O Mίκυ Μάους μου, φτάνει σε 15 μέρες!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Koυκλάκι, να τον χαίρεσαι! :)
Μου κάνει εντύπωση το πρόβλημα που έχουν κάποια κουταβάκια με το λουρί, εμένα περπατούσε ο άτιμος κανονικότατα, ίσως τα πιο μικρόσωμα σκυλάκια έχουν θέμα.
Όπως σου είπε η Αλίκη μέχρι να βγείτε βολτούλες κάνε εξάσκηση με το λουρί μέσα στο σπίτι ώστε να μην μουλαρώνει στο δρόμο.

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Μου κάνει εντύπωση το πρόβλημα που έχουν κάποια κουταβάκια με το λουρί, εμένα περπατούσε ο άτιμος κανονικότατα, ίσως τα πιο μικρόσωμα σκυλάκια έχουν θέμα.
Όπως σου είπε η Αλίκη μέχρι να βγείτε βολτούλες κάνε εξάσκηση με το λουρί μέσα στο σπίτι ώστε να μην μουλαρώνει στο δρόμο.
ευχαριστω πολυ..
ελπιζω να προσαρμοστουμε !!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Kαι μενα το δικο μου το λεσι την πρωτη βδομαδα με το λουρι ηθελε συνεχεια να το τρωει..Ειναι στον καθε σκυλο αλλιως..

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
καλημερα καταρχην και λογω της ημερας προσοχη στην ψηφο μας!!!! λοιπον στο θεμα μας αυτο που θελω να πω γιατι δεν ειχα ποτε μου σκυλο κ μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο μικυ τα 30γρ. του γευματος του τα τρωει σε μαξιμουμ 10 δευτερα...σιγουρα δεν τα μασει.. ειναι φυσιολογικο αυτο ? συμβαινει σε ολά τα σκυλακια η ειναι γνωρισμα της φυλης η λαιμαργια του?