Nέο μέλος

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
Καλησπέρα και απο μένα,σε λιγο καιρο θα αποκτήσω ένα γερμανικό ποιμενικό(θυληκό) και επειδη μπήκα σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ και είδα μερικά κουτάβια έχω την απορία πόσο πρέπει να είναι σε μέγεθος ένα θυληκό 3 μηνών?μήπως μπορει κάποιος να βοηθήσει(φοτό)?Γιατί το είδα λίγο μικρό!!!και κάτι ακόμα αν και είναι το μικρότερο απο τα άλλα τα κουτάβια υπάρχει περίπτωση να γίνει μετά ποιό μεγάλο απο τα άλλα?Ευχαριστω!!!!

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
Καλημέρα,δυστυχώς τα χρήματα που ζητάνε οι εκτροφείς δεν γίνετε να τα δώσω και έτσι το πήρα απο ιδιώτη.
Η μάνα πολύ καλή ψηλή με pedigree απο εκτροφέα Θεσσαλονίκης εκπαιδευμένη σωματωφυλακή πολύ υπάκουη,ο πατέρας το ίδιο απλώς δεν έχει pedigree,τον είδα όμως και είναι πολύ καλός.Ο κύριος που θα με το δώσει μου είπε να του δίνω πολύ καλή τροφή μέχρι να γίνει περίπου 1 χρονών.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
απο την στιγμή που δεν ξέρεις τους προγόνους του πατέρα, μπορείς να κάνεις μόνο υποθέσεις....
καλώς ήρθες!:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθες!:)
Ευχομαι να βγει υγιης η σκυλιτσα σου και να μη χρειαστει να δωσεις πολλαπλασια σε γιατρους απο οτι η τιμη του εκτροφεα.
Στο λεω μεσα απο την ψυχη μου,χωρις ιχνος ειρωνιας...

Ειμαι παθουσα.

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
Προς ΘΕΟΥ δεν παρεξηγώ αλλά τα λεφτά είναι πάρα ΄πολλά από τον εκτροφέα και ειδικά αυτές τις εποχές.Επειδη πρίν είχα άλλα 2 σκυλάκια και δεν έιχα πρόβλημα γι αυτό πηρα από χέρι,μακάρι να βγεί καλό το κουτάβι απο όλες τις απόψεις.Φοτό σε λίγες μέρες.