και τι προτεινεις!Fileiro said:CAFIB = Clube do Aprimoramento do Fila Brasileiro.
όμιλος που ασχολείται και προωθεί το παλιό αυθεντικό Fila. Έχουν τα περίφημα temperament tests. Ερεθισμός, και αξιολόγιση του σκύλου (μόνο Filas). Υπέροχα. Ο σκύλος ξέρει από την αρχή τι θα γίνει..επιτίθεται εντυπωσιακά..και εκεινοι καυχιώνται οτι τα σκυλιά τους έχουν super χαρακτήρες..και τα διαφημίζουν δεόντως...Αξία test?Zero...
without trying to b a dick εχεις περασει με τα σκυλια σου καποια τετοια διαδικασια ?Fileiro said:Νομίζω έγινα σαφής στο τι αμφισβητώ σ αυτά τα tests.
Δε χρειάζεται. Το αφήνω στους ειδικούς συμπεριφοράς. Τα σημεία που αμφισβητώ αυτές τις καταστάσεις είναι συγκεκριμένα. Καλύπτονται έτσι προβλήματα γενετικού υλικού.Φυσικά ...
Αντιπρόταση όμως ??
= EΡΓΑΣΙΑ ??? Λέω τώρα εγώ ..."'αρπαξέ τον αλλά μόλις σου πώ σταμάτα και μείνε ήσυχος"
Εγώ κάνω ένα mastiff ρομπότ ... αυτό σου λέω ... ή μηπως ένα rott ή ένα dob δεν επιτιθενται σοβαρά ??Οι φυλές τύπου mastiff όταν επιτίθενται, το κάνουν σοβαρά. Όχι σαν ρομπότ.
ο φιλειρο σου γραφει το τι κανει μια φυλη τυπου μαστιφ ,χωρις να το εχει διδαχτει,το εχει ηδη μεσα της κι εσυ του λες,μπορω να διδαξω τον σκυλο να γινει και ρομποτ..denis said:Εγώ κάνω ένα mastiff ρομπότ ... αυτό σου λέω ... ή μηπως ένα rott ή ένα dob δεν επιτιθενται σοβαρά ??Οι φυλές τύπου mastiff όταν επιτίθενται, το κάνουν σοβαρά. Όχι σαν ρομπότ.
τέλοσπάντων ...