moderators

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα ηθελα να με ενημερωσετε για το τι ισχυει στο φορουμ...
ο καθε μοντερειτορ ,ειναι υπευθυνος αποκλειστικα για την ενοτητα του,η μπορει να επεμβαινει με υποδειξεις-παρατηρησεις και σε ενοτητες που δεν ειναι mod?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δουλειά του κάθε διαχειριστή είναι η καλή λειτουργία του forum. Κάθε διαχειριστής μπορεί να επεμβαίνει όπου θεωρεί ότι είναι απαραίτητο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
Η δουλειά του κάθε διαχειριστή είναι η καλή λειτουργία του forum. Κάθε διαχειριστής μπορεί να επεμβαίνει όπου θεωρεί ότι είναι απαραίτητο.
τοτε για ποιο λογο κατω απο καθε ενοτητα γραφεται και ο μοντ της?
για να ενημερωνονται τα μελη δεν γινεται αυτο?
εφοσον ολοι μπορουν να επεμβουν ,τι τις θελετε τις λεπτομερειες διχως ουσια?

εσυ θεωρεις πως ηταν απαραιτητη η επεμβαση στο θεμα του καλαζαρ?
εφοσον μπορουσαν να διαχωριστουν οι συζητησεις,ας διαχωριζοντουσαν -οπως και εγινε- χωρις παρατηρησεις ...
οι παρατηρησεις που δεν ειναι απαραιτητες και μπορουν να αποφθευχουν,ειναι που δεν προσφερουν καλη λειτουργια στο φορουμ,ας ειμαστε λοιπον πιο συνετοι οταν ειναι να "πεταχτουμε",γιατι ειμαι και ευαισθητουλα και βγαζω καντηλες...
το ξερω πως χεστηκατε,αλλα ...
μερσι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
τοτε για ποιο λογο κατω απο καθε ενοτητα γραφεται και ο μοντ της?
για να ενημερωνονται τα μελη δεν γινεται αυτο?
Όχι. Όλοι οι διαχειριστές μπορούν να παρέμβουν με συστάσεις όπου κρίνεται απαραίτητο ανεξάρτητα από την διαχείριση των sub fora στα οποία είναι υπεύθυνοι. Οι τήρηση των κανόνων και η καλή λειτουργία του Forum είναι υποχρέωση όλων. Διαχειριστών ΚΑΙ μελών.

εσυ θεωρεις πως ηταν απαραιτητη η επεμβαση στο θεμα του καλαζαρ?
Ναι. Διότι κάποιες δημοσιεύσεις ήταν εκτός θέματος.

εφοσον μπορουσαν να διαχωριστουν οι συζητησεις,ας διαχωριζοντουσαν -οπως και εγινε- χωρις παρατηρησεις ...
Υβετ, ξεχνάς ότι δεν είμαστε επαγγελματίες φορουμιστες/κυνοφιλοι!
Όλοι έχουμε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας. Δεν μπορούμε να είμαστε όλη μέρα στο forum και να διαχωρίζουμε συνέχεια συζητήσεις επειδή ο καθένας ποστάρει ότι άσχετο του κατέβει στο κεφάλι, αδιαφορώντας για τις συστάσεις και τις παρακλήσεις που κάνουμε συνέχεια για τις off topic δημοσιεύσεις!

ας ειμαστε λοιπον πιο συνετοι οταν ειναι να "πεταχτουμε",γιατι ειμαι και ευαισθητουλα και βγαζω καντηλες...
το ξερω πως χεστηκατε,αλλα ...
μερσι.
Δεν χεστήκαμε, αντιθέτως! Ξέρουμε ότι είσαι της αντιεξουσιαστικής πάλης και δείχνουμε κατανόηση! :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μα,αυτο λεω! οτι στην συγκεκριμενη συζητηση,δεν ποσταρε ο καθενας "οτι του κατεβαινε στο κεφαλι",ηταν και ειναι μια ωραιοτατη συζητηση,που μπορεσε να διαχωριστει και σε δυο διαφορετικα θεματα...
το θεμα το ανοιξα για την συγκεκριμενη παρεμβαση που εγω τουλαχιστον θεωρησα περιττη και μου αναψε τα λαμπιονια :lol:
επισης ειναι και ο τροπος που ενοχλει...κι εσυ εκανες παρεμβαση,με πολυ πιο φιλικο ομως τροπο γραφης :wink: πηγαινε να δεις και τις δυο παρεμβασεις,πηγαινε και λιγο στην θεση του "απλου" μελους και πες μου ποια θα προτιμουσες να "δεχτεις".

(ναι,το ξερω,το ξερω λεμε,αλλα δεν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω αυτη τη στιγμη :lol:)