Nina Ottosson "επιτραπέζια" παιχνίδια

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Τα έχετε δει αυτά? Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Κάτι είδα στο National Geographic και ακονίζουν, λέει, το μυαλό του σκύλου. Λέω να πάρω ένα από τα δύσκολα για το Μουφ αλλά θα πρέπει να το παίζουμε μαζί διότι δεν κάνει, λέει, να το αφήσω μόνο του:

http://www.nina-ottosson.com/index_english.htm

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και δεν τα βαριέται ποτέ τώρα που ξέρει πώς δουλεύουν? Διότι υπόψη, εγώ έχω το Χουντίνι για σκύλο...:eek::rolleyes:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μια φιλη μου στην γερμανια εχει καπιοα απο αυτα για το γαλλικο της.
Τα εμαθε παρα πολυ γρυγορα- και τωρα απλα κανει τις κινησεις για να παρει της λιχουδιες απο μεσα- ξερει ακριβος πως και δεν "σκεφτεται" πια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φαινεται ενδιαφερον, ακονίζουν όμως πραγματι το μυαλό του σκύλου?
Τα σκυλια του βιντεο φανταζομαι το εχουν κανει πολλες φορες, και όταν χρειαστηκε δεχτηκσν βοηθεια, και πλεον ξερουν και εκτελουν μηχανικα.
Το σιγουρο είναι ότι τον κρατανε απασχολημενο για λιγη ωρα, αν και υπαρχουν και άλλες πιο φυσικες μεθοδοι για απασχοληση, όπως βολτα στην εξοχη. Θα μου πεις, ποσες βολτες θα πας?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα παιχνιδια αυτα εναι αρκετα ακριβα (απο 20 ευρω και ανω). Πιστευω, οτι και με λιγοτερα χρηματα και λιγι φαντασια γινεται να απασχολησεις εξισου καλα τον σκυλο.
Κριβοντας διαφορες λιχουδιες μες στο σπιτι- κατω απο κουτακια, κυπελακια κλπ. Να μαθει να τα σηκονει, να ξετυλιγει κλπ.