Moderators...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Θα ηθελα να παρατηρησω τη φασιστοειδη συμπεριφορα ορισμενων moderators οσο αναφορα την τηρηση δυο μετρων και δυο σταθμων στο σβησιμο των off topic posts.

Ή εχετε αυστηρο φορουμ που τα off topic απαγορευονται και σβηνονται αυστηρα ή εχετε ενα πιο χαλαρο φορουμ που επιτρεπονται καποια off topic μεχρι ενα σημειο.

Το να επιτρεπουμε off topic απο τους κολλητους μας και να σβηνουμε των αλλων που δεν γουσταρουμε ειναι απαραδεκτο και ελλεϊνο!

Ευχαριστω πολυ!
Και μη μου πειτε οτι ειμαι off topic!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μονο τα δικά σου?
Κατά την αποψη μου δεν έπρεπε καν να ανοιξεις αυτο το θέμα. Στελνεις π.μ στον admin και τον/τους mods με τα παραπονά σου, δίνεις και ενα παραδειγμα και τελος. Τωρα τι θα βγει απο αυτό?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τώρα να πιώ καφέ ή να σου απαντήσω όπως είμαι τώρα?

τα ΡΕ και τα φασιστόμουτρα άστα για τίποτα Live συναντήσεις που θα βλέπεις τα μάτια του συνομιλητή σου..........και ευχομαι να καταλάβεις ότι εννοώ κάτι καλό και όχι ότι σε απειλώ κιόλας .........

κι αν έχει γίνει κανα λάθος- οκ
τι είπαμε? ότι είμαστε ο Παπας?
και σιγά την ζημιά να σου σβήσουν το πόστ....σοβαρά μιλάμε

και το 1000% είναι ότι τέτοιου είδους θέματα συζητιούνται με πμ και με τον αντμίν κυρίως
και με παραδείγματα-όχι εντυπώσεις

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Σε live συζητηση δεν μπορεις να μου σβησεις αυτα που λεω!Αυτη ειναι η διαφορα.

Καταλαβαινω οτι το λες για καλο το live no problem σιγα μην απειλουμε ο ενας τον αλλο!Αλλα και live αν μου ελεγες ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ οταν μιλαω σε καποιον αλλο δε θα το επαιρνα και πολυ ομορφα...θα σου ελεγα γιατι πεταγεσαι?

Εδω ομως οταν εισαι moderator πρεπει να σκεφτεσαι λιγο πριν σβησεις post.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Φίλε Panos0685 αρχικά καλή σου μέρα
Εν συνεχεία διάβασε αυτό:
- Δεν επιτρέπεται το άνοιγμα θέματος σχετικά με το κλείδωμα ή το σβήσιμο μηνυμάτων. Όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με κάτι τέτοιο θα πρέπει να απεθύνονται στους moderators ή τον administrator του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.
συν αυτό Κατά την εγγραφή σας συμφωνείτε με αυτούς τους κανονισμούς συνεπώς μη συμμόρφωση με αυτούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κλείδωμα ή το σβήσιμο του μηνύματος ή και την αποβολή σας από το φόρουμ κατά την κρίση των διαχειριστών.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Angelos ευχαριστούμε.. και εισαι μονο 1,5 μηνα στο φορουμ....

Το παρόν θα κλειδωθει.. Panos0685 μπορεις να απευθυνθείς με π.μ στον admin ή σε mod.

Status
Κλειδωμένο θέμα