Εγώ πάλι που είμαι φαιδρός κι εγκάθετος και βάρβαρος και απολίτιστος, κάθε που βλέπω τέτοια βίντεο ζηλέβω... κοκκινίζω... βράζω! Θέλω κι εγώ έναν σκύλο μεγαλομεσαίου μεγέθους με τεμπεραμέντο και drive από Τζακ Ράσελ! Σκέφτομαι πως αυτοί οι άσχετοι οι Βέλγοι έφτιαξαν (ή υιοθέτησαν - βάλτε ότι θέλετε) έναν σκύλο που και να τον συναρμολογούσαν δεν θα μπορούσαν να τον φτιάξουν καλύτερο. Σκέφτομαι επίσης τι χάνουν όσοι έχουν Μαλινουά και δεν το "δοκιμάζουν", έστω και λίγο, έτσι για να δουν αν οι μπαταρίες του είναι τιτανομεγιστοσουπεραλκαλικές ή όχι.
Εγώ υποκλίνομαι σε αυτούς τους βάρβαρους (είτε είναι Βέλγοι, Γερμανοί, Βραζιλιάνοι ή Κινέζοι)! Αλλά τι ξέρω εγώ (και ο djdoctor και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) από τέχνη!
Υ.Γ.:
@Rottie
Έχεις δίκιο... καταπονούνται. Αλλά δεν καταπονούνται και οι ποδοσφαιριστές και οι πιλότοι και οι ποδηλάτες και οι τενίστες και οι καλαθοσφαιριστές και οι μοτοσικλετιστές και οι πολίστες και οι δύτες και οι αλεξιπτωτιστές και... και... και οι βραζιλιάνοι χορευτές σάμπα.
Εγώ υποκλίνομαι σε αυτούς τους βάρβαρους (είτε είναι Βέλγοι, Γερμανοί, Βραζιλιάνοι ή Κινέζοι)! Αλλά τι ξέρω εγώ (και ο djdoctor και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) από τέχνη!
Υ.Γ.:
@Rottie
Έχεις δίκιο... καταπονούνται. Αλλά δεν καταπονούνται και οι ποδοσφαιριστές και οι πιλότοι και οι ποδηλάτες και οι τενίστες και οι καλαθοσφαιριστές και οι μοτοσικλετιστές και οι πολίστες και οι δύτες και οι αλεξιπτωτιστές και... και... και οι βραζιλιάνοι χορευτές σάμπα.