Minature Daschund - απο έναν και καλά «εκτροφέα»

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
Καλησπέρα σε όλους

Στις 22 Δεκεμβρίου αγόρασε ο άντρας μου ένα miniature daschund από ένα ΚΑΙ ΚΑΛΑ «εκτροφέα» στη Σαρονιδα.

Μας είπε ότι το κουτάβι είχε κάνει το εμβόλιο (puppy) χωρίς να μας δώσει χαρτιά για αυτό. (Λαθος και δικο μας εδω που δεν επιμείναμε). Το κουτάβι επίσης ήταν πολύ αδύνατη.
Τι πρώτη και δεύτερη μέρα η μικρή μας ήταν οκ. 24 Δεκεμβρίου όμως τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα.

Διαπιστώσαμε ότι είχε σκουλήκια – και άρχισε να κάνει έντονη διάρροια.
Την πήγαμε κτηνίατρο 24 Δεκεμβρίου όπου έμεινε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Διάγνωση – PARVO.

Στις 31 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μαρκόπουλο – δύστυχος όμως ο κτηνίατρος μας είπε ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά.
Η μικρή κατέληξε στις 2 Ιανουαρίου :(

ΔΕΝ μπορώ να περιγραφώ τη στενοχώρια έχουμε περάσει και τι πέρασε και η μικρή μας.
Ο «εκτροφέας» αρνείται τα πάντα και δεν παίρνει ΚΑΜΙΑ ευθύνη. Είχε το θράσος μόνο να μας πρωτεΐνη ένα δεύτερο σε μισή τιμή – πράγμα που φυσικά ποτέ δεν θα δεχόμασταν.
Το θέμα είναι πλέον με το δικηγόρο μας… αλλά πραγματικά αμφιβάλω αν θα βρούμε άκρη.

Παρόλα αυτά. Θέλουμε στο μέλλον να αποκτήσουμε ένα miniature daschund – και αυτή το φορά να το ψάξουμε ΠΟΛΥ.

Γνωρίζει κάνεις για επίσημα breeders στην Ελλάδα για τι συγκεκριμένη ράτσα?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν δεν κάνω λάθος το μέλος tifi εκτρέφει dachshund

Και μην ξεχάσεις την απολύμανση, ο ιός είναι πολύ ανθεκτικός.
Κάνε μια αναζήτηση, θα βρεις αρκετά σχετικά νήματα, ενα απο αυτά είναι Τύφος και απολύμανση

Last edited:

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
Ναι είναι πολύ θλιβερό αυτό που συνέβη πραγματικά … έχουμε μήνη άφωνη.

Ευχαριστώ για τα λόγια σας και έχω επικοινωνήσει είδη με ΚΟΕ

K

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
απλα γι αυτον τον εκτροφεα θα επρεπε να καταγγειλεις εδω το ονομα του η οποιος ενδιαφερεται μεσω πμ
αυτοι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
Δεν μας δίνη το επίθετο του!!! Το "πιστεβεις"? Όνομα και κινητό έχω.

Last edited by a moderator:

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
φυσικα και το πιστευω...
σε αναλογο φορουμ για ενυδρεια που μπαινω μαγαζια και επαγγελματιες που εχουν αντι επαγγελματικη συμπεριφορα δινονται στεγνα ετσι ωστε να τους αποφευγουν...το ονομα δεν μπορεις να το βρεις απο τον οτε???΄
ελπιζω αυτος ο ανθρωπος να κυνηγηθει γι αυτο που εκανε και να μην τον αφησεις ετσι...
ξερω οτι ειναι δυσκολο ειναι χρονοβορα και ακριβη διαδιακασια αλλα απο την αδιαφορια πολλων εχει γινει αυτη η κατασταση...και δεν ειναι μονο τα πετ σοπ ειναι γενικο το φαινομενο!!!!

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙς ΠΩς αν δεν το κανεις θα εισαι αδιαφορη...αλλα καποιος πρεπει να κανει παντα την αρχη..
ελπιζω να μην παρεξηγησεις τα λογια μου,,,

παντα φιλικα ΚΩΣΤΑΣ

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
Όχι καμία παρεξηγήσει

Έχουμε μαζέψει ότι έγγραφα έχουμε μέχρι στιγμής και δευτέρα έχουμε ραντεβού με το δικηγόρο.. όποτε θα δούμε.
Και εγώ της ιδίας άποψης είμαι. Αν δεν τον κυνηγήσουμε και είμαστε αδιάφορη όπως είναι πολύ άνθρωποι δεν θα σταματήσει αυτό ποτέ.

Έξαλλου μόνο και μόνο για την αξιοπρέπεια της μικρής μας που έφευγε θέλω να το κάνω.

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
δυστυχώς μιλώντας με το "δικιγορα" μας δεν μπορούμε να του κάνουμε πολλά τελικά.. μονο με καταγελλίες σε φιλοζωικές

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Για να κάνουνε τι οι φιλοζωικές που δεν μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος που σου συνέβη?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
αν και είμαι εναντίον της βίας, τέτοιοι άνθρωποι θέλουν πολύ ξύλο....
ή με κάποιο μαγικό τρόπο, να ξεσηκωθούν τα σκυλιά του, να του την πέσουν και να κάνουν ένα τσιμπούσι.....

aquakat

Member
13 Ιανουαρίου 2011
6
0
Σύμφωνο agathe! Θέμις Μυλωνάς λέγεται ο "εκτροφέας" ... διεύθυνση δεν μας δίνη. Πολύ λαμόγιο.

.........................................................................................................................
Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.