Nεος σκυλοπατέρας ρωτάει!!

snoopy87

Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
15
0
Arta
Από την δική μου εμπειρία, καταρχάς πρέπει να βάζεις ξύδι εκεί που λερώνουν ενώ δεν πρέπει, γιατί αλλιώς μυρίζει και πάνε και τα κάνουν πάλι στο ίδιο σημείο...
Κατά τα άλλα, σίγουρα όπως είπαν να μην χρησιμοποιείς βία, απλά να τους δείχνεις με αυστηρό ύφος το σημείο που λέρωσαν και να λες "όχι εδώ" και τέτοια. Και όταν τα κάνει στο σημείο που πρέπει να τα επιβραβεύεις...
Πάντως θα σου πρότεινα να μην τα έχεις κλεισμένα εκεί μέσα!!!!Και να τα μάθεις να κρατάνε τις ανάγκες τους μέχρι να τα πας βόλτα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προφανώς και δεν εγραψα εδω για να κριθώ αλλα για να βοηθηθώ!Αν θεωρεί κάποιος οτι του κάνω πλάκα πολύ απλά ας μην ασχοληθεί μαζι μου!
Δεν γεννηθηκα εκπαιδευτής σκύλων και θεωρω υπερβολή την φραση "ρε π@%στη μου καθισαμε 1,5 και 2 χρονια και ενημερωνομαστε και περιμενουμε για να αποκτησουμε κουταβι...

...ελεος πια..."
Σκοπός μου απλά ηταν να μάθω καποια πραγματα που τα αγνοώ αλλά προτίθεμαι να τα μάθω.Και εμαθα πολλά....
Να'στε ολοι καλα για τη βοηθεια σας!!
Εγω το ειπα αυτο!

Ο λογος για τον οποιο το ειπα ειναι οτι αν μη τι αλλο και σκυλι να μην εχεις και παιδι να μην εχεις η χρηση βιας πανω σε οτιδηποτε θα πρεπει να ξερουμε τι αποτελεσματα φερνει...γι αυτο και μονο το λογο το ειπα...!Δεν εθιξα εσενα αλλα την πραξη σου που επρεπε να ξερεις οτι ειναι λαθος!Αυτο.

:)

Τωρα μπορουμε να συνεχισουμε με τις συμβουλες...:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul