Τόσες τροφές είπαμε στο άλλο του θέμα, πάλι αηδίες πήρε...Εσύ αν συνεχίσεις να ακούς την άποψη του κάθε "ειδήμονα" και δεν μάθεις να διαβάζεις τα συστατικά -όπως σου έχω πει γύρω στις 38 φορές έως τώρα να κάνεις- θα εξακολουθείς να ταίζεις τον σκύλο σου ποπκορν.
Κατά τ'άλλα η τροφή είναι μια χαρά αν την θέλεις για να ανοίξεις φύλλο για πίτα.
να τη δώσεις σε καμια φιλοζωική.Απο το να μην έχουν καθόλου φαγητό καλύτερα να έχουν κακής ποιότητας.Όσο για τα λεφτά που έδωσες καλύτερα να τα έδινες για τσίχλες..H royal canin(medium μέγεθος που είδα τώρα) έχει 23 ευρώ τα 4 κιλά και μιλάμε για τροφή αστέρι!Κόψε απο αλλού,μη του παίρνεις πανάκριβα παιχνίδια που δε μπορει να "εκτιμήσει" και του προσφέρεις λούσα και πουπουλένια μαξιλάρια που επίσης δε τα χρειάζεται.Με λίγη προσοχή μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπέστατη τροφή καθώς και μια πολύ καλή διαβίωση του σκύλου σου.τι προτινεις να κανω να την πεταξω???
Την dog lovers μπορούν να σου τη στείλουν μάλλον. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.το θεμα ειναι δεν εχω πολλες επιλογες προ πλαν ειναι η καλυτερη που εχουν εδω στα κοντα
εγω μενω κοντα στην εδεσσα,ποσο θα κοστισει να μου την στειλουν?και που να παρω τηλ?Την dog lovers μπορούν να σου τη στείλουν μάλλον. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.
εγω μενω κοντα στην εδεσσα,ποσο θα κοστισει να μου την στειλουν?και που να παρω τηλ?
Αντιπρόσωπος ΕλλάδαςΤην dog lovers την είχα ξεχάσει. Κι αυτή έχει πολύ καλές κριτικές. Να, διάβασε και τη σελίδα τους να την παραγγείλεις.
Καλύτερα θα είναι, αλλά αν δεις ότι και με αυτή κάνει πάλι αέρια και μυρίζει, άλλαξέ την. Απλά άμα κατέβεις στην πόλη, πάρε μια μικρή acana να δεις το θαύμα!πρωτα απο ολα σας ευχαριστω,θα συνεχισω με την προ πλαν σολομο...
με το κοτοπουλο που εδινα,
την ετρωγε με ορεξη,καλα κοπρανα 2 φορες την μερα,απλα μοιριζαν,ανασα καλη,
ενεργεια αστα να πανε ξεσηκονει το σπιτι..,απλα αερια,και ξησιμο καμια 10αρια φορες