Mεγάλωμα νυχιών

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Είναι πολύ σχετικό το κάθε πότε πρέπει να κόβεις τα νύχια του σκύλου. Εμένα θέλει συχνά κόψιμο κάθε 3-4 βδομάδες. Παρά τις βόλτες στην άσφαλτο τα νυχια της μακραίνουν γιατί το βάρος της δεν της επιτρέπει να φθαρούν πολύ και κυρίως τα μπροστινά τα πίσω μεγαλώνουν πιο αργά... αλλά από την άλλη δεν μιλάμε για τρελό κόψιμο, μόνο τις μύτες παίρνω.
Έχει μαύρα νύχια εκτός από ένα στο πίσω πόδι που είναι διάφανο. Αυτό το έχω σαν μπούσουλα.

Μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από την τελευταία φορά που έκοψα και τα πίσω και εκεί είδα αιματάκι. Παραδόξος δεν έβγαλε άχνα παρά το οτι μάτωσε... δεν είχα και πρόχειρη το αιμοστατικό... να ναι καλά η συμβουλή από το "σκυλος & γάτα" με το αλεύρι!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ενδιαφερουσες πληροφοριες,ευχαριστω :)
Ασπρα νυχια εχει ο μικρος αλλά μια φορα χθες πηγα προς αυτον με τον νυχοκοπτη και μολις με ειδε ετρεξε σε μια γλαστρα και ασκαβε σα μουρλος...και μετα ητανε καταμαυρα τα νυχια του...Μηπως ηθελε να μου πει κατι;;;:x::p

@ κωστα την επομενη φορα φερε και τον νυχοκοπτη...
Δεχομαι την προσκληση κοπης και μαθηματα διοτι αν περιμενει ο Φοιβος απο εμενα τοτε μαλλον θα εχουμε τον κολλητο αυτουνου...

:D:p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμένα ένα χρόνο τώρα,τα πίσω πόδια είναι μία χαρά και προχθές(που είχαμε και εμβόλιο)την είδε η κτηνίατρος και απλά έκοψε πολύ λίγο δύο νύχια από τα μπροστινά πόδια!Κάπως πατάει και αυτά είναι τα μόνα που μακρένουν!!
Και σε εμένα ακούγεται το τικ τικ αλλά μου είπε ότι είναι μια χαρά και δε τα πείραξε τα άλλα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog