Είναι πολύ σχετικό το κάθε πότε πρέπει να κόβεις τα νύχια του σκύλου. Εμένα θέλει συχνά κόψιμο κάθε 3-4 βδομάδες. Παρά τις βόλτες στην άσφαλτο τα νυχια της μακραίνουν γιατί το βάρος της δεν της επιτρέπει να φθαρούν πολύ και κυρίως τα μπροστινά τα πίσω μεγαλώνουν πιο αργά... αλλά από την άλλη δεν μιλάμε για τρελό κόψιμο, μόνο τις μύτες παίρνω.
Έχει μαύρα νύχια εκτός από ένα στο πίσω πόδι που είναι διάφανο. Αυτό το έχω σαν μπούσουλα.
Μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από την τελευταία φορά που έκοψα και τα πίσω και εκεί είδα αιματάκι. Παραδόξος δεν έβγαλε άχνα παρά το οτι μάτωσε... δεν είχα και πρόχειρη το αιμοστατικό... να ναι καλά η συμβουλή από το "σκυλος & γάτα" με το αλεύρι!
Έχει μαύρα νύχια εκτός από ένα στο πίσω πόδι που είναι διάφανο. Αυτό το έχω σαν μπούσουλα.
Μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από την τελευταία φορά που έκοψα και τα πίσω και εκεί είδα αιματάκι. Παραδόξος δεν έβγαλε άχνα παρά το οτι μάτωσε... δεν είχα και πρόχειρη το αιμοστατικό... να ναι καλά η συμβουλή από το "σκυλος & γάτα" με το αλεύρι!