molis apektisa skilo kai ta eho pexi

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες glyka.
Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Γράφε σε παρακαλώ πολύ μόνο με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.

Σχετικά με το θεμα της "τουαλέτας" ρίξε μια ματιά στην ενότητα «Εκπαίδευση και συμπεριφορά». Θα βρεις πάρα πολλές συζητήσεις.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παρεμπιπτόντως, κάνε μας ένα μικρό intro και πες μας λίγα πράγματα για σένα και το κουτάβι σου. :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
glyka said:
ti kanoume me ta kakakia
:?:
Τα κακάκια δε χρησιμεύουν σε κάτι. Γι' αυτό τα μαζεύουμε και σφουγγαρίζουμε, αλλιώς αρχίζουν και μυρίζουν, μαζεύουν μύγες κλ.π.
Έχω όρεξη για πλακίτσες σήμερα :mrgreen:
Καλώς ήρθες! Να σου ζήσει το μωρό! :)

glyka

Member
8 Απριλίου 2008
6
0
καλα εχει πλάκα γιατι δεν εχω κάνει κουβεντα ετσι στυλ και μου φενετε καπως αστείο ...λοιπόν ο κυριος είναι γουέστι και είναι 3 μηνών . τα τελευταία 3 χρόνια είχα ένα ανθθρωπο κουταβι ονοματι Ιφιγένεια και πριν απο αυτή είχα μια οικογένεια κόπρων την οποία λιγο λιγο μου την ...( τα 2 απο φόλα , η μια απο λισμανίαση και ο κινάρας μου εξαφανήστηκε ) τέλος πάντων το θέμα είναι οτι αυτος ο γλυκας μου προέκυψε μυστηριωδος και μου έχει αλλάξει τα φώτα...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
glyka said:
λοιπόν ο κυριος είναι γουέστι και είναι 3 μηνών . τα τελευταία 3 χρόνια είχα ένα ανθθρωπο κουταβι ονοματι Ιφιγένεια και πριν απο αυτή είχα μια οικογένεια κόπρων ..
:shock: Αρα έχεις πείρα..Το γόυέστι πως το απέκτησες?
Καλωσόρισες

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Τι καλά που έχεις και εσύ Γουέστι!
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σου κλέψει την καρδιά.....Προσοχή όμως μην σε κάνει οτι θέλει! Πρεπεί πάντα να κρατάς το πάνω χέρι αλλιώς το έχασες το παιχνίδι....

glyka

Member
8 Απριλίου 2008
6
0
λοιπον πρωτα πειτε μου πως βλεπω τις απαντησεις σας , τι παταω ? ειμαι στη δουλια και το θηριακι ειναι μαζι μου
το απεκτησα σαν γνησια ψωνάρα απο ενα μαγαζι που σιχαινόμουν λόγω της απαράδεκτης βιτρίνας του ( βλ. γιάλες με ζώα) αλλα σε μια στιγμή που αδυναμιας που ειδα εναν στεναχωρημένο οβελιξ να με κοιτάει θόλωσα ... ήμουν και μπαιλντισμένη τοσο καιρο χωρις σκυλο , μπηκα πλέρωσα και βγήκα , αφου μο κατέβασε και ο αγαπημένος μου συντροφος τα εξ αμαξης για την αντιδεοντολογική μας μου πράξη και τον φλορο που μετα κατάλαβα πιο σκυλι πηρα και με αισθήματα αναμικτα καψούρας και μηπως συνενώ στο σωματεμπόριο ακαρδων εμπόρων και με την τετραχρονη κορη μου να ουρλιάζει απο φόβο μη και τη φάει το τέρας , τον μουντρουχο κατσουφιασμένο και το μικράκι καταβεβλημένο απο την αιχμαλωσά απέκτησα ένα σκυλάκι που μολις μου κατουρησε το παντελόνι απο χαρα ... :shock:

glyka

Member
8 Απριλίου 2008
6
0
στις 2φευγω απο το γραφείο οποτε καλο απογευμα ευχαριστω για τα καλα σας λογια και αν θελετε αυριο μου λέτε την γνώμη σας για ομοιοπαθητικους κτηνιατρους

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν