New dog on the block

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Aυτή η σχέση σας είναι τόσο μα τόσο υπέροχη! Κουραστική ξεκουραστική, μία είναι η ευχή: να είστε μαζί και να τον καμαρώνεις τόσο για πολλάααα καλά χρόνια ακόμα. :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο Ελβις είναι ευλογία!!!

1. Eύχομαι σε όλους να τους τυχαίνουν πάντα σκύλοι απροβλημάτιστοι σαν τον Έλβις.

2. Στα τρία του χρόνια πλέον έχει αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας του και εκτός από 2-3 ενοχλητικά χαρακτηριστικά που έχει, όπως πχ να γαυγίζει επίμονα σε θηλυκιά όταν θέλει να την ..... και αυτή δεν τον αφήνει κατά τα άλλα πρόκειται για ένα υπέροχο ζώο.

3. Στον δρόμο χαιρετάει τους πάντες με το βλέμμα και κουνιστή ουρά και όταν πρόκειται για γρουσούζηδες που δεν του δίνουν σημασία τους κοιτάζει επίμονα με έκπληξη στο πρόσωπο...
1. Ευχαριστούμε!!! :D
Ελπίζω κι εγώ... κάποια στιγμή της ζωής μου (πως λέμε: "προσδοκώ Ανάσταση νεκρών")...

2. Αλλη μία "μικρή" διαφορά... τον ακατανόμαστο, δεν τον ενδιαφέρει αν τον¨"αφήνει" ή όχι... ή αν είναι άντρας ή γυναίκα...:mad:

3. Αυτό είναι το πρόβλημα!!!
Εμείς είμαστε γρουσούζηδες, γι' αυτό καρφώνεται και μας κοιτάει... επίμονα!!!;)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ενας απιθανος γιγαντας ο Ελβις,δε το συζητω!!! Ετοιμος ανα πασα στιγμη να σηκωθει και να σε αρχισει στα φιλια!!! Θυμασαι Μυρτω?? Δεν μπορουσα να τον κανω καλα...χαχαχαχαχα....
Ενα πολυ εκδηλωτικο σκυλι και πολυ τυχερος που ανηκει στην οικογενεια σου!!! Να τον χαιρεσαι και να περνατε παντα ομορφες στιγμες,με ολη την αγελη σου!!:D

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αχ κυβελάκι, καταλαβαίνω πολύ καλά το ποστ σου για το χαρακτήρα και το απροβλημάτιστο του έλβις και πόσο χαιρομαι....

μεγάλη ψυχοθεραπεία τα λαμπραντόρ, έχεις προσέξει ότι γελάτε πιο συχνά και πιο πλούσια πλέον;

το δικό μου το βλήμα πάντως έχει σπατουλάρει μικρό παιδι, δεν έχει κολλήματα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Νομιζω οσοι εχουμε Λαμπ σε νιωθουμε απολυτα... Πως να το κανουμε ειναι αλλο πραμα αυτα τα σκυλια!

Κι εμενα ειναι παρα πολυ προσεκτικη με τα παιδια, χωρις να αποφευγει τα γλυψειματα. Τις προαλλες πανω στον Χρηστο ηταν 2 παιδια που εχουν μωρακι,, και να σου το μωρο στο καροτσι να γελαει και να ενθουσιαζεται με τις γλυψιες της Ληδας χαχα!

Sent from my iPad using Tapatalk

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Να τον χαιρεστε Μυρτω, να ειναι πολυχρονος και γερος, δεν τον γνωριζω αλλα ακουγεται να ειναι ενας υπεροχος σκυλος! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά, και ελπίζουμε σύντομα να σας γνωρίσουμε όλους γιατί είμαστε και κοινωνικοί μέχρι αηδίας! :D

• Like
Reactions: ioanna a

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Αδυνάτισε;
Noμίζω ναι. Έλειπε ο μπαμπάς του κανά μήνα και του έβαζα λιγότερη ξηρή τροφή γιατί εκείνος τον παραφουσκώνει και μετά μου λέει πρέπει να είναι αδύνατος..!

μμμ αυτός ειναι που θα μας φάει??? μάααααααααααλιστα

Αχ βρε Ελβις, κούκλε μου!
Αυτός ναι γιατί δεν σας γεμίζει το μάτι???

αχ αγόραρέ μου εσύ
:D

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Νομιζω πολυ τον αδυνατισες τον αρχοντα βρε Μυρτω! Βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του αλλα στη προτελευταια φωτο παραδυνατος φαινεται..

Ελπιζω να τον γνωρισουμε καποια στιγμη :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Παραμένει κουταβόφατσας! Αχ Βασιλιά, Βασιλιά, πότε θα σε γνωρίσω από κοντά;
Άντε να δούμε πότε!

Νομιζω πολυ τον αδυνατισες τον αρχοντα βρε Μυρτω! Βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του αλλα στη προτελευταια φωτο παραδυνατος φαινεται..

Ελπιζω να τον γνωρισουμε καποια στιγμη :)

Έχεις δίκιο αλλά ο Έλβις είναι πολύ βαρύς σκύλος. 37.5 στα κανονικά του και ο Βλαχόπουλος επιμένει να είναι αδύνατος! για την υγεία του το κάνω, μην πάει 8 ετών και έχει άλλα θέματα! Να ζήσει ποιοτικά την ζωή του χωρίς άλλα χειρουργεία!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Κουταβόφατσας πραγματικά! Να τον χαίρεσαι!
Είναι ψυχούλα κουταβίσια ο σκατόφατσας μου! Σε ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου γρήγορα! :D

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Ειναι κουκλος ο σκυλος!!!
Εαν εχει ταλαιπωρηθει με χειρουργεια πολυ καλα κανεις κ τον κρατας αδυνατο...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αφου ετσι τον θελει ο βλαχοπουλος οι υπολοιποι κανουμε τουμπεκι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn