Mix rottie-gsd!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Μόλις απόκτησα ένα αρσενικό. Τα χρώματα κατά κύρια βάση από ροτβάιλερ και τα υπόλοιπα μια μου θυμήζουν το ένα μία το άλλο εκτός το κεφάλι που μου φέρνει πιο πολύ προς τον λύκο. Το βασικότερο είναι ότι μου φαίνεται πανέξυπνο και όλοι μου λενε ότι η συγκεκριμένη διασταύρωση βγάζει φοβερά σκυλιά!!! Μόλις το είπα και σε ένα φίλο τρελάθηκε και πήρε και αυτός ένα.Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!!!

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Θα βάλω αργότερα και φωτο αν τα καταφέρω γιατί δεν το έχω ξανακάνει.
Πιο λιανά : Κάποιος είχε μια λύκαινα (άπεχτο σκυλί) και επειδή ζευγάρωσε με ένα ροτβάιλερ την έδωσε σε ένα φίλο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το βασικότερο είναι ότι μου φαίνεται πανέξυπνο και όλοι μου λενε ότι η συγκεκριμένη διασταύρωση βγάζει φοβερά σκυλιά!!!
Αυτοί οι "όλοι" έχουν της απαραίτητες γνώσεις για να λένε κάτι τέτοιο?

Wolfant να χαίρεσαι το σκυλί σου.
Το forum θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα μιας και είναι πλούσιο σε υλικό.
Απλά καλό θα ήταν να είχες ασχοληθεί πριν την απόκτηση του σκύλου. Λόγου του ότι ο ιστότοπος αυτός θέλει το καλό για την κυνοφιλία στην Ελλάδα προσπαθούμε να αποτρέπουμε άτομα να αποκτήσουν σκυλιά με αυτόν τον τρόπο.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Πιο λιανά : Κάποιος είχε μια λύκαινα (άπεχτο σκυλί) και επειδή ζευγάρωσε με ένα ροτβάιλερ την έδωσε σε ένα φίλο.
Ζευγαρωσε η σκυλα του και την εδωσε σε εναν φιλο ζευγαρωμενη ?

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Αυτοί οι "όλοι" έχουν της απαραίτητες γνώσεις για να λένε κάτι τέτοιο?

Wolfant να χαίρεσαι το σκυλί σου.
Το forum θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα μιας και είναι πλούσιο σε υλικό.
Απλά καλό θα ήταν να είχες ασχοληθεί πριν την απόκτηση του σκύλου. Λόγου του ότι ο ιστότοπος αυτός θέλει το καλό για την κυνοφιλία στην Ελλάδα προσπαθούμε να αποτρέπουμε άτομα να αποκτήσουν σκυλιά με αυτόν τον τρόπο.
Πολλοί μου το είπαν αλλά δύο φίλοι είχαν (και ο ένας ακόμα) σκυλιά με την συγκεκριμένη διασταύρωση.
Έχω εμπειρία μεγάλη γενικά με ζώα, μια και από μικρός είχα διάφορα σκυλιά και προπαντός άλογα.

Την έδωσε ζευγαρωμένη γιατί και καλά του χάλασε ο σκύλος!!!!!!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Την έδωσε ζευγαρωμένη γιατί και καλά του χάλασε ο σκύλος!!!!!!
Εαν δεν ήθελε την ''ζημία'' αυτή θα μπορούσε να την είχε στειρώσει.
μια και από μικρός είχα διάφορα σκυλιά και προπαντός άλογα
Δοκίμασε κανένα mix και εσύ,ένα rot που θα χλιμιντράει δεν θα ήταν άσχημο.Πως λέμε ''λυκόσκυλα'' εσύ θα κάνεις ''αλογόσκυλα'' :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι ρε, δεν το ξερετε οτι αν η σκυλα ζευγαρωσει με αλλη ρατσα χαλαει και μετα δεν μπορει να κανει καθαροαιμα κουταβια; καλα εκανε και την εδωσε. Ακους εκει να του την κανει και να παει να γκαστρωθει το βρωμοσκυλο και πανω που θα ειχε βρει καναν αρσενικο λυκο.

wolfant

Active Member
16 Μαϊου 2011
38
0
Ηράκλειο Κρήτης
Δοκίμασε κανένα mix και εσύ,ένα rot που θα χλιμιντράει δεν θα ήταν άσχημο.Πως λέμε ''λυκόσκυλα'' εσύ θα κάνεις ''αλογόσκυλα'' :)
Δεν είναι κακή ιδέα!!!!
Απ' ότι κατάλαβα για σένα σκυλιά είναι μόνο όσα είναι ράτσας ε? Τα ημίαιμα............!!!!!!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Δεν είναι κακή ιδέα!!!!
Απ' ότι κατάλαβα για σένα σκυλιά είναι μόνο όσα είναι ράτσας ε? Τα ημίαιμα............!!!!!!
όχι απλά νόμιζα οτι το ζευγάρωμα ήταν απο πρόθεση.για τα αλογόσκυλα χαβαλέ έκανα.
Ποιο πολύ με ΓΠ μου μοιάζουν..
Bollocks με το συμπαθειο.
τι ΄ν τουτο?

lospsi1980

Banned
Banned
12 Οκτωβρίου 2011
74
0
Φίλε σκόραρες!!!! Τι είπες τώρα.... Το κουτάβι σου τώρα αν το ζευγαρώσεις με κατσίκα θα βγάζει και γάλα....

Α ρε τι γίνεται στον κόσμο....

Status
Κλειδωμένο θέμα