γνωριζω περι αυτισμου φιλτατη και αλλος ο λογος που αναφερθηκα σε συνδρομο. Οπως και να χει, καπου εχει ενα κομβιον που λεει αγνοηση χρηστη. Αμα δεν σου αρεσω, πατα το και δεν θα με διαβαζεις. Η ευγενεια ειναι σχετικη. Για την ιστορια στο αρχικο μου ποστ εκανα κρυο χιουμορ σχετικα με αυτον που σου ειπε να ζευγαρωσεις τον μικρο και αυτο διοτι δεν ηξερα οτι ειχες τετοια επιθυμια ουτως η αλλως.Δεν μίλησα για δύνδρομα, ο αυτισμος δεν είναι σύνδρομο ,έχει να κάνει με την επικοινωνία και τις συμπεριφορές που βγάζει.Εγώ μίλησα καθαρά για την συμπεριφορά σου η οποία φάνηκε από την απάντηση σου.Απλά όταν μιλάς με κάποιον που δεν γνωρίζεις προσπαθείς να είσαι ευγενικός όσο και αν πιστεύεις ότι ο άλλος είναι λάθος.Αυτό είναι κομμάτι της συμπεριφοράς που θέλει δουλειά.Δεν θα μιλήσουμε γι αυτό το κομμάτι σε αυτό το forum δεν ειδικεύεται στους ανθρώπους αλλά στα σκυλιά.Αλλά να ξέρεις οτι όταν κάποιος ρωτάει σημαίνει οτι θέλει να μάθει για κάτι που δεν γνωρίζει και όποιος πιστευει οτι γνωρίζει κατευθύνει σωστά και δεν παίρνει τον άλλον από τα μουτρα....
Δεν έχω κάποια αντίρρηση να το δεχτώ αλλά ενώ έχω αναφέρει παραπάνω οτι είναι δύσκολο να ζευγαρώσεις τσιουάουα και οτι κάνουν μόνο 1 η 2 σκυλάκια βλέπω απαντήσεις που λένε τι θα τα κάνεις τόσα σκυλάκια.Βάζουμε όλα τα σκυλιά στην ιδια κατηγορία ενώ κάθε ράτσα είναι διαφορετική.Ηθελα να την βάλω να ζευγαρώσει δεν το κρύβω αλλά όταν είδα πόσο δύσκολο είναι και τι μπορεί να επιφέρει το ξανασκεφτηκα.Και ύστερα ρώτησα αν ισχύει το ίδιο και για τα αρσενικά και πως μπορουν να μειωθούν οι ορμές τι μπορώ να κάνω εγώ και είπα οτι μου ζήτησαν το αρσενικό για ζευγάρωμα.η ερώτηση ήταν τι είναι σωστό να κάνω.Και κάποιοι έπεσαν να με φάνε.αυτό το πράγμα δεν το καταλάβαινω,νόμιζα οτι συζητάμε εδω μέσα.ωραία, ποιες είναι οι αντιρρήσεις σου?
τι ακριβώς εννοεις με τον όρο επιλεκτική εκτροφή;οτι οι εκτροφείς κρατάνε τα καλύτερα κουτάβια για να τα αναπαράγουν;Αν δεν προσπαθείς να βελτιώσεις μια φυλή με επιλεκτική εκτροφή, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γέννα.
Με παααααααρα πολύ απλά λόγια ναι.τι ακριβώς εννοεις με τον όρο επιλεκτική εκτροφή;οτι οι εκτροφείς κρατάνε τα καλύτερα κουτάβια για να τα αναπαράγουν;
Ναι, αλλά συνήθως όχι μεταξύ τους.τι ακριβώς εννοεις με τον όρο επιλεκτική εκτροφή;οτι οι εκτροφείς κρατάνε τα καλύτερα κουτάβια για να τα αναπαράγουν;