maxima hypoallergenic fish

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Θα ρωτησω και τον γιατρο αλλα καλα θα ηταν αν εχει καποιος αποψη για την συγκεκριμένη τροφη για να εχω μια ιδέα ευχαριστω

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σαν τροφή... Εγώ δε θα την έδινα... Θεωρώ αυτή που δίνεις τώρα αρκετά καλύτερη για την ηλικία και τη φυλή. Με λίγα και απλά συστατικά. Τωρα αν όντως τα κάνει 9 φορές την ημέρα είναι πολλές... Το ποσό μυρίζουν επίσης δεν είναι πολύ καλό... Να ξέρεις ότι τα κουτάβια πάντα πεινανε.. Μια αύξηση της τα ξεως του 25% που έκανες είναι μεγάλη να ξέρεις.. Μιλά με τον γιατρό σου που όπως κατάλαβα πουλάει τις Brit να δεις τι θα σου πει.
Εξαλου υπάρχουν πολλές καλύτερες της Maxima που θα μπορούσες να δώσεις. Δε χρειάζεται να δώσεις με ψάρι και ταπιόκα. Δε μου φαίνεται να έχει κάποια αλλεργική αντίδραση το κουτάβι σου... Ούτε εμμετους κάνει ούτε διαροιες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αφομοιώνει όπως θα έπρεπε την τροφή του.

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Ευχαριστω πολτελος τις βδομαδαςθα παω στον γιατρο και θα δω τι θα μου πει του δινω τοσο γτ ηταν 1900 gr εβω επρεπε να ειναι 4 κιλα και αντι για 120 του δινω 150

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Εμμετους και διαρροιες εκανε με την royal οπουστο τελος αφυδατωθικε κιολας

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Συμφωνα με την ηλικια πρεπει να ειναι και σε καποια ορια κιλων εμενα 1900 που ηταν εβλεπες μονο κοκαλα γτ οπως ειπα εκανε διαρροιες εμμερουςκαι το ειχαμε με ορο για 3 μερεςκαι στην συνεχια διατροφη εκανε συσπάσεις το εντερο του με την brit εστρωσε αμεσως αλλα εχου ε το προβλημα οσμής και ποσότητας κοπράνων

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Δλδ η brit ειναι καλυτερη απο την maxima παρολο που εχει την μιση τιμη ετσι δεν ειναι? Αν καταλαβα καλα . εγω πιστευα οτι η maxima θα ειναι καλυτερη γτ ειναι υποαλεργικη και χωρις σιτηρά. Εσυ τι μου προτίνεις σαν τροφη πριν παρω την γνωμη του κτηνιάτρου

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Εγώ σου προτείνω να μείνεις προς το παρών εκεί που είσαι... Δε θες να κανείς πάλι αλλαγή στο κουτάβι και να εχεις ξανά εμμετους και διάρροιες ...σωστά?? Παρατήρησε αν παίρνει βάρος , μιλά με το γιατρό σου κι εδώ είμαστε...τροφές αρκετές και σε αρκετά θέματα στο φόρουμ... Ρίξε μια μάτια με την ησυχία σου.

Ampis

Member
13 Οκτωβρίου 2015
17
1
43
Βαρος περνει είδη εζει γινει σκυλος απο ατροφικο που ηταν.ευχαριστω θα μιλησω και με τον γιατρο και θα βρεθει η λυση

• Like
Reactions: zaher

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog