Mικρός - αγορά ΓΠ

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Καταλαβαινω φιλε και εχεισ δικιο σε αυτα που λες Αλλα πρεπει να προσθεσω για την προηγουμενη παρατηρηση που εκανες , οτι τα εδινε πολυ νωρις. Οπως σ ειπα ειχα μιλησει με τν εκτροφεα και μ ειπε οτι στισ 49 ημερες και μετα ειναι λογικο να δινονται και αμα το δεις γραφει διαθεσιμα σε χ ημερομηνια που ειναι 39 ημερες λογικα καποιος λαθως θα εγινε απο απροσεξια... Ενταξει οπως και να χει δεν θα ναι ολη μερα στον υπολογιστη να διορθωνει το site. Oσο για το Αποστελλονται παννελαδικα ,μπορει να εννοει οτι οποιος εχει προβλημα να παραλαβει το σκυλι μπορει να του το στειλει αλλα και παλι ομως δεν θα εχει τσεκαρει και ο ιδιος τν χωρο που θα παει το κουταβι πιο πριν να μ πεις :/ .Παντως μας προτεινε ως καλυτερη επιλογη να παμε στο εκτροφειο να δουμε τν χωρο και τα σκυλια του και να διαλεξουμε απο εκει αλλα οπως σας ειπα Λαρισα-Λιβαδια ειναι μακρια και εχουμε και την δουλεια δεν μπρουμε να κανουμε ΄ρουπι'. Πφφφ εχω προβληματιστει αρκετα απο αυτα που μου ειπατε τωρα....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω ειχα ποσταρει αλλα το πηρε το ευρηκα!
Θα προτιμουσα λοιπον ο εκτροφεας που θα διαλεγα να ειχε ως αρχη του να γνωριζει τους υποψηφιους
"γονεις" του κουταβιου του μιας που θα τους συντροφευει και αρκετα χρονια και οχι να τα αποστελνει.
και φυσικα θα ηθελα να δω τις εγκαταστασεις του απο κοντα, τα σκυλια του και να δω και τι ειδους ανθρωπος
ειναι.

Τωρα απο μορφολογια γ.π θα σου απαντησουν καταλληλοτεροι απο εμενα!

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Καλως η κακως δεν νομιζω κακως ομως το σκυλακι ηρθε σπιτι και ειναι πανεμορφο 55 ημερων κουταβακι ειναι πολυ μικρο και μου εκανε εντυπωση .... Ειχα τν εντυπωση πως θα ηταν μεγαλυτερο αλλα ειναι αρκετα μικρο :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Άντε...να σου ζήσει...
Και μην παιζεις όλη μέρα...βάλτο να κοιμηθεί να δούμε και εμείς καμια φωτο:cuniaoo:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου ζήσει το νέο μέλος....
Και όπως λέει και ο sea-mol.....βάλε και καμιά φωτογραφία.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα