Mondioring!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
δε λεω οτι δε τρωω σουβλακια ισα ισα.αλλα η ταρα λεει για τη μεση οικογενεια που θα παει για σουβλακια και θα αφησει το σκυλο σπιτι.ενω στα εξωτερικα θα πανε τας εκδρομας τους με το σκυλο παρεα

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
υπαρχει ενδιαφερων θα ελεγα εγω,αλλα λογου αγνειας,δεν τολμα καποιος,ετσι τουλαχιστον νομιζω,διοτι σε διαφορες αλλες εκδηλωσεις ο κοσμος δειχνη ενδιαφερων(οπως εκθεσης-παρκα-συναντησης-κ.α,,μμ θα δουμε!!!!!!!!!!!

Mouhou

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2012
124
1
Καλύβια
Τι ακριβώς εννοείς?

ναι υπαρχει στα καλυβια και ιδιοκτητρια ειναι η γυναικα που κατεβηκε με τη φουρκα στους αγωνες του ναυπλιου το δεκεμβρη!! δυστυχως εχουμε μαθει ολοι στο τζαμπα με αποτελεσμα η ποιοτητα να ερχεται τελευταια κ καταιδρωμενη!! ειναι κατι αντοιστιχο με τους τους επισημους εκτροφεις και με ολους τους υπολοιπους(πετ σοπ, γεννα του κυρ.μητσου κ.α.).
Τι ακριβώς εννοείς οτι εχουμε μάθει στο τσαμπα, και η ποιοτητα ερχετε τελευταία.....μιλας για την παρουσια των σκύλων στους αγώνες, η ετσι ασχετα το πεταξες?

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
οχι καμια σχεση ισα ισα που απ τα λιγα που ξερω κ εχω δει, η ποιοτητα των σκυλων που κατεβαινουν στους αγωνες, στα δικα μου ματια, ειναι σε ενα πολυ καλο επιπεδο!!:)
αναφερομαι σ αυτους οι οποιοι με 100ευρω θελουνε να φτιαξουν ενα σκυλο που θα σαρωσει ολα τα πρωταθληματα κ θα εχει την κορυφαια εκπαιδευση. κραζουνε τα κλαμπ κ τους εκπαιδευτες που δουλευουν εκει θεωρωντας οτι τα λεφτα που ζητανε για την εκπαιδευση- προετοιμασια του σκυλου ειναι υπερβολικα κ "κοροιδιστικα" με αποτελεσμα να τα δυσφημιζουνε κ να δημιουργουν μια αρνητικη εικονα σε νεους που εχουν μερακι να ασχοληθουνε με το σπορ οποιο κ αν ειναι αυτο. αγνοουν η δεν βλεπουν οτι πισω απο ενα κλαμπ υπαρχουν πολλα λειτουργικα εξοδα, ανθρωποι οι οποιοι δυολεουν εκει κ πληρωνωνται κ αλλα πολλα ετσι ωστε να μπορει ενα κλαμπ να λειτουργει οπως πρεπει!!
η ποιοτητα επομενως δεν αναφερεται πουθενα καθως κ το επιπεδο εκπαιδευσης του "ακριβου" κλαμπ.
κ για να μην παρεξηγηθω σιγουρα σε ολα οσα ανεφερα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις, κ απ τη μια πλευρα κ απ την αλλη!!
ο κανονας ομως κατα την αποψη μου ειναι οτι πολλα κλαμπ στην ελλαδα εχουν ενα πολυ υψηλο επιπεδο εκπαιδευσης το οποι καποιοι το αμφισβητουνε κ το υποβαθμιζουνε θεωρωντας οτι ετσι θα καταφερουν να φτιαξουν ενα σκυλο πρωταθλητη "τσαμπα".
κ προσπαθουνε οι σωστοι επαγγελματιες του χωρου να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες...:rolleyes:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ αν και αρκετά νέος στο χώρο του σκύλου και κατ’ επέκταση του club, θεωρώ πως αυτός που πραγματικά αγαπά την ενασχόληση με το σκύλο του , αυτός που έχει συνειδητά έναν σκύλο και ξέρει τι ζητάει από αυτόν , θα βρει τον τρόπο και την άκρη να το κάνει .
Ποιότητα είναι ο ίδιος ο εκπαιδευτής , ποιότητα είναι όταν το club απαρτίζετε από φίλους , από παρέα, από άτομα που θαυμάζουν ο ένας τον σκύλου του άλλου.
Ποιότητα είναι να το απολαμβάνεις και να το διασκεδάζεις χωρίς να μπαίνεις στο σκεπτικό της επίδειξης και της κόντρας.
Κάνω 700 Km το μήνα για να βρεθώ στο club και να διασκεδάσω με το σκύλο μου αλλά και με την παρέα που έχει εξελιχθεί .
Το μυστικό είναι να θες να δεις το ποτήρι μισογεμάτο και αν νομίζεις ότι μπορείς , τότε να συμβάλεις να γεμίσει όσο περισσότερο γίνεται.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η ποιότητα έχει και το κόστος της

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Ετσι ακριβώς είναι φίλε frog!!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!Βάλε και το πόσες ώρες δουλεύουν οι άνθρωποι στα κλαμπ για να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα!!Θέλει πάααααρα πολύ δουλειά!!!!!!