o rigo

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και κάτοχος του κυρίου δίπλα..Ο ριγκο προέρχεται από μαμά γερμανίδα και μπαμπά βέλγο:) είναι 11 μηνών (σε3 μέρες) και διαστάσεις 56 cm ύψος και 75cm περίπου μήκος.Τον πήρα από ένα σπίτι λίγο περίεργων ανθρώπων θα έλεγα που είχε γεννήσει η σκυλίτσα τους και θέλω να πιστεύω ότι περνάμε αρκετά καλά μαζί από τότε!!Έχω κάποιες ερωτήσεις να σας κάνω αλλά θα μεταφερθώ στο κατάλληλο τοπικ(όταν το βρω:) )

Attachments

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απαραδεκτος ο σκυλος σου!Να μας τον συστηνεις και να μας βγαζει γλωσσα;Ωραια ανατροφη του εδωσες!:D

Καλως ηρθατε!:)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
Με τρόμαξες ρε σκυλάκο..έχω δει τόσο κράξιμο εδώ μέσα(δεν έχει σημασία αν είναι για καλό) που λέω..τι έχει ο σκυλάκος μου??Σ ευχαριστώ!!καλώς σας βρήκα!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Με τρόμαξες ρε σκυλάκο..έχω δει τόσο κράξιμο εδώ μέσα(δεν έχει σημασία αν είναι για καλό) που λέω..τι έχει ο σκυλάκος μου??Σ ευχαριστώ!!καλώς σας βρήκα!!
Ναι...εχουν λιγο το φοβο μας οι καινουριοι,αλλα κατα βαθος(-πλατος-υψος) ειμαστε καλα και αγαπησιαρικα παιδια!:p

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
καλώς σας βρήκα όλους παιδιά και για να γνωριζόμαστε κιόλας σιγά σιγά είμαι ο Κώστας από Αθήνα με τον rigo:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες Κώστα με τον Rigo..!!:)

o σκύλος σου δεν πήρε τίποτα απο τον μπαμπά βέλγο......τουλάχιστον στην όψη..!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
o rigo ειναι c-p του μπαμπα βελγου για την ακριβεια:Ρο Μπαμπας μας ειχε τα χαρτια του ολα οπως κ η μαμα μας τα οποια ανφεραν οτι ειναι βελγικος ποιμενικος:)τωρα τι να σ πω και εγω οτι βλεπω λεω:Ρ

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
μαλλον τι να σ πω και εγω; οπως ειπα αυτοι π το πηρα δεν ηταν κ οι πλεον φιλικοι ανθρωποι στον πλανητη:Ροποτε απεφυγα τα πολλα πολλα!!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
Α ναι ξέχασα να αναφερθώ στο χαρακτήρα!!είναι πολύ καλός παιχνιδιάρης είναι αρκετά φιλικός ειδικά όταν είμαι και εγώ μπροστά..πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα είναι αρκετά αλερτ γιατί ήδη έχει δείξει κάποια δείγματα..το μόνο πρόβλημα μας είναι με τα κατσίκια που περνανε απέξω δεν πολύ συμπαθεί τα κουδούνια τους!!:p:pκατά τα άλλα είναι πολύ καλός σκυλακος και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο ξεροκέφαλος!!ευχαριστω παιδια..:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709