Νομίζω ότι Ο mareco, πρέπει να ξεκινήσει διαδικασίες αναγνώρισης....Aλλος ενας μικρος "Σωτηρης"!! Τι γινεται με αυτη τη φυλη πια?
Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου !
Νομίζω ότι Ο mareco, πρέπει να ξεκινήσει διαδικασίες αναγνώρισης....Aλλος ενας μικρος "Σωτηρης"!! Τι γινεται με αυτη τη φυλη πια?
χαχαχαχχαχαχχα μοιαζουν απιστευτααααα το συντομοτερο να αρχισει διαδικασιες αναγνωρισης mareco o σωτηρης μαλλον ειναι μπαμπας πλεον χαχαχχαχαχχα <3Τσοπανάκος με τα όλα του και κούκλος.
Να σου ζήσει και μπράβο σου, που πήγες σε φιλοζωική.
να σε ρωτησω ο σωτηρης ποσο ειναι???Βρε σεις...του ivan είναι το thread, ή του Σώτου;
Για σοβαρευτείτε και ασχοληθείτε με τον μπέμπη
ευχαριστω πολυυυΝαταλία νά τον χαίρεσαι, είναι από τά ομορφοτερα κουταβακια που εχω δει. Υπέροχα ματάκια καί τρίχωμα σαν πουπουλενιο φαίνεται. Πολυυυυυυ κουκλακος είναι.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
ευχαριστωωω...αποφασιστηκε οτι ειναι γιος του σωτηρη τωρα...χαχαχχαχα αρα τσοπανοσκυλο...Ε ρε μια γουνομπαλα με πονηρα ματακια!!
να σου ζησει!! ειναι κουκλακι και πως να μη σου εχει κλεψει την καρδια.. εδω κλεβει τις δικες μας!!
Οτι και ναναι γερο ναναι! να το μεγαλωσεις σωστα και ομορφα και αυτο θα στο ανταποδωσει..
Σιγα σιγα που θα μεγαλωνει θα φανει με τι μοιαζει..
Παντως εχει ομορφα πατουσια!!
Σε ποιά μονάδα μέτρησης;να σε ρωτησω ο σωτηρης ποσο ειναι???
και τα δυο...ο δικος μου ειναι 4 μηνων κ 6 κιλα περιπου...Σε ποιά μονάδα μέτρησης;
Κιλά ή χρόνια;
πανεμορφος ειναι ο σωτηρης ελπιζω να του μοιασει ο δικοσ μου απο συμπεριφορα πωσ ειναι ο σωτηρακος?γενικα μαθαινει ευκολα??Ο δικός μου, είναι + 10 χρόνια και + 20 κιλά, από τον δικό σου
ψαχνω να βρω με τι μοιαζει μπας και καταλαβω τα δυνατα του σημεια πριν μου τα δειξει...Ψάχνεις να βρεις τα στάνταρ της φύλης;
Να σου ζήσει ο τρομερός σου! Κούκλος είναι!