τον έχεις ακούσει έστω 4 φορές, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας..!
1. Ή απλά είναι στον χαρακτήρα του σκύλου η ψυχραιμία & ηρεμία σε τέτοιο μεγάλο βαθμό(είσαι πολύ τυχερός σε αυτή την περίπτωση:D)
2. Ή απλά θέλει χρόνο ακόμη να προσαρμοστεί στο περιβάλλον αυτό & να νιώσει ασφάλεια & άνεση (θεωρώ πιο πιθανή αυτή την περίπτωση να ισχύει). Για να καταλάβεις τι γίνεται, πρέπει να περάσεις χρόνο μαζί με το σκυλάκι & να δεις τις διαθέσεις του: Αντιμετωπίζει γενικά τα πάντα με ηρεμία & χαλαρότητα, π.χ. την ώρα του φαγητού πως συμπεριφέρεται; Στην βόλτα πώς είναι;Δείχνει γενικά να φοβάται;...Και θα καταλάβεις..! Θέλει χρόνο & πιστεύω πως και λόγω πολύ μικρής ηλικίας, είναι ακόμα συνεσταλμένο & συγκρατημένο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να περνάς χρόνο μαζί του & να κάνετε πράγματα ΜΑΖΙ, για να δημιουργηθεί δεσμός, να δεθείτε περισσότερο & να καταλάβει πως είσαι ο άνθρωπος της, να μην νιώθει φόβο & ανασφάλεια!
Καλή τύχη!(y)