οχι καμια σχεση ισα ισα που απ τα λιγα που ξερω κ εχω δει, η ποιοτητα των σκυλων που κατεβαινουν στους αγωνες, στα δικα μου ματια, ειναι σε ενα πολυ καλο επιπεδο!!
αναφερομαι σ αυτους οι οποιοι με 100ευρω θελουνε να φτιαξουν ενα σκυλο που θα σαρωσει ολα τα πρωταθληματα κ θα εχει την κορυφαια εκπαιδευση. κραζουνε τα κλαμπ κ τους εκπαιδευτες που δουλευουν εκει θεωρωντας οτι τα λεφτα που ζητανε για την εκπαιδευση- προετοιμασια του σκυλου ειναι υπερβολικα κ "κοροιδιστικα" με αποτελεσμα να τα δυσφημιζουνε κ να δημιουργουν μια αρνητικη εικονα σε νεους που εχουν μερακι να ασχοληθουνε με το σπορ οποιο κ αν ειναι αυτο. αγνοουν η δεν βλεπουν οτι πισω απο ενα κλαμπ υπαρχουν πολλα λειτουργικα εξοδα, ανθρωποι οι οποιοι δυολεουν εκει κ πληρωνωνται κ αλλα πολλα ετσι ωστε να μπορει ενα κλαμπ να λειτουργει οπως πρεπει!!
η ποιοτητα επομενως δεν αναφερεται πουθενα καθως κ το επιπεδο εκπαιδευσης του "ακριβου" κλαμπ.
κ για να μην παρεξηγηθω σιγουρα σε ολα οσα ανεφερα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις, κ απ τη μια πλευρα κ απ την αλλη!!
ο κανονας ομως κατα την αποψη μου ειναι οτι πολλα κλαμπ στην ελλαδα εχουν ενα πολυ υψηλο επιπεδο εκπαιδευσης το οποι καποιοι το αμφισβητουνε κ το υποβαθμιζουνε θεωρωντας οτι ετσι θα καταφερουν να φτιαξουν ενα σκυλο πρωταθλητη "τσαμπα".
κ προσπαθουνε οι σωστοι επαγγελματιες του χωρου να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες...