mixalis dogo argentino

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
ναι ετσι με ειπε φιλε μου ρωτησα καποιουσ ανθρωπουσ και μου τα λεγαν μπερδεμενα για αυτο απευθηνθικα στο forum για να ακουσω απο σασ....
O φίλος σου ξεπέρασε κάθε όριο που είναι στο κομμάτι της κλειστής εκτροφής!

Σε ζευγαρώματα κλειστής εκτροφής υπάρχουν πάμπολλα προβλήματα που μεταφέρονται στα κουτάβια πόσο μάλλον σε μια τέτοια γέννα!
Αυτές οι γέννες θέλουν ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν, βλέπουν Pedigree, φαινότυποους, γονότυπους γεννητόρων και στο ιστορικό και μόνο αν είναι πολύ καλά τα δείγματα φυλής χωρίς ελαττώματα προχωράνε σε ζευγάρωμα!

Καταλαβαίνεις αμέσως αμέσως τι προβλήματα μπορούννα προκύψουν από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
και τι θα μου προτεινες amaliaz να κανω που θα μπορουσα να απευθηνθω για την αποκτηση αυτου του σκυλου...
Να στειλεις ενα μειλ στο Ελληνικο Ομιλο Ντογκο Αρζεντινο στο [email protected] και να ζητησεις τα στοιχεια των εκτροφεων και προγραμματισμενες γεννες. Επισης, να διαβασεις τα διαφορα θεματα εδω στο φορουμ στο σεκτιον για τα Ντογκο.

http://www.dogforum.gr/v3/dogo.argentino.subforum-46/

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
τα κουτάβια έχουν γεννηθεί; τα έχεις δει; είναι κάποιο που έχει εμφανές πρόβλημα(άκρα,μάτια,σώμα) ;
είμαι περίεργη τι κουτάβια βγήκαν απο αυτή την αιμομιξία

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
είμαι περίεργη τι κουτάβια βγήκαν απο αυτή την αιμομιξία
Mπορει μια χαρα, μπορει με εμφανη προβληματα, μπορει με προβληματα που θα φανουν εν καιρω... ειναι καθαρα θεμα τυχης ... και ανευθυνοτητας στο μεγιστο βαθμο.