Lhasa Apso

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Κάθε μέρα χτενίζω πάνω απο μισή ώρα , οι κόμποι δημιουργούνται και δεν φεύγουν κιόλας .
Δεν έχει να κάνει με το πόση ώρα κάνει κατά ποσο σωστά το κανεις.
Και προφανώς δεν το κανεις σωστά και δεν χρησιμοποιήσεις τις σωστές βούρτσες-χτένες.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλημέρα. Θα ήθελα βοήθεια σε ότι αφορά αυτή την ράτσα. Επειδή μάλλον θα πάρω ένα λάσα άψο. Έχουν τον χαρακτήρα του σιχ τζου? Γενικά λεπτομέρειες από κάποιον που να έχει?
Tα Lhasa Apso ξεκίνησαν σαν "συναγερμοί" των Βουδιστών μοναχών. Τα είχαν για να ειδοποιούν για τυχόν εισβολείς στα μοναστήρια τους. Υποτίθεται μάλιστα ότι το γαύγισμά τους είναι δυσανάλογο του μεγέθους τους σε ένταση. Οπότε χωρίς εκπαίδευση από νωρίς -όπως σε όλα τα σκυλάκια βέβαια- θα έχεις θέμα. Αν το κουταβάκι σου ΕΙΝΑΙ Lhasa Apso βεβαίως-βεβαίως!!!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Πω πω πολλές γέννες και ζευγαρώματα τελευταία!!
Το κακό ειναι ότι εδώ ο άνθρωπος μιλάει για ένα μάλλον λάσα άπσο,από ένα τυχαίο ζευγάρωμα,ενός τυχαίου που είπε να βγάλει 5 φράγκα σε περίοδο κρίσης και εσείς διαφωνείται ποια χτενίζει περισσότερο το σκυλί της....
(συγνώμη αλλά μου κάνει λίγο αστείο)

MustGK

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2010
27
0
Πω πω πολλές γέννες και ζευγαρώματα τελευταία!!
Το κακό ειναι ότι εδώ ο άνθρωπος μιλάει για ένα μάλλον λάσα άπσο,από ένα τυχαίο ζευγάρωμα,ενός τυχαίου που είπε να βγάλει 5 φράγκα σε περίοδο κρίσης και εσείς διαφωνείται ποια χτενίζει περισσότερο το σκυλί της....
(συγνώμη αλλά μου κάνει λίγο αστείο)
Μας το χαρίζει και με μόνη πληρωμή την φροντίδα και την αγάπη για αυτό.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μας το χαρίζει και με μόνη πληρωμή την φροντίδα και την αγάπη για αυτό.
Δεν απαλλάσσεται των ευθυνών για το απαράδεκτο ζευγάρωμα! Δυστυχώς στου κουφού την πόρτα......

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Δηλαδη εγω αν σου χαρισω μια τιγρη και σου πω να την αγαπας θα την παρεις??το μοναδικο κριτηριο του σκυλου ειναι η τιμη?ακομα δεν εχεις καταληξει σε ρατσα απο οτι βλεπω.....καλυτερα μην το παρεις...διαλεξε υπευθυνα πια φυλη σου ταιριαζει και μιλα με εκτροφεις.....διαβασε οσο περισσοτερο μπορεις και ενημερωσου για τα τυχαια ζευγαρωματα.....
φιλικα παντα.....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλημέρα. Θα ήθελα βοήθεια σε ότι αφορά αυτή την ράτσα. Επειδή μάλλον θα πάρω ένα λάσα άψο. Έχουν τον χαρακτήρα του σιχ τζου? Γενικά λεπτομέρειες από κάποιον που να έχει?
Μετά από 17,5 χρόνια στη ζωή μου καθαρόαιμου Λάσα Άπσο, 17,5 πολύ ευτυχισμένων χρόνων μέσα στα οποία ένας μικρός σκύλος μου έσωσε τη ζωή πριν 16 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε φυλή έχεις υπ' όψιν σου. Το ψευδώνυμο μου ήταν το όνομα του γιατί κάθε ημέρα μου μάθαινε και κάτι. Πολύ έξυπνος, επικοινωνιακός, απίστευτα γαβγιστερός, επίμονος, περίεργος σε όλα και ειδικά στο φαγητό, σε ποσοστό να συναγωνίζεται το Γκρένενταλ, με -παρά το μέγεθος του- μεγάλες απαιτήσεις και αντοχές σε περπάτημα, πολύ συναισθηματικός, αλλά ταυτόχρονα με περίεργο τρόπο εσωστρεφής, πολύ δίκαια χαρακτηρίστηκε το ''Λιοντάρι που γαβγίζει'', ρωμαλέος, ατρόμητος, πολύ ανθεκτικός, δεν αρρώστησε ποτέ ως τα 17, είναι πολύ κρίμα που δεν θα πάρεις προτυπικά καθαρόαιμο Λάσα Άπσο (ασχέτως που το Σιχ Τζου ουδεμία σχέση έχει, ούτε και το Μαλτέζ φυσικά που έτσι νομίζουν ορισμένοι). Αν έχεις παιδιά, ποτέ δε θα σκέφτονταν το μέγεθος του, κάθε στιγμή θα τα κέρδιζε και θα ήταν αφοσιωμένος.

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
MustGK είσαι από το 2010 στο φόρουμ όπως βλέπω και στο προφίλ σου,έτσι? Δεν έχεις κουραστεί να διαβάζεις για το ζευγάρωμα σκύλων? Εκτός κι εάν δεν ασχολιόσουν καθόλου...

Ο μόνος λόγος που θα δεχόμουν να πάρω ένα σκύλο από ζευγάρωμα γνωστού μου θα ήταν για να μη πεταχτεί στο δρόμο...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο μόνος λόγος που θα δεχόμουν να πάρω ένα σκύλο από ζευγάρωμα γνωστού μου θα ήταν για να μη πεταχτεί στο δρόμο...
στο βουνό, στο λαγκάδι και στον κουβά/σακούλα

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
13
Skilospito Ave.
αντε παλι τα ιδια και τα ιδια!! ελεος πια με την επιθεση που κανετε στα νεα μελη οι πολυξεροι! πειτε την γνωμη σας χωρις να προσβαλλετε την γνωμη του αλλου. δεν εχουμε αναγκη απο ατακαδορους αλλα απο συμβουλες και πληροφοριες! ποτε θα μαθουν καποιοι να μην επιβαλλουν την αποψη τους?? ](*,)](*,)](*,)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
αντε παλι τα ιδια και τα ιδια!! ελεος πια με την επιθεση που κανετε στα νεα μελη οι πολυξεροι! πειτε την γνωμη σας χωρις να προσβαλλετε την γνωμη του αλλου. δεν εχουμε αναγκη απο ατακαδορους αλλα απο συμβουλες και πληροφοριες! ποτε θα μαθουν καποιοι να μην επιβαλλουν την αποψη τους?? ](*,)](*,)](*,)
Θα ήθελα πολυ να μου πεις σε ποιό πόστ κάναμε επίθεση στο νέο μέλος, και που φανήκαμε πολύξεροι... Νομίζω ότι συμβουλές και πληροφορίες δόσαμε. Την άποψή του, ο καθένας, δεν μπορεί να την επιβάλλει, μπορεί μονο να επιχειρηματολογήσει επ'άυτης, κι αυτό ΕΑΝ θέλει... Η όποια επίθεση, έχω την εντύπωση ότι περιορίστηκε σε αυτόν που κάνει την τυχαία γέννα...

sissyf

Active Member
10 Ιανουαρίου 2017
28
89
51
Καλησπέρα υπάρχει κάποιος στο forum που να έχει lhasa apso είναι μια υπέροχη φυλή και δεν βλέπω πολλές αναφορές