O (Al )Buddy ο τέλειος σκυλάκος!

nastasiaaa_

New Member
27 Μαρτίου 2010
1
0
Αυτός είναι ο Βuddy, ένας 1,5 χρόνου, εμβολιασμένος, δραστήριος σκύλαρος! Είναι μεσαίου προς μικρού μεγέθους και μοιάζει αρκετά με μπιγκλάκι! Του αρέσει να τρέχει και να παίζει και γι'αυτό και προτιμάει κήπους!! Δείτε και στη φωτό! :)

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
nastasiaaa καλώς ήρθες και εσύ και ο Buddy σου, αλλά φωτό δεν βλέπουμε. Για κάνε άλλη μια προσπάθεια... :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ούτε εγώ τον βλέπω! Και δεν κατάλαβα κάτι γιατί είναι στην "προσφορά" τον χαρίζετε???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν το κατάλαβα ρε παιδιά sorry. Οπως δεν είχα προσέξει και αυτό που λέει η Ελλη... :-|:-|

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Μαλλον η αποτομη ζεστη φταιει!Και εγω τωρα ειδα αυτο που ειπε η Elli :D
(τι συμπερασμα θα βγαλει ο/η nastasiaaa αραγε????):D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
(τι συμπερασμα θα βγαλει ο/η nastasiaaa αραγε????):D
Ε, εντάξει... ότι κι εμείς που έχουμε πάθει κοκομπλόκο με το μύνημά της και όλο απορίες είμαστε ;) Και όχι, δεν φταίει η ζέστη :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μερικά τόπικ τα κατακρεουργούμε ρε γαμώτο ....

κοκομπλόκο???

Εγώ τώρα αν σας πώ ότι βλέπω κάτι σκυλιά στην οθόνη μου αλλά μάλλον δεν είναι της nastasiaaa τι θα μου πείτε???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ τώρα αν σας πώ ότι βλέπω κάτι σκυλιά στην οθόνη μου αλλά μάλλον δεν είναι της nastasiaaa τι θα μου πείτε???
Ή ότι κοιτάς λίγο πιο ψηλά, όπου δεν είναι η οθόνη σου αλλά κάπου στο βάθος τα δικά σου σκυλιά (έχεις πάνω από ένα καλέ; ) ή ότι είναι ώρα για ύπνο. Για ψάξε λίγο... :D:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάντως, εγω αν κατάλαβα καλά και από αυτά που γράφει η κοπέλα...μάλλον είναι για δώσιμο ο σκύλος και δεν μας συστήνεται...
Για ξαναδιαβαστε το καλά....!!!!

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Ή ότι κοιτάς λίγο πιο ψηλά, όπου δεν είναι η οθόνη σου αλλά κάπου στο βάθος τα δικά σου σκυλιά (έχεις πάνω από ένα καλέ; ) ή ότι είναι ώρα για ύπνο. Για ψάξε λίγο... :D:D:D
χαχαχαχαχαχα!Ας το ονομασει καποιος καπως αλλιως αυτο το θεμα ρε παιδια!
Ενα δικιο το εχει η Κατερινα παντως...αλλα δεν παιρνω και ορκο

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Βαλε μας και μια φωτο να δουμε το σκυλακι γιατι δεν φαινεται.