Καλώς ήρθες!Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ! Οσο για το σκυλάκι το ξέρω ότι ειναι πολύ μωρό και βασικά δεν το ζήτησα εγώ τόσο μικρό .Μακάρι να μου το δίνανε 2-3μηνών για να είναι κοντά στην μαμά του, όμως το άτομο που μου το έδωσε, αναγκάστηκε λέει να τα δώσει νωρίς γιατί για κάποιο ξαφνικό λόγο σταμάτησε το θηλασμό η μητέρα τους και επειδή τα είχε σε χωριστό μέρος κουτάβια και μαμά με αποτέλεσμα η μητέρα να τα αναζητεί και να κλαίει και να γίνεται πανικός, έπρεπε να τα δώσει όλα νωρίς.... Για την ώρα εννοείται πως δεν το έχω έξω και ειδικά βράδυ!! Όσο για το μπαλκόνι φυσικά και δεν θέλω να το βγάλω εξορία απλά ξέρω πάρα πολλά άτομα ,φίλους,γνωστούς που τα έχουν στο μπαλκόνι η την αυλή τους και θεώρησα πως δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον, γιατί θα μπορεί να είναι σε ένα χώρο μεγάλο όπου θα κινείται ακόμα πιο άνετα! στόχος μου δεν είναι να το παρκάρω εκει και να λέω πως έχω σκύλο!Όλοι και ασχολούμαστε και θα ασχολούμαστε μαζί του..απλά εμένα με έχει τρομάξει το γεγονός πως είναι τόσο μικρούλα και δεν ξέρω πως να της φερθώ..για αυτό και ζήτησα την βοήθειά σας!!
Το μικρό δεν μπορεί να ζήσει στο κρύο έξω σε τέτοια ηλικία!
Έχει ψυχράνει ο καιρός και πρέπει να είναι κάπου ζεστά!
Βάλτο μέσα!
Να έχεις υπόψιν σου ότι το να πάρεις ένα κουτάβι τόσο μικρό μπορεί να προξενήσει και πρόβλημα στον χαρακτήρα του, πέρα από τα αντισώματα που δεν πήρε από την μαμά του!
Δεν θα έχει κοινωνικοποιηθεί με την τοκετοομάδα που εκεί τα μαθήματα που παίρνουν αναμεταξύ τους αλλά και διορθώσεις που δέχονται από μαμά και μπαμπά είναι καθοριστικά για τον μετέπειτα χαρακτήρα και την διαμόρφωση τους!
Εσύ από εδώ και πέρα θα παίξεις ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο στην ανατροφή του μιας που δεν πήρε τα απαραίτητα από την μάνα/πατέρα/υπόλοιπα κουτάβια!
Προς στιγμήν βάλτο μέσα και επικοινώνησε με κάποιον κτηνίατρο για να σε κατατοπίσει!
Αν θέλεις πες σε ποια περιοχή μένεις για να σου συστήσουν κάποιον κτηνίατρο!