Nutram

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος που μπορω να βρω την τροφη Nutram,καποιο online petshop ισως..Εψαξα αρκετα.Αλλα ειχαν εικονες k δεν ειχαν τιμες,κλπ και δεν βρηκα τπτ

------
Σας παρακαλουμε μην γραφετε Greeklish

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έχει κάτι το ιδιαίτερο αυτή η τροφή? Εν πάση περιπτώσει, στη σελίδα τους ζητούν να τους στείλεις email στο
ώστε να σου πούνε αν και πού την πουλάνε κοντά σου. Είναι καναδέζικη. Θα σε συμβούλευα όμως πρώτα να διαβάσεις κριτικές γι' αυτήν. Απ' ό,τι βλέπω δεν είναι πολύ καλής ποιότητας: http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1404&cat=5

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
:confused::(:( Ιιιιιιι εγω δινω Nutram και την παίρνω απο τον κτηνίατρο, δεν ειναι καλή;;;Η Ηρα δεν την τρωει σκετη και τη δίνω ανεμιγμένη με άλλη ξηρα απο το σουπερ λιγο πιο γευστική και με κονσερβα! Τωρα που το είπα...αν ανοιξω ενα thread για το τι να κανω με αυτο το θέμα;;; Δεν την τρωει την ξηρα της! Δεν της αρέσει! Να ρωτησω τον κτηνιατρο να μου προτείνει καποια άλλη;; Ειναι και λίγο ακριβούτσικια η συγκεκριμένη έχω να πω. Εσυ, russellKind γιατι τι θέλεις αυτήν;

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Ταΐζω nutram στα τρία σκυλιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Οι εξετάσεις τους είναι μια χαρά, από ενέργεια πάνε μια χαρά επίσης. Την επέλεξα για τα συστατικά της και τις πιστοποιήσεις που έχει, καθώς και τη χώρα παραγωγής της.

Θα σου πρότεινα να γράψεις στο φορουμ της διατροφής και όχι στις αγγελίες. Εδώ δεν ξέρω αν και κατά πόσο έχει σχέση αυτό που ζητάς.

Τη δική μου πάντως την παίρνω από πετ σοπ. Μίλησε με το πετσοπ της περιοχής σου, αν δεν την έχουν ίσως μπορούν να την παραγγέλνουν για σένα, δεν είναι τίποτε, ειδικά αν συνεργάζονται ήδη με τη συγκεκριμένη προμηθευτική.
Η nutram δεν είναι κτηνιατρική (δλδ δε τη βρίσκει κανείς μόνο σε κτηνιατρεία).

Lindaki νομίζω ότι είναι καιρός να αλλάξεις τρόπο διατροφής του σκύλου σου. Κάνεις κακό με αυτό το "μοντέλο" που ακολουθείς.
nutram + τροφή σούπερ μάρκετ (!!!) + κονσέρβα (!!)
Αν κάτι θετικό έχει η nutram ως προς τα συστατικά της, το καταστρέφεις εξολοκλήρο με αυτό που κάνεις. Καλύτερα να ψάξεις να βρεις άλλη τροφή premium που να ταιριάζει στο σκύλο σου.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Βασικα πιστευω οτι ειναι σχετικα καλη κ ταιζω το κουταβι 2 μηνες με Νutram κ βλεπω οτι του αρεσει πολυ κ του δινει πολλη ενεργεια.Ειναι πιστοποιημενη κ εχει καλα συστατικα,ειδα ομως και το link σου.Σκεφτομουν ομως να αλλαξω σε Αcana η Orijen σταδιακα.Απο'τι λενε ολοι ειναι οι κορυφαιες αλλα και η royal canin αν και ακουσα οτι ανακαλεσε 2 συγκεκριμενες τροφες της.Οσο για τιμη την Nutram την βρισκω απο petshop 20 ευρω τα 3 κιλα και νομιζω καπου τοσο εχουν και οι 3 παραπανω τροφες που θεωρουνται κορυφαιες...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Lindaki νομίζω ότι είναι καιρός να αλλάξεις τρόπο διατροφής του σκύλου σου. Κάνεις κακό με αυτό το "μοντέλο" που ακολουθείς.
nutram + τροφή σούπερ μάρκετ (!!!) + κονσέρβα (!!)
Αν κάτι θετικό έχει η nutram ως προς τα συστατικά της, το καταστρέφεις εξολοκλήρο με αυτό που κάνεις. Καλύτερα να ψάξεις να βρεις άλλη τροφή premium που να ταιριάζει στο σκύλο σου.
Συγνωμη που απαντάω εδώ αλλά ήθελα τοσο καιρό να ανοιξω τόπικ και δεν ειχα χρόνο και μόλις είδα τον τίτλο μπηκα σφήνα. Χιλια συγνώμη στην/στον russellKind που επεμβαίνω στο τοπικ του/της!!!Χιλια συγνωμη πραγματικά απλά επειδη ανοιξε το θέμα είπα να γράψω εδω αντι να ανοιξω άλλο.
Μπορειτε να μου πειτε, παρακαλώ, γιατι κάνω κακό στα συστατικά;;;;
Θα την αλλάξω σίγουρα, σκεφτόμουν να πάρω Euaknuba, ξέρει κανείς κάτι για αυτή;
Το σίγουρο ότι θέλω μια γευστική γιατί η Ηρα κυνηγάει πολύ τα γευστικά!!!Δε ξέρω τι να κάνω δεν μπορεί να συνεχίσει να τρωει ετσι!! Καλομαθαίνει πααααρα πολυυυ!!!

Και το άλλο ερωτημα μου είναι πως να της το αλλάξω;; Θα περάσουν σίγουρα πολλές μέρες αφαγίας μέχρι να συνηθήσει κάτι θρεπτικό και σωστό χωρίς να ειναι γευστικο....οουφφφ!!Δεν την παλεύω άλλο έτσι παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος!! Μαλλον θα χρειαστεί να αλλάξω και τη Nutram, οταν της τη δίνω σκέτη χώνει τη μυτη μεσα, ανακατεύει, ψάχνει κι αν δεν εχει κατι άλλο γευστικό την παρατάει ακόμα και να ψωμολυσσάει της πείνας!!:confused::confused::confused::eek::eek:

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Στο dogforum υπάρχουν υποκατηγορίες:
Νέα μέλη/Κοινότητα___Σκυλοκουβέντες__Φυλές Σκύλων__Usergroups__Αγγελίες/Φιλοζωικά__Dogforum

Είναι σαν καρτέλες "tab" όταν μπαίνεις μέσα στο φόρουμ.
Στο κάθε ένα υπάρχουν μετά άλλα υποφόρουμς.

Στο Σκυλοκουβέντες θα βρεις το: Διατροφή και Άσκηση.
Εκεί νομίζω θα βοηθηθείς περισσότερο.

Η nutram είναι μίας μεσαίας ποιότητας καλή τροφή.
Η orijen σίγουρα είναι καλύτερη, ελπίζω το σκυλί σου να τη "σηκώνει". Διάβασε μέσα εκεί σχετικά.
Και η acana είναι μία πολύ καλή επιλογή επίσης.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε σκυλί έχει διαφορετικό "στομάχι" οπότε δε σημαίνει ότι αυτό που ταιριάζει στο ένα, ταιριάζει στο άλλο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένη με τη Nutram...και την έτρωγαν σκέτη και τους άρεσε πολύ και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα...
Δυστυχώς...η Nutram στην Αττική έχει πολύ καλό δίκτυο πωλήσεων στα Νότια Προάστεια και πολύ κακό στα Βόρεια που μένω εγώ...
Αναγκάστηκα να τη σταματήσω πέρσι και φέτος βρήκα μία πολύ καλή τροφή τη Canidae, την οποία τη παραγγέλνω από το Site τους και μου τη φέρνουν σπίτι....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένη με τη Nutram...και την έτρωγαν σκέτη και τους άρεσε πολύ και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα...
Δυστυχώς...η Nutram στην Αττική έχει πολύ καλό δίκτυο πωλήσεων στα Νότια Προάστεια και πολύ κακό στα Βόρεια που μένω εγώ...
Αναγκάστηκα να τη σταματήσω πέρσι και φέτος βρήκα μία πολύ καλή τροφή τη Canidae, την οποία τη παραγγέλνω από το Site τους και μου τη φέρνουν σπίτι....
Κατερινα τι μεταφορικα εχει περιπου?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στο site λέει ότι τα μεταφορικέ είναι 6 ευρώ...αλλά μέχρι στιγμής έχω παραγγείλει 3 φορές από 2 σακιά τη φορά και μου έχουν κάνει φοβερές εκπτώσεις...
Πάντως μου έρχεται πάντα πιο φτηνά από όσο λέει το Site όταν κάνεις τη παραγγελία..
Και ο τύπος που τα φέρνει είναι πάρα πολύ συμπαθητικός και έρχεται και Σαββατο...

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Είστε ευχαριστημένοι όσοι ταΐζετε Nutram και Canidae; Τις προάλλες που πήγαμε στον κτηνίατρο πιάσαμε κουβέντα για τις τροφές και μου είπε ότι καλό θα είναι να της αλλάξω τροφή, γιατί δεν τη χρειάζεται τόση πρωτεΐνη και σε μερικά χρόνια μπορεί να το γυρίσει σε πρόβλημα υγείας. Από τη μία συμφωνώ μαζί του, αλλά από την άλλη δε θέλω να πέσουμε σε ποιότητα. Μου πρότεινε λοιπόν τη Nutram (που πουλάει και ο ίδιος) και με έβαλε σε σκέψεις, μιας και είναι δελεαστικό το γεγονός ότι είναι καναδέζικη. Από την άλλη και η Canidae έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και η τιμή της είναι σε χαμηλά επίπεδα ... μήπως όμως ό,τι δίνεις παίρνεις; Πραγματικά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τί να κάνω.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
... μήπως όμως ό,τι δίνεις παίρνεις; Πραγματικά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τί να κάνω.
Οχι πάντα, αν ήταν έτσι τα Hills έπρεπε να ήταν 30-40Ε και όχι 70Ε!
Πάντως το Canidae All Life Stages σαν συστατικά μ'αρέσει, έχει και "λογικές" ποσότητες πρωτείνης. Αν άλλαζα σε ξερή ή αυτήν θα δοκίμαζα ή την Blue...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Είστε ευχαριστημένοι όσοι ταΐζετε Nutram και Canidae; Τις προάλλες που πήγαμε στον κτηνίατρο πιάσαμε κουβέντα για τις τροφές και μου είπε ότι καλό θα είναι να της αλλάξω τροφή, γιατί δεν τη χρειάζεται τόση πρωτεΐνη και σε μερικά χρόνια μπορεί να το γυρίσει σε πρόβλημα υγείας. Από τη μία συμφωνώ μαζί του, αλλά από την άλλη δε θέλω να πέσουμε σε ποιότητα. Μου πρότεινε λοιπόν τη Nutram (που πουλάει και ο ίδιος) και με έβαλε σε σκέψεις, μιας και είναι δελεαστικό το γεγονός ότι είναι καναδέζικη. Από την άλλη και η Canidae έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και η τιμή της είναι σε χαμηλά επίπεδα ... μήπως όμως ό,τι δίνεις παίρνεις; Πραγματικά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τί να κάνω.
Τι δινεις τωρα orijen? παντως και εγω πελαγωμενη ειμαι γιατι κυκλοφορουν τοσες μαρκες που στο τελος μπερδευεσαι και δεν ξερεις πια να πρωτοδιαλεξεις.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δίνω και οριτζεν και ακανα (μισό μισό). Έκανα το μεγάλο σφάλμα να της πάρω τη red και μπορώ να πω ότι δεν της έκατσε καλά. Πραγματικά δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις! Και δε θέλω να τη βάζω σε πειραματισμούς πάλι, αλλά από την άλλη πώς να γίνει αλλιώς;

BiggBilly, που να μου τη χαρίζανε, Hills δεν θα της έδινα ποτέ ξανά. Έκανα το τεράστιο λάθος όταν πρωτοπήρα τη μικρή μου, αλλά έβαλα μυαλό.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Orijen δεν θα εδινα για τον απλουστατο λογο οτι τα σκυλια μου δεν ασκουνται τοσο πολυ καθημερινα ωστε να χρειαζονται και τοση πρωτεινη. Γιατι δεν γυριζεις μονο στην Acana ειτε την premium adult με 29% πρωτεινη η την lamb and apple με 27%.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δεν έχεις και άδικο ... την είχα ξεχάσει αυτή με τα 27%. Και το καλό είναι ότι την έτρωγε με όρεξη, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα. Εσείς αλλάζετε κωδικούς ή δίνει συνέχεια την ίδια;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog