Mπρούνο

serchr

New Member
21 Αυγούστου 2015
3
2
41
Bρέθηκε στις 12/8 αρσενικό κουτάβι περίπου 3 μηνών στα Εξάρχεια ,παρατημένο ,δεν είχε καν λουρί ,φαίνεται να είναι ελληνικός ποιμενικός ή πόιντερ(θα το ξέρω σε λίγες μέρες,επίσης θα εμβολιαστεί) ,επείγει φιλοξενία και υιοθεσία.Δεν μπορώ να το κρατήσω ,έχω ήδη ένα σκυλάκι που του επιτίθεται.Είναι γλυκούλης,χαδιάρης και ήσυχος.Κοινοποιήστε παρακαλώ!΄Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα,ευχαριστώ!

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν έχεις φτιάξει αγγελία στο fb, βάλε μας ένα link, για να το προωθήσουμε κι από κει.
Είναι πάρα πολύ γλυκός , αλλά δεν θα έπρεπε, να είναι τόσο δύσκολο, να συνυπάρξει με τον δικό σου σκύλο, για τον λίγο καιρό, που θα χρειαστεί. Δεν έχεις crate, να περιορίζεις τον έναν, ή τον άλλον;

serchr

New Member
21 Αυγούστου 2015
3
2
41
Η αγγελια στο fb είναι https://www.facebook.com/sera.davan...7212.1073741831.1498373632&type=3&pnref=story
Δεν έχω crate αλλά δένω συνήθως το λουρί του σε κάποιο καλοριφέρ ή καναπέ και κάπως το ελέγχω,αλλά κλαίει συνέχεια,ευτυχώς από την άλλη υπάρχει μία διάθεση συμβίωσης από το σκυλάκι μας.Είναι όντως πολύ γλυκός και κρίμα σε όλα αυτά τα σκυλιά που καταλήγουν στο δρόμο ή σε κλουβιά.Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το δέσιμο να ξέρεις, ίσως να προκαλεί μεγαλύτερο στρες.
Η φιλοσοφία του crate είναι άλλη. Δεν είναι θεωρητικά ο εγκλεισμός του, αλλά κι αυτό, θέλει τον χρόνο του, να λειτουργήσει θετικά, ανάλογα με τον χαρακτήρα του σκύλου.

Υπομονή, μπράβο σου για την προστασία του μικρούλη και εύχομαι γρήγορα να βρει, το καλύτερο σπίτι.