Mini Pinscher .. 2

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
(Εγω το ειπα,η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει απο νεαρη ηλικια,οπως ο φιλος εδω που ειναι 24 χρονων και καταλαβε τι εκανε!Οχι οπως η lana,mana,tana πως την λενε στο αλλο τοπικ που μας ανελυσε οτι να ναι!)
Ωρε τι εχασα .:eek:.
Δεν πειραζει ειναι καλο να εχουμε και τους δυο τροπους σκεψης σε 2 ποστ .
Εγω ειμαι της αποψης οτι ο ανθρωπος γεννιεται δεν γινεται....

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εγω παλι διαφωνω... καταλαβε τη μ... του ο φιλος μας και αυτο ειναι εξαιρετικα σημαντικο ωστε να μεταδοσει τη γνωση αυτη και σε αλλους για να μην κανουν το ιδιο!
Αλλα το σκυλακι δε θα το γυριζα πισω.. συγνωμη παιδια αλλα μονο και μονο με τη σκεψη οτι ισως να καταληξει αλλους 2 μηνες στο κλουβι κ μετα στο δρομο ή ποιος ξερει τι .. δε θα μπορουσα:(
+1000!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
κριμα να το γυρισεις πισω το καημενο τωρα!
το θεμα δεν ειναι το σκυλι αλλα να αλλαξει ο τροπος σκεψης μας και εσυ καταλαβες τι παιζει με πετ σοπ κτλ κτλ!
αν ειναι υγιες το σκυλακι κρατα το!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Εγω παλι διαφωνω... καταλαβε τη μ... του ο φιλος μας και αυτο ειναι εξαιρετικα σημαντικο ωστε να μεταδοσει τη γνωση αυτη και σε αλλους για να μην κανουν το ιδιο!
Αλλα το σκυλακι δε θα το γυριζα πισω.. συγνωμη παιδια αλλα μονο και μονο με τη σκεψη οτι ισως να καταληξει αλλους 2 μηνες στο κλουβι κ μετα στο δρομο ή ποιος ξερει τι .. δε θα μπορουσα:(
Συμφωνω και εγω!!!!! Νατην χαιρεσαι την μικρη και ευχομαι καλες σκυλοκουβεντες!!!!!:p:p:p:p

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
το crate σε εμας θυμιζει κλουβακι με τα καγκελα κλπ στο σκυλακι μπορεις να το συνηθισεις ωστε να το βλεπει σαν την φωλια του!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το crate θα βοηθήσει το σκυλί σου να νιώθει ασφάλεια την ώρα που θα λείπεις (και θα είναι κιόλας...):)

Mark

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
Δε μπηκα καθολου χθες γιατι επηξα με τη δουλεια κ με το που γυρισα με τεντωσε και η μικρη.. Ειχε βγαλει το λουρι κ τα χε αφησει παντου!

Τεσπα, ηρθε τελικα ο κτηνιατρος κ την ειδε. Ειναι μια χαρα στην υγεια της λεει, της δινω κατι σταγονες γτ ειχε λιγο ωτιτδα (βασικα λιγη βρωμα στα αυτια απο το πετ σοπ) και τσιμπλιτσες στα ματια. Για την κοιλια της μας ειπε να της δινουμε κοτοπουλο βραστο με ρυζι για 3-4 μερες και αν δεν καλυτερεψει αντιβιωση.
Μαλλον εχει κολιτιδα λογω στρες απο την αλλαγη περιβαλλοντος.
Εκτος αυτων, εχει κ κατι σημαδακια απο τσακωμους στη μουσουδα της. Μαλλον απο τα της Ουγγαριας :(

Παρ ολα αυτα ρε παιδια δε μου παει η καρδια να την παω εκει πισω...
Εδω φευγω απ το σπιτι κ με κοιταει μ ενα βλεμμα... Κανει κ αυτους τους λυγμους.. Παλευω να μη λυγισω για να μη την κακομαθω (την τσουλα!Ρ )

Παραγγειλα crate, απο ενα τυπα απ το Ebay (pet-bliss) που ειχαν παρει κ αλλα μελη του φορυμ απο οτι ειδα.. Μολις ερθει αρχιζω την εκπαιδευση!

Για την τουαλετα της παντως δε το νιωθει με τιποτα. μονο απο σποντα θα τα κανει στην πανα. Τι βαζω ξυδι εκει που τα αφησε, τι τριβω λιγα ουρα στην πανα, απλα δεν ψηνεται να μη με τρεξει!
Ελπιζω σε λιγο καιρο να βελτιωθει η τσουπρα μου.

Εχετε να μου προτεινετε κανενα dvdακι η βιβλιο με βασικα της εκαπιδευσης;

Παντως περα απο τα της τουαλετας νομιζω ειναι πολυ σωστο γκομενακι! Ευγενεστατη με τους ξενους κ τη βλεπω παλευει κ να καταλαβει τι της λεω (ετσι θελω να πιστευω τλχ!). Μακαρι να μας παει καλα γιατι μες στην αδυναμια μου να την επιστρεψω, παιρνω τη..γενναια αποφαση να την κρατησω (=να μαζευω περισσοτερο σκατο κ απο βοθρατζη)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παρ ολα αυτα ρε παιδια δε μου παει η καρδια να την παω εκει πισω...
Ούτε εγώ θα μπορούσα... :(

Οσο για την τουαλέτα. Πόσων μηνών είναι; Αν θες να τη μάθεις να λερώνει έξω από το σπίτι θα πρέπει να τη βγάζεις πιο συχνά... πολύ πιο συχνά... 12 φορές τη μέρα ένα πράμα... :D

Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτηση.

Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου :)

Mark

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
Ευχαριστω!

Βασικα δε τη βγαζω εξω ακομα, γιατι 1ον εχει πολυ κρυο κ τα πινσερ ειναι ευαισθητα απ ο,τι διαβαζω και 2 γιατι μενει 1 εμβολιο ακομα να κανουμε μου πε ο κτηνιατρος (σε καμια βδομαδα).
Γενικα ηταν πολυ επιφυλακτικος στο θεμα βολτας. Φοβοταν για αρρωστιες απο αδεσποτα κ μην πουλησει κανα τσαμπουκα σε σκυλι-σκυλια που δε την παιρνει.
Εγω μαλλον θα τον γραψω, γιατι οσο μικρο κ αν ειναι το σκυλι δε το θεωρω υγιες να μη βγαινει απ το σπιτι..

Το θεμα με την τουαλετα παντως ειναι για μεσα στο σπιτι.. Θελω να τα κανει πανω σε πανα (μηπως εφημεριδα ειναι καλυτερα; οπως ειχε κ στο πετ σοπ) η οποία να ειναι πχ στην τουαλετα. Αν οχι τουαλετα ας ειναι κ οπουδηποτε αλλου, αρκει να ειναι πανω σε κατι που μαζευεται!! Οι γονεις μου οπου να ναι θα με αποκληρωσουν :p

Ερωτησουλα 2: να την παω λετε καμια βολτα απ το σπιτι καποιου φιλου με σκυλο ή ειναι νωρις ακομα; στο πετ σοπ παντως ηταν στο ιδιο κλουβι μ ενα μπιγκλ κ δεν ειχε προβλημα..

υγ> Θα ανεβασω πιο βραδυ κ φωτογραφια με το βασανο μου! :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν δεν κάνει και το τελευταιο εμβόλιο εγω δεν θα την 'εφερνα σε επαφη με άλλο σκυλί...ούτε θα την έβγαζα έξω..
Κάνε υπομονη...:)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
στο πετ σοπ παντως ηταν στο ιδιο κλουβι μ ενα μπιγκλ κ δεν ειχε προβλημα..

υγ> Θα ανεβασω πιο βραδυ κ φωτογραφια με το βασανο μου! :)
Μην λες πως δεν είχε πρόβλημα, αφού είναι άρρωστη...

Αν θέλεις να την πας επίσκεψη κάπου, (καλή ιδέα!) πήγαινέ την κάπου που δεν έχουν σκύλους, μην την αφήσεις να πατήσει κάτω και μην μείνεις πολύ ώρα (μισή ωρίτσα φτάνει για αρχή).

Πλήροφοριακά, το πιο επικίνδυνο πράγμα για ένα ανεμβολίστο κουτάβι, είναι η συναντήσεις με άλλα ανεμβολίαστα κουτάβια.

Ελπίζω να γίνει καλά γρήγορα και να ανεβάσεις και φωτό!!!

Καλώς Ήρθατε στην παρέα μας.

Mark

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
Οταν ειπα δεν ειχε προβλημα εννοουσα κατι σοβαρο. Με αυτα που αντιμετωπιζονται ευκολα αποφασισα να τα παλεψω μαζι της :)

Ευχαριστω για τα τιπς παιδακια

(κ μη μου μιλατε στον πληθυντικο, 24 ειμαι :) )

Παω σπιτι να τη δω γιατι μολις εφυγαν οι δικοι μου κ το νιωθω οτι θα δω το χαος παλι!