??????????????ΜΑΚΗΣ said:Ταράτσα??????????
ΑΑΑΜΑΚΗΣ said:να ανέβεις στην ταράτσα για φωτό ενοούσα.
έτσι και με τα ανεμβολίαστα κουτάβια δεν θα έχεις πρόβλημα και φως φυσικό.
τα δικά μου πάντα εκεί τα βγάζω τις πρώτες φωτό.
έχει και ένα ύψομα που βολεύει..............
άντε να σου ζήσουν.
καλό κουράγιο
δεν μου κάθετε καλά.απλά έτυχε την περίοδο εκείνη να μην υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια
Συγγνώμη δεν σε καταλαβαίνω ………….ΜΑΚΗΣ said:τώρα συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αυτό το
δεν μου κάθετε καλά.απλά έτυχε την περίοδο εκείνη να μην υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια
δικαίωμα σου να πάρεις σκύλο από όπου θέλεις και όπως θες.
αλλά ειλικρινά ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ αυτό το πράγμα δεν................................................
δηλαδή εαν το έπαιρνες μετά από 5-6 μήνες (πάντα βέβαια αυτό που ήθελες και έψαχνες) τι θα γινόταν???απλά έτυχε την περίοδο εκείνη να μην υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια
Θα γινόταν, για λόγους που δεν μπορώ τώρα να εξηγώ ,ΜΑΚΗΣ said:είναι αυτό που έλεγα και πριν δυο - τρείς ημέρες με την κοπέλα που παρεξηγήθηκε και αποχώρησε.
εαν έλεγες ότι μίλησες με εκτροφείς στην Ελλάδα και δεν σε έπεισαν ή δεν σου άρεσαν τα σκυλιά τους ή δεν σου άρεσαν τα ζευγαρώματα που έχουν σκοπό να κάνουν ή...ή...ή.. , θα το δέχομουν.
Εσύ όμως μίλησες για
δηλαδή εαν το έπαιρνες μετά από 5-6 μήνες (πάντα βέβαια αυτό που ήθελες και έψαχνες) τι θα γινόταν???απλά έτυχε την περίοδο εκείνη να μην υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια
Όλη η ζωή μας είναι ένα ρίσκο ….ΜΑΚΗΣ said:Δεν χρειάζετε να φάει κάτι.
τα μικρόβια μεταδίδοντε και με τον αέρα και με αυτά που πατάει (αυτά που πατάς εσύ επίσεις).
Δυστηχώς τα ροττ είναι ευάλωτα στον πάρβο.
προσωπικά έχει κολήσει κουτάβι μου πλήρως εμβολιασμένο.
για αυτό τον λόγο ποτε δεν βγάζω τα κουτάβια μου έξω από το σπίτι πριν την ηλικία των 4,5 - 5 μήνων.
το ξέρω λοτι χάνω σε κοινωνικοποίηση αλλά επειδή ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ πάρβο το προτιμώ.
Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα ο κάθε ένας ξέρει τα δικά του , δεν έχω θυμώσει μαζί σου , κουβέντα κάνουμε , απλά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια άλλη εξήγηση είπα τα πράγματα ακριβώς όπως έγινανΜΑΚΗΣ said:Μα δεν σου ζήτησα τον λόγο.
είπα ότι ΕΓΩ δεν το καταλαβαίνω
Λοιπον τωρα την εχω αναφερει...!!!!!!!!ΜΑΚΗΣ said:εγώ γιατί δεν βρίσκω κανένα σκυλί από Σερβία στην σελίδα σου???
τι μας κρύβεις?????
ομολόγα τώρα :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: