O Λήο μου

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καιρός να ανοίξω και στο θέμα με τα σκυλιά μας μερικές φωτογραφίες με τον Λήο και τους γονείς του.

Ορίστε λοιπον οι γονείς του Λήο

Delphi (η μαμά του Λήο μου)

Elrond (o μπαμπάς του Λήο μου)

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Mε το καλο να παραλαβεις τον μικρό!!! Να έχει και η Ζηβούλα μόνιμη παρεούλα. Εχω τρελλαθεί με αυτη την φυλη και προσπαθώ να βρω κανα βιβλίο για να μάθω πέντε πράγματα παραπάνω αλλά έχω βρει μόνο στα γερμανικα και στα γαλλικά.:mad: Βρε Διονύση μηπως ξέρεις αν υπάρχει κάποιο βιβλίο τουλάχιστον στα αγγλικά???? Καλά ο μπαμπάς του μικρού είναι κούκλοςςςςςςςςς!!!!!:p πότε με το καλό θα παραλάβεις τον Λήο?:rolleyes:

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Καλε τι γρήγορη απάντηση ήταν αυτη? :confused::confused:Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα τα κοιτάξω και θα προσπαθήσω να παραγγείλω κάποιο.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Λοιπον εγω αν ημουν εκτροφέας :rolleyes:
θα ζευγαρωνα τη μαμα του Λιο με τον μπαμπα της Ζηβας!

Μεγαλωσε ο Λίο!

Λιγες μέρες έμειναν...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπον εγω αν ημουν εκτροφέας :rolleyes:
θα ζευγαρωνα τη μαμα του Λιο με τον μπαμπα της Ζηβας!
Αν το κάνεις αυτό τότε θα έχεις κουτάβια σχεδόν όλα ίδια με χρώματα μόνο το κόκινο και το άσπρο. Συνδιάζουν συνήθως 2 διαφορετικά χρώματα γωνέων για να βγούν διάφορα χρώμματα κουταβιών. Και σε άλλες ράτσες με πολλαπλά χρώμματα γίνετε αυτό.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλά η Delphi είναι απίστευτα όμορφη!! Αλλά το κουταβάκι σου κλέβει τις καρδιές όλων!!Τι τσαχπινικα ματούνια έχει;; Απαπαπα!!
Να χαίρεσαι το κουταβούλι και με το καλό να σου έρθει για να βάλεις κ άλλες φωτογραφίες..Πολλές..(προσωπικό αίτημα χιχι)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ειμαι υπερ της μονοχρωμίας :)
Αλλα περα απο αυτο, η μαμα του Λιο και ο μπαμπας της Ζηβας μοιαζουν πολυ εύμορφοι (περα απο τα χρώματα) τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Περα απο την πλακα, προφανως οι άνθρωποι ξερουν πολυ καλα τι κάνουν και πραγματι βγαζουν πανεμορφα κουταβια.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Διονύση τι πλασματάκι είναι αυτό ?????
Γλύκας είναι !!!!
Με το καλό να τον δεχθείς :)

(Που παίρνουμε νούμερα για αγκαλιές και φιλιά? Τηρείται σειρά προτεραιότητας? ) :D:D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Το Σ/Κ 2 & 3 Οκτοβρίου θα κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση έξω (αγκαλίτσα μόνο όμως), άρα όποιοι έρθουν στις συναντήσεις θα μπορέσουν να δώσουν μπόλικα φιλάκια και αγκαλίτσες στον Λήο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το Σ/Κ 2 & 3 Οκτοβρίου θα κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση έξω (αγκαλίτσα μόνο όμως), άρα όποιοι έρθουν στις συναντήσεις θα μπορέσουν να δώσουν μπόλικα φιλάκια και αγκαλίτσες στον Λήο.
Αναμενουμε!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλά δεν μας λυπάσαι ????
Πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι τις 2-3 Οκτωβρίου να αγκαλιάσουμε....

*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ απο Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου (απόγευμα) σπίτι μου θα είμαι και με την Ζήβα και με τον Λήο, όποιοι/ες θέλουν ας περάσουν να δώσουν όσες αγκαλιές και φιλιά θέλουςν στον Λήο. Τι να κάνω? Αφού καθημερινές θα δουλεύετε όλοι σας.