Mastino-Παρελθόν και μέλλον

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
edit: Παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε με π.μ. admin

Συμφωνω με την Ροτι.
Πρεπει σαν εκτροφεις να διμιουργουμε τασεις και οχι να ακολουθουμε την μοδα.

Φιλε προμηθεα ,ειμαι πρωσοπικος φιλος του κουμπαρου του querci μου μιλαει συχνα για τα χρονια που περασαν στην Φλωρεντια και για τα μυθικα πλεον σκυλια του Μαριο.Θαυμαζω και εγω τον Καλιγκολα αλλα ειμαι πιο Ναπολιτανος στα γουστα παρα Φλωρεντινος.

Last edited by a moderator:

Mastiff

New Member
18 Νοεμβρίου 2008
2
0
Το πρώτο Dogo Argentino και Dogo Canario έχω φέρει από την Αμερική εδώ και 13 χρόνια πριν .....
Το Mastino που έχω αυτή τη στιγμή μπορει θα πήδηξε εύκολα 1.80 , και έτρεχε με τον Πρεσσο 10 χιλιόμετρα , όχι με τις ζεστές , κανένα σκυλί δεν πρέπει να τρέξει με ζεστές , ειδικά μεγαλόσωμα

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
θυμαμαι το καλοκαιρι που ειχαμε παει στον εκτροφεα της κιρκης ειχαμε μια συζητηση για τα μαστινο του τοτε και του τωρα και θυμαμαι που ειχε εναν αρσενικο ο οποιος ειχε παθει ζημια στα γονατα λογω βαρους και με αφορμη αυτο συζητουσαμε τα προβληματα που ειχαν προκυψει με αυτο το προτυπο του μαστινο,το βαρυ και ασηκωτο,το πολυ χοντρο και το ποσο ειχε επηρεασει τοσο την υγεια του ζωου οσο και την αντιληψη (γιατι δεν μπορουσαν πλεον να κουνηθουν,ποσο μαλλον να προστατεψουν η να ειναι ενεργητικα σαν ζωα)και πως τα τελευταια 2 χρονια στην εκθεσεις ξαναγυρναει το πιο αθλητικο στυλ,σαν την κιρκη γιατι εχουν βγαλει πολλα προβληματα σαν ζωα.
ευτυχως εμεις την ευχαριστιομαστε πολυ και εκεινη εμας,εχουμε ενα πολυ καλο προγραμμα μαζι της,την εχουμε πολυ σε κινηση γενικα,εχει τις βολτες της,περπατημα,παιχνιδι,τρεξιμο,αλματα και το φαγητο της οσο πρεπει στην ωρα της και αν αργησουμε και λιγο γαυγισμα που ακουμε,πειναωωωω φωναζει :p δεν το παρακανουμε με το φαγητο της,η τις λιχουδιες και παντα να προσεχουμε να μην παρασυρομαστε... και θυμαμαι μας ειχε πει και μπραβο γιατι ηταν σε πολυ καλο σημειο σωματικα οταν την ειχε δει και πολυ το χαρηκα ..