Lucy-η νέα μου φίλη

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Γεια σας για μια ακόμη φορά.

Πριν 2 μέρες προσθέσαμε στην οικογένειά μας.Τη Λούση μας!

Για όσους δεν ξέρουν η Λούση είναι ημίαιμο pomeranian με πεκινουά(τουλάχιστον έτσι γράφει στο βιβλιάριό της)και την πήραμε από μία φιλοζωική.Η Λούση έχει γενικά άσχημο παρελθόν λόγο του ότι πριν την βρουν η άνθρωποι από τη φιλοζωική,την είχαν κάποιοι στη Σαλαμίνα σε πολύ άσχημη κατάσταση.Το σκυλί το χτυπούσαν,η τροφή της αποτελούταν από βρεγμένα ψωμιά και ήταν όλη μέρα δεμένη.

Ευτυχώς όλα πέρασαν και τώρα η Λούση έχει ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μαζί μας όπου την προσέχουμε και την αγαπάμε.

Την Πέμπτη που την πήραμε έκανε ένα εμβόλιο και έβαλε και chipάκι και σε 20 μέρες θα πάμε και για στείρωση.

Την πρώτη μέρα μαζί μας ήταν πολύ ήσυχη αφού κοιμήθηκε δίπλα στο κρεβάτι μου χωρίς να βγάλει άχνα όλη νύχτα.Τσίσα και κακά της έκανε με το που βγήκε στο μπαλκόνι και γενικά δεν μας δυσκόλεψε καθόλου.

Χθες αρχίσαμε και τις βόλτες.Με το λουρί τα πάει πολύ καλά και δεν τραβάει(καλά πόσο βέβαια να τραβήξει 5 κιλά σκατό).Ότι σκυλί βλέπαμε είτε ήταν μέσα σε σπίτι είτε όχι ήθελε να παίξει μαζί του.Ιδιαίτερη αδυναμία έδειξε σε έναν τσοπάνη ο οποίος της γάβγιζε σαν τρελός και εκείνη τράβαγε κλαίγοντας να πάει κοντά του να παίξουν.

Γενικά παρατήρησα ότι φοβάται τους περισσότερους ανθρώπους και την περισσότερη ώρα τριγυρνάει με την ουρά στα σκέλια.Σε μας έχει αρχίσει αν ανοίγεται και έχει γίνει η ουρά μας μες το σπίτι.

Κατα τ'άλλα είναι πολύ ήσυχο σκυλάκι.Ούτε ζημιές έχει κάνει ούτε τίποτα.Ακούει στο ΜΗ πολύ καλά και μια φορά να της το πεις σταματάει την ανεπιθύμητη συμπεριφορά.

Την ξεκινήσαμε με eukanuba mini adult αλλά δεν την έχει αγγίξει καθόλου οπότε αποφασίσαμε να την ξεκινήσουμε με μαγειρευτό αφού απ ότι είδαμε το τρώει πολύ καλύτερα.

Να και μερικές φωτογραφίες της:
P291212_1414[01].jpg

P291212_1409[02].jpg

Επιστρέφω με περισσότερες

Attachments

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Καλώστηνα! Καλώς τη δέχτηκες! Και πάλι μπράβο, να είναι υγιής και καλότυχη όπως τώρα από δω και πέρα!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τί κούκλα που είναι?? Πολυυυυυ όμορφη και με πόζα κυρίας. Και συμπεριφορά άψογη. Μπράβο σας. Να την χαίρεστε και καλή συμβίωση.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
νάσια σε ευχαριστούμε πολύ :)

Λίγες ακόμα φωτογραφίες:

Εν ώρα χαλάρωσης
P281212_2313.jpg

P271212_2335[02].jpg
Και στον γιατρό
P271212_1726.jpg

Την μέρα που πήγαμε για να δούμε αν μας αρέσει για να την πάρουμε:
P241212_1617.jpg

P241212_1617[02].jpg

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
το σκυλι ειναι ωραιο αλλα ο φωτογραφος την αδικει ==))
Η φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό γιατί η φωτογραφική μηχανή κολύμπησε μέσα σε λασπόνερα,γι αυτό η φωτογραφίες είναι θολές.Όχι ότι αλλιώς θα έβγαιναν καλύτερες τέτοιο ταλέντο που είμαι:p

Η Lucy σε ευχαριστεί

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Επιτέλους :) Να τη χαίρεστε την κουκλίτσα σας κι εύχομαι πολλές όμορφες στιγμές μαζί της. Έχει πλάκα πάντως η φάτσα της έτσι με τον προγναθισμό. Σαν να σας κάνει μονίμως γκριμάτσες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ιπτάμενο κορίτσι είναι τέλεια η Lucy σας..πραγματικά υπέροχη..άρχισε εντατικά μαθήματα φωτογραφίας γιατί μια τέτοια σταρ απαγορεύεται δια ροπάλου να μην την αναδεικνύουν οι φωτογραφίες της!!! Θα σας κάνει μήνυση και θα έρθω μάρτυρας κατηγορίας! :D
Να την χαίρεστε, όμορφη και τυχερή !

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Ιπτάμενο κορίτσι είναι τέλεια η Lucy σας..πραγματικά υπέροχη..άρχισε εντατικά μαθήματα φωτογραφίας γιατί μια τέτοια σταρ απαγορεύεται δια ροπάλου να μην την αναδεικνύουν οι φωτογραφίες της!!! Θα σας κάνει μήνυση και θα έρθω μάρτυρας κατηγορίας! :D
Να την χαίρεστε, όμορφη και τυχερή !
χαχαχαχαχαχαχα τα χρειαζόμαστε τα μαθήματα και άμεσα απ'ότι φαίνεται.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Επιτέλους :) Να τη χαίρεστε την κουκλίτσα σας κι εύχομαι πολλές όμορφες στιγμές μαζί της. Έχει πλάκα πάντως η φάτσα της έτσι με τον προγναθισμό. Σαν να σας κάνει μονίμως γκριμάτσες.
Ναι όντως και να φανταστείς τη βλέπω και γελάω.Αλλέ ρε γαμώτω είναι γλυκούλα και θέλει συνέχεια αγκαλιές με αποτέλεσμα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μας συνέχεια και να μας πρήζει

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Χα θυμάσαι μερικές μέρες πριν που φοβόσουν μήπως είναι φοβικιά και δε θα θέλει πολλές αγκαλιές και θα σκαγες αν δεν τη χαϊδευες? :D

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Χα θυμάσαι μερικές μέρες πριν που φοβόσουν μήπως είναι φοβικιά και δε θα θέλει πολλές αγκαλιές και θα σκαγες αν δεν τη χαϊδευες? :D
Ναιιιιι πως δεν θυμάμαι αλλά τελικά μου βγήκε το αντίθετο.Βέβαια κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό να είναι συνέχεια από πίσω σου,αλλά εντάξει θα το αντέξω:D

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Tυχερη μεσα στην ατυχια της η Λουση..
Μια κουκλιτσα ειναι,να την χαιρεστε για πολλα χρονια!

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Σε ευχαριστούμε πολύ golden boy:)

Θα επιστρέψω αύριο γιατί έχω μερικές ερωτησούλες σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!Να χαίρεστε και εσείς τα σκυλάκια σας!

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Ευχαριστώ πολύ agathe:)

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που παρατηρήσαμε στην μικρή.

Λοιπόν,την όλη φροντίδα της την έχω αναλάβει εγώ και όλοι οι υπόλοιποι έχουν ένα μικρό μέρος της φροντίδας της.Χθες λοιπόν κάποια στιγμή έφυγα από το σπίτι για κάποιες δουλειές και εκείνη καθόταν μπροστά στην πόρτα και έκλαιγε συνέχεια.Εν τω μεταξύ απ ότι μου είπαν πήγαινε στο δωμάτιό μου και εκεί έκλαιγε περισσότερο.

Σήμερα δοκιμάσαμε να βγω έξω από το σπίτι για να δούμε την αντίδρασή της και στα πρώτα δεύτερα έσκουζε.

Μάλιστα μέσα στο σπίτι είναι συνέχεια από πίσω μου.Θα σηκωθώ εγώ,θα σηκωθεί και αυτή.Θα κοιμηθώ εγώ,θα κοιμηθεί και αυτή.Θα κάτσω εγώ να δω τηλεόραση,θα κάτσει και αυτή.Ακόμα,αν δεν καθόμαστε δίπλα της ή σχετικά κοντά της δεν τρώει.

Μπορώ να κάνω κάτι γιατί σε 2 βδομάδες θα αναγκαστεί να μένει μόνη για 6 ώρες

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Να βγαίνεις πιο συχνά ώστε να το συνηθίσει. Σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi