Nέο μέλος- Ακίτα ινου!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Επωνυμια ο σκυλος θα εχει? η απλα το πεντιγκρι θα λεει ενα ονομα?
Θα έχει το επώνυμο του πετάρα και θα ακολουθεί το όνομα του εκτροφείου του πατέρα

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Ελα μου τι πως που ποτε γιατι ? ποιος στα ειπε αυτα?
η κοπέλα, εφόσον ο πατέρας είναι απο εκτροφείο, με το οποιό ζευγάρωσε η θυληκιά, θα πάρει το όνομα του πατέρα

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Ελα τωρα που κανεις πως δεν τον ξερεις!

Ο σκυλος της ταινιας ! με τον ριτσαρ γκιρ
Δεν την ξέρω την ταινιά, αλήθεια. Γιατί θα έπρεπε να την είχα δει; Εχει παίξει ο Γκιρ σε Κινέζικη/Γιαπονέζικη ταινία;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
η κοπέλα, εφόσον ο πατέρας είναι απο εκτροφείο, με το οποιό ζευγάρωσε η θυληκιά, θα πάρει το όνομα του πατέρα
Ρε δεν ειμαστεμστην αρχαια ελλαδα να περνουμε στο ονομα μας το ονομα του πατερα ...... Αμα δεν εχει επωνυμια εκτροφεα στο πεντιγκρι (λεμε και ενα αστειο τωρα ) απλα θα φαινεται το ονομα του σκυλου . Μου φαινεται οτι μας δουλευεις ψιλογαζι ή σε δουλευουνε ψιλογαζι βρε ειρηνη . Αμα θες σκυλο ψαξε το καλυτερα

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Ρε δεν ειμαστεμστην αρχαια ελλαδα να περνουμε στο ονομα μας το ονομα του πατερα ...... Μου φαινεται οτι μας δουλευεις ψιλογαζι ή σε δουλευουνε ψιλογαζι βρε ειρηνη . Αμα θες σκυλο ψαξε το καλυτερα
Θα το ψάξω... έχεις δίκιο. Θα δώ και σε εκτροφεία που αναφέρθηκαν, θα μιλήσω μαζί τους για να δω εαν έχουν διαθέσημα κουτάβια.

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Μην ρωτησεις Αδικος στο εκτροφειο Hasaki ουτε Haiku Ken σε ενημερωνο εγω απο τωρα για να σε βγαλω απ'τον κοπο . :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Κατ' αρχήν...

Καλά κάνω εγώ που βλέπω θριλεράκια και δεν βλέπω Χάτσικο...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Εντάξει έλιωσα lol

Κατά δεύτερον..Βρε παιδιά τι νόημα έχει τώρα όλο αυτό?? Αφού το μόνο που γίνεται είναι να εξηγούνται και να ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια και η συγκεκριμένη κοπέλα το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται και να μη δέχεται τίποτα παραπάνω. Ειρήνη, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως κατά πάσα πιθανότητα (άντε να αφήσουμε και ένα 0,1 % πιθανότητα), η τύπισσα προσπαθεί να σου πάρει τα λεφτά. Και ξέρεις ποια είναι η μ***α?? Ότι με το να την ενυσχίσεις ουσιαστικά την αφήνεις να κοροϊδεύει τον κόσμο. Κανείς δεν απαιτεί να γνωρίζεις περί εκτροφείου κλπ. Ούτε κι εγώ γνωρίζω πέρα από τα 2-3 βασικά πράγματα γιατί πάντα επέλεγα να υιοθετώ ζώα που το έχουν ανάγκη καθαρόαιμα ή ημίαιμα δε με απασχολεί. Αν ποτέ όμως αποφάσιζα να πληρώσω για να φέρω στο σπίτι κάποιο σκυλάκι, θα άκουγα προσεκτικά εκείνους που ξέρουν και θα αποφάσιζα μετά από ώριμη σκέψη. Αν και νέα στο φόρουμ, απο όσα έχω διαβάσει, καταλαβαίνω πως τα παιδιά εδω γνωρίζουν αρκετά καλά πως λειτουργεί το όλο πράγμα σχετικά με τα εκτροφεία. Δεν θες να τους ακούσεις;; Οκ μην τους ακούς. Δεν έχει πλέον νόημα δηλαδή. Πήγαινε πάρε το κουταβάκι σου αφού το θες τόσο πολύ. Απλά μην επιμένεις πως είναι καθαρόαιμο. Γιατί εφόσον δεν θα πληρεί τις προδιαγραφές θα είναι ημίαιμο με ότι συνεπάγεται αυτό και μακάρι να σου βγεί γερό και υγιέστατο. Και φυσικά έτσι όπως το καταλαβαίνω κι εγώ, φυσικά και πρόκειται για byb και είναι κρίμα. Τεσπα. Ενήλικος άνθρωπος είσαι (φαντάζομαι), κάνε ότι καταλαβαίνεις.

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Οχι μια χαρα ειναι στο ειπε και ο φιλος Ηλιας απλα δεν σε θεωρο καταλληλο ανθρωπο για να παρεις ακιτα ποσο μαλλον απο εκτροφειο με τετιους γονεις . και θα πω εγω ο ιδιος να μην σου δωσουν κουταβι μεχρι να μαθεις οσα χρειαζεται να ξερει ενας σωστος γονεας Ακιτα . Σε καλυψα τωρα?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ωπα χολυγουντ καταλαβαινω οτι πας να κατεβασεις τα πνευματα , αλλα με το να λες πηγαινε παρτο αφου τομθες τοσο πολυ και πληρωσε το , αμα το διαβασει κανενας νεοεισερχομενος μπορει να παρει λαθοσ μυνημα .

Status
Κλειδωμένο θέμα