Ναι ναι το έχω δει..δεν λεει κατι..Τις προάλλες είδα το For The Love Of A Dog, το οποίο μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και η υπόθεση έχει ως εξής: ο σκύλος της οικογένειας έχει καρκίνο και μη έχοντας χρήματα για την θεραπεία του, τα παιδιά της οικογένειας βρίσκουν τρόπο ώστε να μαζέψουν τα λεφτά που χρειάζονται.
βεβαια οποιος ψαχνει βρισκει αρκει να υπαρχει.τιποπα 8ετικο δεν βρισκω με το λουκετο σε αυτο το σαιτ!!Δεν κινείται όλος ο κόσμος γύρω από τους μαμάτους. Όποιος ψάχνει, βρίσκει.
Ασφαλως! Οι ταινιες του Αστεριξ με ηθοποιους. Φυσικα ο Ιντεφιξ του κομικ δεν ηταν westie, μια και η φυλη δεν υπηρχε τη ρωμαικη εποχη, γι'αυτο του εχουν βαλει μαυρα προσθετα αυτακια. Παντως και ο Ιντεφιξ ενα ειδος τερριε ηταν.παιδια υπαρχει καποια ταινια με westy??
10 Υποσχέσεις στον Σκύλο Μου
10 Promises to my Dog
Υπάρχει και ξεχωριστό θέμα προς τιμήν του Hatchico! Αναμφισβήτητα πολύ συγκινητική και τρυφερή ταινία!Δεν ξερω αν ανεφερε κανεις και μου διεφυγε το "Hatchico, η ιστορια ενος σκυλου". Αλλα αν γινεστε πολυ λιωμα με τα σκυλια, αφηστε το καλυτερα.
Το googlara μόλις δεν την είχα υπ'όψην μου! Είδα και αποσπάσματα... πολύ καλή φαίνεται! Από τις ρομαντικές και αυτή!Old yeller του Disney,παλια αγαπημενη ταινια.
Την εχω δει αυτη αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο. Επισης ειναι αληθινη ιστορια!Παιδιά πως τι λένε εκείνη την ταινία που εξελλίσσεται κάπου κοντά στην Ανταρκτική νομίζω, όπου σε εναν επιστημονικό σταθμό έρχεται κακοκαιρία και αναγκάζονται να φύγουν όλοι αλλά τα σκυλιά δεν χωράνε στο ελικόπτερο και μένουν πίσω και προσπαθούν να επιβιώσουν μόνα τους μέχρι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης να τα πάρει ........Φοβερή ταινία..