Mπλε ματια σε γερμανικο ποιμενικο

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Ένας γλυκύτατος ημιαιμούλης!
κακώς που πλήρωσες για να τον πάρεις...
μπορούσες να βρείς παρόμοιο φατσόνιι δωρεάν...
και τα χρήματα που έδωσες στον άθλιο τύπο (που πήρε τα κουτάβια απο την μαμά τους άρον άρον) θα μπορούσαν να πάνε σε ένα καταφύγιο και να πιάσουν και τόπο....

να σου ζήσει..!και να περάσετε ζωή λουκούμι :D

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Πάντως αν είναι ημιαιμάκι, περισσότερο μου φαίνεται να έχει κάτι από χάσκι...Έκανα μία έρευνα στο ιντερνετ και βρήκα κι άλλους Γ.Π με Χάσκι με μπλέ μάτι που μοιάζουν στον δικό σου !!!!! Πάντως είναι γλύκας και θα γίνει πολύ πολύ ομορφούλης :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Το σκυλάκι δεν είναι γ.π. σίγουρα και τα ματάκια του είναι καθαρό μπλέ , όχι το κουταβίσιο..Είναι πανέμορφος να τον χαίρεσαι, και αν σου πει ο γιατρός ότι δεν είναι καθαρόαιμο τι θα κάνεις; Άσε που ο κτηνίατρος δεν είναι κριτής καθαροαιμίας.
Να τον χαίρεσαι και πάλι είναι κούκλος!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ειναι πολυ διαφωτιστικά πράγματι....Ακομα στο ονομα δεν εχω καταληξει αλλα σκεφτομαι το Danny. Εσυ τι σκυλακι εχεις?
Εγώ έχω τη Λάρα, ημίαμη λευκή σκυλίτσα μόλις 28 κιλά :D και 5 (?) χρονών (δεν είμαι σίγουρη για την ηλικία γιατί είναι...του δρόμου το καμάρι μου :love: )
Επίσης έχουμε στο σπίτι τον Άρη, είναι των γονιών μου, υποτίθεται ότι είναι τσιουάουα, η αλήθεια είναι πως εξωτερικά μοιάζει πολύ, απο χαρακτήρα πάλι καμία σχέση, αλλά αυτά παθαίνεις όταν δίνει λεφτά σε απαταιώνες (σε καταλαβαίνω :D )
Φωτογραφίες στα άλμπουμ :)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον κούταβο! Να σου πω την αλήθεια ούτε εμένα μου μοιάζει με γερμανάκι αλλά δεν έχει καμία σημασία! Είναι κούκλος και μεγάλο φατσόνι!

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
Το σκυλάκι δεν είναι γ.π. σίγουρα και τα ματάκια του είναι καθαρό μπλέ , όχι το κουταβίσιο..Είναι πανέμορφος να τον χαίρεσαι, και αν σου πει ο γιατρός ότι δεν είναι καθαρόαιμο τι θα κάνεις; Άσε που ο κτηνίατρος δεν είναι κριτής καθαροαιμίας.
Να τον χαίρεσαι και πάλι είναι κούκλος!
Тιποτα δεν θα κανω, ηθελα απλα να ειμαι σιγουρη. Οντως ειναι καταγαλανα! Ευχαριστω πολυ!

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
Εγώ έχω τη Λάρα, ημίαμη λευκή σκυλίτσα μόλις 28 κιλά :D και 5 (?) χρονών (δεν είμαι σίγουρη για την ηλικία γιατί είναι...του δρόμου το καμάρι μου :love: )
Επίσης έχουμε στο σπίτι τον Άρη, είναι των γονιών μου, υποτίθεται ότι είναι τσιουάουα, η αλήθεια είναι πως εξωτερικά μοιάζει πολύ, απο χαρακτήρα πάλι καμία σχέση, αλλά αυτά παθαίνεις όταν δίνει λεφτά σε απαταιώνες (σε καταλαβαίνω :D )
Φωτογραφίες στα άλμπουμ :)
Ειναι πολυ ομορφα κ τα δυο! Να τα χαιρεσαι κ εσύ! Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες!

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Είτε καθαρόαιμος είτε ημιαιμάκι είναι πανέμορφος πάντως, του πάει πολύ το μπλε το μάτι :D
Να τον χαίρεσαι, θα γίνει πολύ όμορφος απ'ο,τι φαίνεται :)