και επειδή το προβλέπει ο νόμος τι έγινε???? δηλαδή αμα προβλέπει ο νόμος να πέσεις από τον γκρεμό είναι απαραίτητα σωστό??τι ακριβώς σε προβληματίζει? γιατί να μην έκανες καλά? Πρώτον και κύριον το προβλέπει ο νόμος και δεύτερον εσύ δεν θες να βρεθεί πιο εύκολα το ζωάκι σου σε περίπτωση που χαθεί?
Αρκεί να μην το επικαλεστείς ως επιχείρημα, την ενδεχόμενη ώρα του προστίμου.και επειδή το προβλέπει ο νόμος τι έγινε???? δηλαδή αμα προβλέπει ο νόμος να πέσεις από τον γκρεμό είναι απαραίτητα σωστό??
σωστήηηηΑρκεί να μην το επικαλεστείς ως επιχείρημα, την ενδεχόμενη ώρα του προστίμου.
Τι εννοείς καλέ;Το τσιπάκι αφαιρείται άλλωστε, το έχουμε ακούσει όλοι.
Ο νόμος που προβλέπει τα σχετικά για τα ζώα συντροφιάς έβαλε στην ελληνική πραγματικότητα πάρα πολλά θέματα που μέχρι πρότινος ήταν "ασήμαντα" για τον Έλληνα πολίτη. Κυρίως οτι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης τους και τα περί βασανισμών. Δεν είναι πολύ δίκαιο να παίρνουμε από τη νομοθεσία μόνο ότι μας αρέσει.και επειδή το προβλέπει ο νόμος τι έγινε???? δηλαδή αμα προβλέπει ο νόμος να πέσεις από τον γκρεμό είναι απαραίτητα σωστό??
εννοώ ότι δίνεις απο 100, 200, 300 ευρώ στον "κτηνίατρο" και στο αφαιρεί. Θα μου πεις γιατί να μπείς στον κόπο..ναι οκ απλά κάποιοι το κάνουν και με ένα 100ρικο ή λιγότερο και τα πουλάνε στο Σχισχτό 200 πχ Αυτό το ξέρω απο πρώτο χέρι που σου λέω. Και το έχω ακούσει να λέγεται ειδικά όταν έχασα την Ώντρευ. Μου έχουν πει και ότι με λογισμικό μπορείς να απενεργοποιήσεις την πλακέτα του αλλά δε ξέρω αν ισχύει αυτό..ακραίο μου ακούγεται.Τι εννοείς καλέ;
πήγα να ρωτησω, και ποιος θελει να αγορασει καταχωρημενο τσιπάκι και μετά έγινα, ααααα...αι οκ απλά κάποιοι το κάνουν και με ένα 100ρικο ή λιγότερο και τα πουλάνε στο Σχισχτό 200 πχ
Και με κάτι τέτοιες σκέψεις, είναι που της έχουμε αλλάξει τα φώτα, της φουκαριάρας... στην ελλαδα ζουμε ρε παιδια.