Δεν ανηκω στις παραπανω ομαδες που αναφερθηκες,
αλλά μια ματιά που του ριξα του συγκεκριμενου σάιτ καταλαβα οτι απευθυνεται γενικα σε οσους έχουν ζωα,
από πετ μεχρι κτηνοτροφικων μοναδων,ανοιχτο δλδ ηταν...
κ γιατι να μην είναι?
Δεν εχω καταλαβει ακομη τι σου κάνει εντυπωση...
πολλοί κανουν τα εμβολια μονοι τους,κολλανε τα αυτοκόλλητα κ ειτε τους λειπει η σφραγιδα ειτε αμα εχουν κανα γνωστό κτηνιατρο κ τον επισκεπτονται μια φορα στα δυο χρόνια του ζητανε να τα σφραγιζει ολα μαζι (κ ο δικος μου δλδ μου χει πει επειδη μπορει να μην συμπίπτουν οι ημ/νιες -ποτε ειναι να κανει κατι η Ηρα με το ποτε θαρθει αυτος στην περιοχη-αμα θελω να της κανω καποια πραγματα μονη μου -αφου εχει διαπιστωσει οτι πραγματι μπορω,ετσι?μη παει ο καθενας να ζηταει τετοια απτον κτηνιατρο του- να τα κανω κ να μου τα σφραγιζει μετά,
εγω δεν θελω να το κανω γιατι θελω να την βλεπει κιολας...
Μπορει εμενα να μουχει διαφυγει κατι κ να το δει εκεινος...
Αλλα εμεις ημαστε ιδιαζουσα περιπτωση...στην Αθηνα που εχεις προσβαση ανα πασα ωρα κ στιγμη δεν βλεπω τον λογο γιατι να κανεις κατι τετοιο!
Αυτο ηταν το ενα κομματι!
Οσον αφορα το τσιπ,
θεωρητικα μπορεις να το κανεις μονος σου,ναι,
το αγοράζεις,μαζι με την σύριγγα ερχεται κ τα υπολοιπα χαρτια με τον αριθμο κλπ...
δεν ειναι κατι,σαν το εμβολιο,κ πας μετα πχ να κανει την ένταξη ο κτηνίατρος...αμα δεν σε φρικαρει η κουμούτσα η σύριγγα...
Όπως λοιπον αυτο το σάιτ που βρήκες,υπαρχουν κ αλλα,που πουλανε οτι θες κ χρειαζεσαι!Γιατί να μην τα πουλανε κ στον απλο ιδιώτη?