O bunny mou

atakti

Member
29 Μαϊου 2010
14
0
Εκαλη
Ο μπανι ειναι ενα Ροτβαιλερ που εκανα εισαγωγη απο μεση Ανατολη και συγκεκριμενα Ιρακ λιγο πριν την εισβολη των Αμερικανων.Ο στρατος του Ιρακ εδινε τα σκυλια του οταν οι αμερικανοι χτυπησαν την Βαγδατη για να τα σωσουν ετσι ο μπανι (πρωην αχμετ) εφτασε στα χερια μου .
Λοφω ειδικοτητος καταφερα απο πυροτεχνουργο να τον μετατρεψω σε σκυλο φυλακα αλλα και σκυλο συντροφο .
Συντομα θα σας ανεβασω και φωτο του απο πεδιο μαχης και απο την τωρινη του ζωη .
Ατακτη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ενδιαφέρουσα ακούγεται η μέχρι στιγμής ζωή του bunny σου.
Πως κατέληξε στα χέρια σου;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Καλως ηρθατε

Μοναδικη περιπτωση σκυλου :) ...περιμενουμε με ενδιαφερον !

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ο στρατος του Ιρακ εδινε τα σκυλια του οταν οι αμερικανοι χτυπησαν την Βαγδατη για να τα σωσουν
καλά ρε άτακτη μέσα στον χαμό αυτοί κοιτούσαν να χαρίσουν τα σκυλιά τους?
ατακτη μήπως μας δουλεύεις? και Ban(i) κιολας το σκυλί?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
καλά ρε άτακτη μέσα στον χαμό αυτοί κοιτούσαν να χαρίσουν τα σκυλιά τους?
Ειχαν μια φορα στο animal planet εναν αμερικανο στρατιωτη ο οποιος εσωσε ενα αδεσποτο απο το Ιρακ και το πηγε σπιτι του, στην χωρα των ονειρων, Αμερικα.
Τωρα, αν μας δουλευει η ατακτη ομολογω πως εχει φοβερη φαντασια :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καμια φορα η αληθεια ειναι πιο περιεργη και απιστευτη απο τον μύθο. Ας περιμενουμε.

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
απο όσο ξέρω εγώ, τα σκυλιά του στρατού του Ιράκ δε τα χάριζαν την ώρα της εισβολής... πολλά τα έκλεβαν για να πουληθούν αργότερα ως εκπαιδευμένα.. το ίδιο ακριβώς έγινε και με το μουσείο της Βαγδάτης...δηλαδή τα εκθέματα του μουσείου "φυγαδεύτηκαν" για να σωθούν απο την καταστροφή?? επί 3 μέρες έμπαινε κόσμος ανενόχλητος και έβγαινε με τις τσέπες γεματες..

το θέμα δεν είναι πως κατέληξε το σκυλί στα χέρια της "Ατακτης" αλλά το να περνάει καλά τώρα:)
ούτε το όνομα σημαίνει κάτι.. έχω ακούσει τρελά ονόματα για σκυλιά :D
παρ'όλα αυτά ανυπομονώ για
atakti said:
φωτο του απο πεδιο μαχης

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Μουσείο της Βαγδάτης λεηλατήθηκε και δεν φυγαδεύτηκε τίποτα για να το σώσουν. Κοινώς τους πιάσανε με τα βρακιά κατεβασμένα. Μάλιστα της προσπάθειας να αποκατασταθούν τα κλοπιμαία στο μουσείο ηγείται Ελληνοαμερικάνος.

Περί του σκύλου που πήρε άτομο από Ιρακινό τη στιγμή που υποτίθεται ότι η Ελλάδα είναι στην πλευρά της Αμερικής (ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!) και οι στρατοί έρχονται σε επαφή μεταξύ τους μόνο για να πολεμήσουν, δεν πιστεύω λέξη. Εάν δε πρόκειται για πολεμικό υλικό του Ιράκ τώρα που είναι οι Αμερικάνοι μέσα, αποκλείεται να επιτράπηκε να καταλήξει μέρος του, και μάλιστα το συγκεκριμένο, δηλαδή ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, στα χέρια ιδιώτη στο εξωτερικό. Τυχαίνει να ξέρω ότι δε θα είχε επιτραπεί, αφήστε δε τις δυσκολίες της εξαγωγής σκύλου και εισαγωγής του στην Ελλάδα υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ο σκυλος με τις σκληρες εμπειριες...Μπανι!
Να δουμε και τις φωτο του atakti με την πρωτη ευκαιρια ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι εγώ να ρωτήσω τους εδώ επαΐοντες μια και τους έχω πρόχειρους? :)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
Το Μουσείο της Βαγδάτης λεηλατήθηκε και δεν φυγαδεύτηκε τίποτα για να το σώσουν. Κοινώς τους πιάσανε με τα βρακιά κατεβασμένα.
αυτό ακριβώς λέω και εγώ Sara.... μιλάμε για σκυλιά που κοστίζουν περιουσίες...και τα χαρίζαν για "να τα σώσουν"?? Πόσο μάλλον που τα σκυλιά του στρατού (οποιουδήποτε στρατού) είναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ βαθμολογικα από τους στρατιωτικούς...είναι σα να λέμε ότι χάριζαν τα όπλα τους για να μη πέσουν στα χέρια του εχθρου ....

όπως προείπα... φώτος οεο??:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εκτός αυτού υπάρχει ειδική ρύθμιση για τα σκυλιά που συμπεριλαμβάνει πρωτόκολλα, εκπαιδεύσεις, αποεκπαιδεύσεις, συνεχείς αξιολογήσεις... Δεν είναι δυνατόν να βγήκε στρατιωτικό σκυλί από το Ιράκ και να δόθηκε μάλιστα σε ιδιώτη.