New dog on the block

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
lezas δε σε ειχα παρει χαμπαρι στο forum ως τωρα!! Ειδα τις φωτο του Dexter. Ειναι πολυ ομορφος!! Να σου ζησει.
(Σορρυ Μυρτω αλλα Lab ειναι κι αυτο.) :D

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
O γλυκούλης μου !!!!! Έχει πάρει κι ένα πονεμένο ύφος στη φωτο, λες και θέλει να τον λυπηθούμε....χιχιχιχιχι
Μυρτώ να ξέρεις ότι ό,τι και να κάνετε στον Έλβις, συμπεριλαμβανομένων των περίτεχνων αξεσουάρ, εγώ θα τον αγαπώ το ίδιο πολύ πολύυυυυυ !!!!!!!!!!!!!! :) :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.942
O γλυκούλης μου !!!!! Έχει πάρει κι ένα πονεμένο ύφος στη φωτο, λες και θέλει να τον λυπηθούμε....χιχιχιχιχι
Μυρτώ να ξέρεις ότι ό,τι και να κάνετε στον Έλβις, συμπεριλαμβανομένων των περίτεχνων αξεσουάρ, εγώ θα τον αγαπώ το ίδιο πολύ πολύυυυυυ !!!!!!!!!!!!!! :) :)
Πωπω κόλλησα με το άβαταρ σου, τέλειο!!!
Ευχαριστούμε πολύ:)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μετά το....."αντρικό" περιλαίμιο.....απέκτησε και φωσφορούχο σουτιέν ο γιος σου???
Ααααα ρε Σουηδέ.....κέρναγες πούρα στο μαιευτήριο.....
Ποιος να στα 'λεγε...:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.942
Μετά το....."αντρικό" περιλαίμιο.....απέκτησε και φωσφορούχο σουτιέν ο γιος σου???
Αχαχαχχαχαχχαααα!!!
Σαχλαμάρες!!!το αγόρι μου ειναι αρρενοπώτατο!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
xθες μας επιασε κατι και πηγαμε "νυχτερινη" βολτα στο κτημα Συγγρου...6 ηταν η ωρα αλλα πισσα το σκοταδι....σκεφτηκα το "σουτιεν" του Ελβις 100 φορες, προσπαθωντας να εντοπισω το μαυρο χομπιτ στο σκοταδι....:p
ευτυχως ειχαν αναψει τα ξωτικα τη πανσεληνο και κατι γινοταν....

η επομενη εξορμηση θα ειναι νυχτερινη τσαρκα στο κτημα....ηταν πολυ ομορφα και με μεγαλη παρεα θα εχει να πεσει πολυ γελιο....

Γιουλη η κουκουβαγια! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.942
Λοιπόν παιδιά ο Ελβις είναι μαμάκιας. Όταν έχει πάει βόλτα με τον άντρα μου με το που γυρνάει τρέχει αμέσως να δει που είμαι, με βρίσκει και με πλακώνει στα φιλιά , μετά πάει να βρει το νεράκι του. Όταν θέλει κάτι έρχεται και με κοιτάζει και κλαψουρίζει ελαφρά, βέβαια αυτό το διορθώνουμε λίγο λίγο γιατί τον αγνοώ. Όταν κάνει ζαβολιά και τον πιάσει στα πράσα ο καλός μου τρέχει γρήγορα οπου κάθομαι και κρύβεται πίσω μου...Όταν δεν είμαι στον χώρο πανικοβάλλεται..Πώς γίνεται να υπολογίζει άλλον και να ζητάει προστασία από άλλον; Και πως γίνεται να έγινε μαμάκιας ενώ δεν πήρα ποτέ θέση κανακέματος όταν τον μαλώνει ο άντρας μου, μάλιστα τον μαλώνω κι εγώ για να μην δείξω άλλη συμπεριφορά;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.942
Επίσης θυμήθηκα ένα αστείο συμβάν όταν τον πήγα πρώτη φορά στον κτηνίατρο. Όπως συνήθως με κουταβάκια του γλυκομιλούσαν και τον χάιδευαν όλοι και μια κοπέλα έρχεται και με ρωτάει από που τον πήρες της λέω, από ποιούς γονείς ; με ρωτάει, της λέω τους γονείς του, ααα μου λέει είναι πανέμορφα ζώα και οι δύο, και είναι πραγματικά ίδιος ο πατέρας του , μόνο που ο μπαμπάς του είναι βλάκας! Μου φάνηκε πολύ αστείο και γελούσα, και της λέω ελπίζω να πήρε από την μαμά του, τώρα ορισμένες φορές όταν κάνει κάτι χαζό του λέμε όλοι βρε ίδιος ο μπαμπάς σου να είσαι!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πώς γίνεται να υπολογίζει άλλον και να ζητάει προστασία από άλλον; Και πως γίνεται να έγινε μαμάκιας ενώ δεν πήρα ποτέ θέση κανακέματος όταν τον μαλώνει ο άντρας μου, μάλιστα τον μαλώνω κι εγώ για να μην δείξω άλλη συμπεριφορά;
Ειναι το ...Φροϋδικό συνδρομο. :)
Kαι μας η δικια μας σε μενα εχει αδυναμια. :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ποιος το λέει αυτό??? Απλά πρέπει να χμ φαίνονται στη φωτο... μόνο αυτό το πρόβλημα υπάρχει!

Στη φωτο του Βασιλιά όμως δεν υπάρχει αυτό το θέμα! Φαίνεται μια χαρά το φαγανό μούτρο! :D

Και ο Τζιμάκος είναι μια γλύκα!!!!! *agapoylas* ομορφάντρας!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ωραίοι, ωραίοι, αλλά είναι λίγο σαν να συγκατοίκησε ο φλώρος με τον αλητάμπουρα. Ξέρεις... και φυσιογνωμικά. Ο Έλβις έχει καλή ανατροφή, γαλλικά και πιάνο, ο Τζίμυ έχει... πείρα... :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ωραίοι, ωραίοι, αλλά είναι λίγο σαν να συγκατοίκησε ο φλώρος με τον αλητάμπουρα. Ξέρεις... και φυσιογνωμικά. Ο Έλβις έχει καλή ανατροφή, γαλλικά και πιάνο, ο Τζίμυ έχει... πείρα... :D
Οπως και να το κανεις και ο Jimi Hendrix φαινοταν πιο αληταμπουρας απο τον Elvis Presley... :cool:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.942
Αχαχαχααα!!!! Γέλασα πολύ με τα σχόλια σας και ευχαριστώ πολύ για τος ευχές. Ναι ακόμη και στην έκφραση είναι αλητάμπουρας ο τζιμάκος. Αλλά πάει μόνος του στο κρέιτ και κοιμάται τώρα πια, και βελτιώνεται πολύ. Όσο για την αλητεία του μας αρέσει είναι μέρος της προσωπικότητας του. Ο έλβις απο την άλλη με τα γαλλικά του και το πιάνο είναι ο καπετάν φασαρίας του σπιτιού!! Αυτός ξεσηκώνει τον τζιμυ και κάνουν τις διαολιές τους. Είναι πλέον συμμορία!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.034
Νεότερο μέλος
chatzeli