Nutro Senior Large Breed

JimmyRott

Member
19 Ιουλίου 2008
14
0
Εδώ και 4 χρόνια ταίζω το ηλικίας 8 ετών αρσενικό σκυλί μου ράτσας rottweiler με την τροφή Nutro Large Breed, τα τελευταία 2 την αντικατέστησα με την Senior Large Breed.
Επειδή δεν διάβασα καμία κριτική για την εν λόγω τροφή κι επειδή με ενημέρωσαν απο το κατάστημα που την προμηθεύομαι οτι η μητρική εταιρία στην Αμερική θα σταματήσει να εξάγει στην Ευρώπη το συγκεκριμένο τύπο τροφής (Senior Large Breed) αναζητώ γνώμες για την μάρκα τροφής που θα μπορούσα να επιλέξω σε αντίκατάσταση της Nutro.
Η εύκολη λύση θα ήταν να συνεχίσω με την απλή Senior της ίδιας μάρκας. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια είμαι πολύ ικανοποιημένος κι ελπίω το ίδιο και ο σκύλος μου.
Ομολογώ οτι μετά την ανάγνωση των απόψεων που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο θέμα άρχισα να σκέφτομαι τοσο την Orijen όσο και την Techni- Cal την οποία μάλιστα χρησιμοποιεί και είναι ικανοποιημένη μια φίλη μου στα 4 σκυλιά της!
Απο την άλλη το κατάστημα που με προμηθεύει τροφή μου πρότεινε την Eagle Pack Holistic ή καπως έτσι την οποία εισάγει η δική τους εταιρία.
Με δεδομένο οτι ο σκύλος μου είναι σε μεγάλη ηλικία και ιδιαίτερα μεγαλόσωμος για rottweiler καθώς επίσης και εντελώς τεμπέλης θα ήθελα παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας επάνω σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα που έχετε θέσει προς συζητηση...

Ευχαριστω :D

Last edited by a moderator: