NVBK Competition 2009 at Bassevelde

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εγώ πάλι που είμαι φαιδρός κι εγκάθετος και βάρβαρος και απολίτιστος, κάθε που βλέπω τέτοια βίντεο ζηλέβω... κοκκινίζω... βράζω! Θέλω κι εγώ έναν σκύλο μεγαλομεσαίου μεγέθους με τεμπεραμέντο και drive από Τζακ Ράσελ! Σκέφτομαι πως αυτοί οι άσχετοι οι Βέλγοι έφτιαξαν (ή υιοθέτησαν - βάλτε ότι θέλετε) έναν σκύλο που και να τον συναρμολογούσαν δεν θα μπορούσαν να τον φτιάξουν καλύτερο. Σκέφτομαι επίσης τι χάνουν όσοι έχουν Μαλινουά και δεν το "δοκιμάζουν", έστω και λίγο, έτσι για να δουν αν οι μπαταρίες του είναι τιτανομεγιστοσουπεραλκαλικές ή όχι.

Εγώ υποκλίνομαι σε αυτούς τους βάρβαρους (είτε είναι Βέλγοι, Γερμανοί, Βραζιλιάνοι ή Κινέζοι)! Αλλά τι ξέρω εγώ (και ο djdoctor και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) από τέχνη!

Υ.Γ.:
@Rottie
Έχεις δίκιο... καταπονούνται. Αλλά δεν καταπονούνται και οι ποδοσφαιριστές και οι πιλότοι και οι ποδηλάτες και οι τενίστες και οι καλαθοσφαιριστές και οι μοτοσικλετιστές και οι πολίστες και οι δύτες και οι αλεξιπτωτιστές και... και... και οι βραζιλιάνοι χορευτές σάμπα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Να πούμε και κάτι χρήσιμο

Το εργασιακό (πάντα) malinois για το 98% των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι καταστροφή ... αυτό που βλέπετε θα μεταφορφωθεί σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το σπίτι, την οικογένεια και τα νεύρα σας.

Λέω των Ελλήνων γιατί το θέμα είναι τεράστιο και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς (πχ χώροι εκτόνωσης αποστάσεις πρός κάποιον που να ΜΠΟΡΕΙ να το δουλεψει κλπ κλπ)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Aλλο να παιζω μπαλα γιατι μου αρεσει και αλλο να με βαζουν με το ζορι,γιατι μην μου πεις οτι ολα τα μαλινουα ανεβαινουν στα δεντρα και κανουν φωλιες,μεχρι και ντοπες παιρνουν στην Γερμανια πας στον γιατρο του παταει του σκυλου μια ενεση και εχει για μερικες μερες ενεργεια,γιατι δεν λεει κανενας πως γινεται να φτασει εκει το σκυλι παρα μονο δειχνουν τα αποτελεσματα,τα εχω δει με τα ματια μου αυτα,και εχω δει εκπαιδευση για 3 μηνες 3 φορες την εβδομαδα,schutzhund,polizeihund,rettungshund.
Η μονη εκπαιδευση που μου αρεσε ηταν rettungshunde αυτο μαλιστα, δουλεια μαζι με τον σκυλο εμπιστοσυνη και υπακοη 100% αλλα και ασφαλεια,και το κυριοτερο για καλο σκοπο.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εδώ είναι ένα καλό σημείο να σταματήσουμε τον άσχετο σχολιασμό.
Αν κάποιος έχει να γράψει κάτι για το NVBK Competition 2009 at Bassevelde ή έστω για το KNPV, πολύ ευχαρίστως.

Οτιδήποτε άλλο θα σβηστεί.

Ευχαριστώ πολύ!