O Φουρτουνάτος αναζητά φιλοξενία/υιοθεσία

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
φολες παντου στον Μαραθωνα , μολις ειδοποιηθηκα , δεν ξερω αν ειναι συμπτωση ,γιατι εκει μενει ο ......τρισκαταρατος αλλα διαδωστε το !!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ένας χρόνος φυλάκιση και 5000 ευρώ πρόστιμο με 3ετή αναστολή, η ποινή του ανθρωπόμορφου τέρατος.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
γκελυ τα 5000 χιλιαρικα θα τα πληρωσει? ηηηηηη αναστολη και αυτα...χριστε μου αν τον ειχα μπροστα μου θα τον λυντσαρα .θυμαμαι ρε παιδια ημουν μικρο γυρω στα 12 και ημουν διακοπες στο χωριο.ειχα το κουταβι του θειου μου αγκαλια στη βεραντα και τσατιστηκε που το φιλουσα και το πηρε απο το σβερκο ταχα μου να το πεταξει απο τις σκαλες. ...του ξεριζωσα το δασυτριχο στηθος του για να το παρω απο τα χερια του .μεχρι να πεθανει μου το λεγε...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το πρόστιμο βεβαίώνεται κανονικά, η αναστολή παει στην φυλάκιση. Πάντως θα ήθελα να βρω την απόφαση να την δω πώς δομείται. Είναι μια θετική αρχή!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
κανονικα πρεπει να του απαγορευσουν να εχει ζωο στη κατοχη του,γινεται αυτο?και να πληρωσει τα νοσηλεια του φορτουνατου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και να του το απαγορεύσουν.... από byb πήρε και από εκει θα ξαναπάρει...

και μια λεπτομέρεια...
Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο, αφού ο συνήγορος του προσκόμισε χαρτί γιατρού προκειμένου να ζητήσει για δεύτερη φορά την αναβολή της δίκης.

Το δικαστήριο δεν το έκανε δεκτό και προχώρησε στη διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης γι' αυτό και ο συνήγορος του παραιτήθηκε από την υπεράσπιση.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
τουλαχιστον θα τον τσουξουν τα 5 χιλιαρικα του σκατανθρωπου.που να του γδαρθουν τα ποδια .

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Αυτο ειναι καταντια: "Τότε πήρε τη σκυτάλη η σύζυγός του και πάνω στον διαπληκτισμό με κάποιους φιλόζωους είπε κατά λέξη “Έπρεπε να του είχαμε ρίξει φόλα στο σπίτι για να μην μπλέξουμε” (!!!),"....

Δεν ξερω αν πρεπει να του
γ@@σουν τα πρέκια του σκατιάρη οπως ειπε η ghelly το θεμα ειναι πωσ μπορεις να του βαλεις μυαλο και να καταλαβει τι εκανε.....

Προσπαθω να καταλαβω την λογικι/σκεπτικο πισω απο την πραξη του...Δηλαδι τι σκεφτικε οτι θα πετυχει με αυτο.....Δυστιχως δεν βγαζει πουθενα και ειναι κριμα να ζουμε εχοντας διπλα μας τετοιους ανθρωπους.....

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σκατόβλαχος και Πάκι ήταν πολύ fortunati που εντοπίστηκαν από Ελληνοκαναδούς και Ελληνοελβετούς και όχι από Ελληνοϊταλό που μένει στον Μαραθώνα γιατί τα διαστήρια θα ήταν δυο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σκατόβλαχος και Πάκι ήταν πολύ fortunati που εντοπίστηκαν από Ελληνοκαναδούς και Ελληνοελβετούς και όχι από Ελληνοϊταλό που μένει στον Μαραθώνα γιατί τα διαστήρια θα ήταν δυο.
χαχαχαααα!!!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
απο demitri papasotiriou , οποιος ακουσε την γυναικα του κατηγορουμενου να απειλει για φολες , να παει να το καταθεσει στο πλησιεστερο ΑΤ , της περιοχης του να διωχθει και αυτη ποινικα , αν το καταγγειλετε και δεν προσαχθει παρακαλει παρα πολυ να τον ενημερωσετε τον κυριο που εκανε την μυνηση , να διωχθει και αυτη ποινικα , θα το αναθεσει σε δικηγορο δικο του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ