O Λήο μου

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλημέρα!
Χμ... λέμε εγώ και ο Σπούκυ να κάνουμε κατάχρηση της πρόσκλησης κάποιο απόγευμα που θα μπορείς κι' εσύ... :)
Ανυπομονώ να αγκαλιάσω το αρκουδάκι που λέγεται Λήο :D:D:D
Με το καλό Διονύση μου, να ζήσετε μαζί πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλημέρα!
Χμ... λέμε εγώ και ο Σπούκυ να κάνουμε κατάχρηση της πρόσκλησης κάποιο απόγευμα που θα μπορείς κι' εσύ... :)
Ανυπομονώ να αγκαλιάσω το αρκουδάκι που λέγεται Λήο :D:D:D
Με το καλό Διονύση μου, να ζήσετε μαζί πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.
Να έρθεις. Καμία κατάχρηση δεν είναι, θα χαρούμε να σας δούμε. Παιδιά, η πρόσκληση ισχύει για όποιον/α θέλει να έρθει απο το σπίτι για καφεδάκι και να γνωρίσει και τον Λήο απο κοντά (πρίν την συνάντηση του Σ/Κ). Απο την Δευτέρα εώς Παρασκευή θα είμαστε διαθέσιμοι να έρθετε να μας δείτε όσο θέλετε. Στείλτε μου απλά ένα ΠΜ να ξέρω μέρα και ώρα που θα περάσετε για να μην τυχόν πάω σε τίποτα γονείς μου ή καμια βόλτα έξω με τον Λήο αγκαλιά για κοινωνικοποίηση.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Να έρθεις. Καμία κατάχρηση δεν είναι, θα χαρούμε να σας δούμε. Παιδιά, η πρόσκληση ισχύει για όποιον/α θέλει να έρθει απο το σπίτι για καφεδάκι και να γνωρίσει και τον Λήο απο κοντά (πρίν την συνάντηση του Σ/Κ). Απο την Δευτέρα εώς Παρασκευή θα είμαστε διαθέσιμοι να έρθετε να μας δείτε όσο θέλετε. Στείλτε μου απλά ένα ΠΜ να ξέρω μέρα και ώρα που θα περάσετε για να μην τυχόν πάω σε τίποτα γονείς μου ή καμια βόλτα έξω με τον Λήο αγκαλιά για κοινωνικοποίηση.
εγω αν δεν εχει τουρτα (για ανθρωπους) δεν ερχομαι!! :p

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
εγω αν δεν εχει τουρτα (για ανθρωπους) δεν ερχομαι!! :p
Εγώ είχα σκοπό να πάρω τούρτα για την επίσκεψη, οπότε κανόνισε να πάμε μαζί.
Σοκολάτα προτιμάτε ή άσπρη?
Και η τούρτα κάστανο δεν παίζεται....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγώ είχα σκοπό να πάρω τούρτα για την επίσκεψη, οπότε κανόνισε να πάμε μαζί.
Σοκολάτα προτιμάτε ή άσπρη?
Και η τούρτα κάστανο δεν παίζεται....
λευκη σαν τον υπεροχο μικρουλη σου! Τον θυμαμαι απο τα γενεθλια της Ζηβα! (πες τους να βαλουν και καστανα πανω...δεκτα) :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.578
Athens
Εγώ πάντως όταν έρχονταν να δούν τη μικρή στη φάση καραντίνας όπου δεν είχαν τελειώσει τα εμβόλια, τους έβαζα να βγάζουν τα παπούτσια τους και να τα αφήνουν απέξω και να πλένουν τα χέρια τους με Dettol. Ενίοτε τους ψέκαζα και κανα πατζάκι με Dettol spray...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τα ίδια έκανα κι' εγώ με τον Σπούκυ! ξυπόλητοι έμπαιναν μέσα στο σπίτι σαν τους μουσουλμάνους....
Οπότε αφού έχουμε περάσει αυτή τη φάση και την ξέρουμε θα το προσέξουμε ιδιαιτέρως !!! :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ πάντως όταν έρχονταν να δούν τη μικρή στη φάση καραντίνας όπου δεν είχαν τελειώσει τα εμβόλια, τους έβαζα να βγάζουν τα παπούτσια τους και να τα αφήνουν απέξω και να πλένουν τα χέρια τους με Dettol. Ενίοτε τους ψέκαζα και κανα πατζάκι με Dettol spray...
Μπα, εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Και με την Ζήβα απο την πρώτη μέρα την έπερνα έξω μαζί μου σε καφετέρειες (για κοινωνοικοποίηση) όπου στην καφετέρεια την είχα στην διπλανή καρέκλα (δεν επέτρεπα σκυλιά αδέσποτα να πλησιάσουν) μου είχε δώσει το ΟΚ ο κτηνίατρος και είχα και επισκέψεις απο άτομα στο σπίτι (με τα παπούτσια τους) :) και πάλι δεν έιχαμε κανένα πρόβλημα. Βέβαια είχε γίνει το puppy εμβόλιο απο την εκτροφέα και το πρώτο εμβόλιο απο τον δικό μου κτηνίατρο.