Lucy-η νέα μου φίλη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Υπάρχει πάντα η λύση του μαγικού crate! (υπάρχουν θέματα να διαβάσεις εδώ μέσα)
Ξεκίνα όμως από τώρα να φεύγεις για λίγο, 5-10 λεπτά, και σιγά σιγά να αυξάνεις το χρόνο. Σιγά σιγά θα συνηθίσει, μέχρι να έρθει η ώρα να μείνει εντελώς μόνη.
Απλώς είναι πολύ δεμένη μαζί σου.

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Το σκεφτήκαμε και εμείς αυτό.Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο με εμένα και με το που έφυγα τα 'κανε στον διάδρομο.Βασικά φοβάμαι μην πάσχει από άγχος αποχωρισμού.:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Το σκεφτήκαμε και εμείς αυτό.Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο με εμένα και με το που έφυγα τα 'κανε στον διάδρομο.Βασικά φοβάμαι μην πάσχει από άγχος αποχωρισμού.:(
Από αυτό πάσχει ιπτάμενο κορίτσι. Ξεκίνα να διαβάζεις τα σχετικά θέματα στο φόρουμ.

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Από αυτό πάσχει ιπτάμενο κορίτσι. Ξεκίνα να διαβάζεις τα σχετικά θέματα στο φόρουμ.
Όχι ρε γαμώτο....:(
Σε λίγο πρέπει να φύγω σε λίγο.
Πως θα την αφήσω τώρα;

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Με ηρεμια και χωρις αγχος. Αν πρεπει να φυγεις θα φυγεις.

Οχι υπερβολικες αγκαλιες και χαδια. Στο ειχα γραψει και στο προηγουμενο θεμα. Προσπαθησε να συνυπαρχετε απλα με ηρεμια στον ιδιο χωρο αντι να ειστε συνεχεια αγκαλια. Καλο θα ηταν να την απασχολουν και τα υπολοιπα μελη παιζοντας μαζι της ωστε να μην δεθει υπερβολικα με εσενα μονο.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κανονικά και με το νόμο που λένε...
Όσο εσύ είσαι μέσα στο άγχος και την ανησυχία, τόσο κι αυτή θα τρελαίνεται.
Αν θες, προσπάθησε, λίγο πριν να φύγεις, να μην της δώσεις καμία απολύτως σημασία. Ούτε χαδάκια ούτε "κουκλάκι μου θα φύγει η μανούλα, και να είσαι ήσυχο κορίτσι" ούτε τίποτα.
Μην ασχολείσαι καθόλου.
Όπως επίσης και κατά την επιστροφή σου. Ούτε τυμπανοκρουσίες που γύρισες ούτε αγκαλιές και φιλιά σαν να έλειπες δέκα χρόνια...
Θα πιάσει σιγά σιγά το νόημα ότι όταν φεύγεις, πάντα επιστρέφεις και no big deal!

Και καλή βόλτα! :)

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Agathe και matilda θα το προσπαθήσω να μην δείχνω πολύ ενθουσιασμό απλώς είναι λίγο δύσκολο έτσι όπως χοροπηδάει.

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Πέρασαν περίπου 2 μήνες από τότε που η Λούση μπήκε στην οικογένεια μας και τώρα πια μας έχει εμπιστευτεί πλήρως.

Έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα με το άγχος αποχωρισμού.Έχει σταματήσει να κλαίει όταν φεύγουμε και οι ζημιές που έκανε έχουν μειωθεί υπερβολικά θα έλεγα.

Από την συμβίωση αυτών των 2 μηνών μαζί της έχω καταλάβει αρκετά πράγματα για το χαρακτήρα της.
Είναι ένα σκυλί που αν και φοβάται γενικά τους ανθρώπους λόγω το παρελθόντος της μόλις τους γνωρίσει είναι πολύ φιλική και δεκτική σε παιχνίδια και σε χάδια.Δεν τα πάει καλά με μικρά παιδιά.Δεν είναι επιθετική προς αυτά απλώς τα φοβάται επειδή αντιδρούν υπερβολικά.Είναι αρκετά έξυπνο σκυλί και τα πιάνει όλα εύκολα αλλά θα τα ακούσει όποτε θέλει εκείνη.Γενικώς μπορεί να χαρακτηριστεί ξεροκέφαλη.Τρελένεται για χάδια και αναζητά συνεχώς την επαφή με κάποιον ενώ είναι ακόμα προσκολλημένη σε 'μενα αν και παίρνει την ίδια προσοχή και από τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Είναι πολύ φιλική με τα άλλα ζώα αλλά δεν έχει όρια και δεν ξέρει να αναγνωρίζει τη γλώσσα του σώματος.Δεν πα να χει φάει 10 γρυλίσματα από το άλλο σκυλί,αυτή θα κλαψουρίζει ορμώντας πάνω του για να παίξει.Σε αυτό το θέμα θέλει δουλειά γιατί κάποια στιγμή θα φάει καμιά διόρθωση από κάνα μεγαλόσωμο και θα τρέχουμε.Στη βόλτα είναι άλλο σκυλί.Μόλις θα περάσουμε την είσοδο της πολυκατοικίας θα αρχίσει το τράβηγμα και δεν την σταματάει κανείς.Έτσι τυλίγω τον οδηγό γύρω από το χέρι μου ώστε να είναι όσο πιο κοντά μου γίνεται και ξεκινάμε να περπατάμε ενώ αυτή τρέχει στα 2 πόδια.

Εν τω μεταξύ έχει πολύ μεγάλη αλτικότητα.Το 1,70 το φτάνει για πλάκα γι αυτό έχουμε εξαφανίσει ότι μπορεί να φτάσει.

Αποφάσισε επίσης ότι δεν της αρέσει η acana και της το γυρίσαμε σε sam's field η οποία έχω να πω ότι της έκατσε αρκετά καλά και την τρώει με πολύ όρεξη.

Αύριο θα μπουν και φωτογραφίες της χαζής.
Καληνύχταα

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Θα δεις οτι οσο παει θα ειναι ολο και καλυτερα. Αν τραβαει πολυ να πηγαινεις απο την αντιθετη κατευθυνση που θελει να παει για να της δειξεις οτι δεν θα γινεται το δικο της. Φωτος ακομα χρωστας :p
Ευχομαι να περνατε παντα ετσι και ακομα πιο ομορφα αν ειναι δυνατον. Μπραβο για οσα κανετε για την μικρουλα, θα σας το ανταποδωσει με τον δικο της ξεχωριστο τροπο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi