Mικρός - αγορά ΓΠ

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Λοιπον εντως αυτης της μεγαλης εβδομαδας θα παραλαβω ενα κουταβι γερμανικο ποιμενικο απο ελληνα εκτροφεα .Επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα ηθελα να σας ρωτησω γτ μ φαινεται καπως περιεργα και πολυ γρηγορα τα πραγματα(η εγω τα βλεπω ετσι απο τη χαρα μου) .Για να γινει αγορα θα πρεπει να βγει καποια αποδειξη? Διαβασα και σε αλλα θεματα για καποια συμβολαια κτλ Τι πρεπει λοιπον να του ζητησω ωστε να εχω μια σωστη συναλλαγη? Οχι οτι πιστευω οτι ο εκτροφεας θα με κοροιδεψει αλλα και μια στο εκατομμυριο δεν ξερεις τ γινετε Συγχωρεστε με για την αγνοια μου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το μόνο έγγραφο που πρέπει να απαιτήσεις, είναι το pedigree του σκύλου σου.
Αν σου ζητήσει έξτρα χρέωση, κάτι δεν έχει πάει καλά, στην επιλογή του εκτροφείου.
Με το καλό να το παραλάβεις.

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Σε ευχαριστω να σαι καλα...... Το pedigree ειπε εννοειτε οταν τν ρωτησα...... αυτα περι εγγυηση δισπλασιας κτλ εξαρτονται απο τν εκτροφεα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Τι να σου πω τώρα...
Ας μην σου απαντήσω εγώ καλύτερα...:)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μπορεις να μας πεις το ονομα του εκτροφειου?

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Φοβερος ο σκυλος σ καταπληκτικος Εσυ αν επιτρεπεται απο ποιο το πηρες? Και αν εχεις γνωμη για το δικο μ εκτροφεα θα ηθελα να μου πεις.....

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
το εκτροφειο δεν το ξερω,αλλα απο μια γρηγορη ματια φαινεται προσεγμενο!
καλως να το δεχτεις.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ούτε εγώ το ξέρω το εκτροφείο, αλλά νομίζω οτι είναι καλό να το αφήσεις λίγο παραπάνω με την τοκετοομάδα.
Βλέπω οτι τα δίνουν στις έξι εβδομάδες?

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Τα κουταβια σημερα ειναι 49 ημερων .Νομιζω μεχρι 49 ημερων ειναι το απαραιτητο .Αλλα θα ερθει σε 2 μερες...... την Τεταρτη πρωι ....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλά, αυτό που θα παραλάβεις είναι μέσα στα "νόμιμα" πλαίσια των 7 εβδομάδων.
Αλλά η πρώτη γέννα που παρουσιάζει, λέει οτι ήταν διαθέσιμα από 5 1/2 εβδομάδων!
Γενικώς καλό θα ήταν να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά ας σου πουν και οι πιο έμπειροι...

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Eχεις δικιο.... Αλλα λογικα καποιο λαθος θα εγινε γιατι ολες οι προηγουμενεσ γεννες που κοιτουσα στο συγκεκριμενο εκτοφειο ηταν ''νταν'' 49 ημερων....Παντως στην επομενη επικοινωνια μας θα τον ρωτησω να δω τι θα μ απαντησει......

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Τι σημαινει αυτο ? :/ Ηθελε να παμε να το παρουμε εμεις αλλα επειδη δν υπαρχει δυνατοτητα θα μας το φερει αυτος.. Σημαινει κατι που δεν εχω τν εμπειρια να το καταλαβω?

Παιδια αν βλεπετε οτι κατι δεν παει καλα με το εκτοφειο σας παρακαλω να μου το πειτε γιατι το σκυλι δεν εχει ερθει ακομα και δεν ειναι κ λιγα τα λεφτα αλλα κυριως αμα εχει προβληματα θα μου κοστησει στο μελλον πολυ παραπανω.....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Φίλε μου δεν έχω την εμπειρία γενικά, ούτε ξέρω από Γ.Π. και τα εκτροφεία τους.
Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω οτι οι σωστοί εκτροφείς, δίνουν τα σκυλιά μετά από τους δύο μήνες.
Το αποστολή σε όλη την Ελλάδα φοβίζει, γιατί συνήθως οι σωστοί εκτροφείς θέλουν να τσεκαριστούν αλλά και να τσεκάρουν και οι ίδιοι από κοντά αυτόν στον οποίον θα εμπιστευτούν το σκυλί τους.
Αυτά ξέρω, μπορεί να τους αδικώ, γιατί είμαι πρωτάρης και γι'αυτό συγγνώμη.
Ίσως και οι εμπειρότεροι να μην σου απαντούν, για να μην δημιουργηθεί δεύτερο ιντριγκαριστικό θέμα για εκτροφείο, μέσα σε λίγες μέρες.

Σόρρυ που δεν ξέρω για να σε βοηθήσω παραπάνω.

εντιτ
@Νατάσσα
Εσύ που ξέρεις και καταλαβαίνεις περισσότερα τι γνώμη έχεις?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
@Νατάσσα
Εσύ που ξέρεις και καταλαβαίνεις περισσότερα τι γνώμη έχεις?
Εμένα η γνώμη μου είναι να πάει εκεί, να συζητήσει, να δει γονείς/εγκαταστάσεις, γενικά τα σκυλιά κ να αποφασίσει ο ίδιος.
Ο Ορχομενός κοντά είναι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα