πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ....!!!!Επομενως εμενα δε με ενοχλει που θα πληρωσω ακριβα τον σκυλο,νομιζω θα ναι τα πιο χρησημα ξοδεμενα λεφτα που εχω δωσει
Και γιατί δεν ψάχνεις μόνος σου εκτροφεα από το εξωτερικό;Σημερα πηγα στον κτηνιατρο την Μελινα μας.Ειναι ο ιδιος κτηνιατρος που την πηγαιναμε απο μωρο και γενικα του εχω εμπιστοσυνη και μαλιστα ειναι στρατιωτικος κτηνιατρος(δε ξερω αν λεει κατι αυτο)Τελος παντων συζητησα μαζι του το γεγονος οτι θελω να παρω σκυλο συγκεκρημενης ρατσας και μου ειπε οτι ο ιδιος συνεργαζεται με 3 εκτροφεια σε Ουγγαρια και Τσεχια(...........ναι και μενα κατι μου καναν αυτες οι χωρες.........)και ειπε οτι μπορει να μου βρει λασα,δε ξερει ποσο χρονο θα παρει,μπορει και 6μηνο ειπε(καλο μου ακουστηκε αυτο)οτι το κουταβι θα ναι 2 μηνων εμβολιασμενο και με τσιπακι και οτι σε 6 με 8 μηνες θα ερθει και το πετιγκρι και οτι δινει ενα χρονο εγκυηση(για ασθενειες που οφειλονται σε κληρονομηκοτητα μονο πχ δυσπλασια).Η τιμη που μου ειπε ειναι 750 ευρω.Πως σας ακουγονται αυτα????
Είχα ακούσει γι'αυτόν και τώρα που βλέπω το όνομα το θυμήθηκα. Μου είχαν πει ότι είναι μεγάααλος εκτροφέας/προμηθευτής και ότι φέρνει 6.000 κουτάβια το μήνα(? αν θυμάμαι καλά) για πούλημα.ΠΧ. Τον κύριο Κανέλο (από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πετ-σοπ). ΡΩΤΑ τον. Μη μασάς.
.