Βρε Μυρτω σημερα βρηκατε να πατε, τη τριτη εκει τη βγαλαμε , επρεπε να σας δουμε! Να θαυμασουμε το ωραιο σου το αγορι!!!
Θα παμε τελη νοεμβρη για τα προληπτικα τεστ, κανονιστε να ρθετε
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Kρίμα!!!!
Θα πάμε και την άλλη βδομάδα με τον Τζιμάκο, ελπίζω να σας πετύχουμε!
Κούκλος είναι!
Φτου φτου φτου!
Πώς μπορούν να τους αρέσουν σκυλιά που δεν είναι μαύρα?
Με το συμπάθιο κιόλας, τι σημαίνει ότι επειδή δεν το έχεις...σου πρότεινε προνκ?
Εγώ πνίχτη έχω ο κακομοίρης...αλλά είναι επειδή δεν "το έχει" με ο σκύλος...
Χωρίς φυσικά να θέλω να κρίνω τον άνθρωπο...
Προτείνουμε ενα όπλο...σε άνθρωπο που πιστεύουμε ότι δεν το έχει?
Σαν εύκολη λύση μου ακούγεται...
Ξανασόρυ...
Ευχαριστούμε Κώστα!
Κοίτα , ο εκπαιδευτής ανάλογα με το εργαλείο (ιδιοκτήτη) που έχει στα χέρια του και καλεί να εκπαιδεύσει προτείνει και την ανάλογη μέθοδο.
Το πρόνγκ δεν προτάθηκε ελαφρά τη καρδία, ούτε για πάντα. Προτάθηκε μετά από χρήση πνίχτη και αφού είδε ότι ο σκύλος μαζί του ήταν άψογος και μαζί μου τραβούσε και με τον πνίχτη και απλά πνιγόταν..Το προνγκ όταν δεν διορθώσεις δεν ενοχλεί το ζώο..και με το προνγκ χρειαζόταν ελάχιστες διορθώσεις. Και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα αντικασταθεί με κολλάρο, αυτό ήταν το σχέδιο.
Θα μου πεις γιατί το αντικατέστησα νωρίτερα; Δεν μου αρέσει να πληρώνει ο σκύλος την δική μου αδυναμία, προτιμώ να ζοριστώ περισσότερο και να είμαι πιο αυστηρή, να χρειαστεί να διορθώσω 10 φορές αντί για 1, και να μην χρειάζομαι prong. Βέβαια όταν θέλει να πάει προς άλλον σκύλο εκεί έχουμε πρόβλημα..Γιατί μιλάμε για ένα δυνατό ζώο που αν αποφασίσει να κάνει κάτι δύσκολα τον εμποδίζεις. Και δυστυχώς στο σενάριο αυτό οι εντολές δεν λειτουργούν...με εμένα και πάλι..ή για να είμαι πιο ακριβής δεν λειτουργούν άψογα. Επίσης με το prong έβλεπα τον Έλβις να είναι πιεσμένος σαν να φοβόταν. Όταν άκουσα λοιπόν την Αμαλία να μου λέει τις αντιρρήσεις της για το prong, οι οποίες φούντωσαν και τις δικές μου που υπόβοσκαν
το συζήτησα και με τον εκπαιδευτή και κάνω μία εναλλακτική μέθοδο πνίχτη με κολάρο.
Σε όλα αυτά μπήκαν και οι λιχουδιές αλλά είναι πονηρός ο βλάχος...μόλις χλαπακιάσει την λιχουδιά κάνει ένα βζζζζιννννν και με εκτοξεύει...