Leonberger

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν έχω δει από πολύ κοντά Καυκάσου αλλά από φωτογραφίες που έχω δει το σκυλί που είδα είχε λιγότερο μυτερή μουσούδα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
μηπως ηταν καυκασου?
Για να πω τη "μαύρη" αλήθεια, το Καυκάσιο Ποιμενικό δεν μοιάζει καθόλου με το Leonberger!
To Leonberger είναι πιο "κομψό" (λεπτοκαμωμένο) και πιο ψηλό. Συνήθως είναι ψηλότερο από του Αγ. Βερνάρδου, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο μυώδες...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Για να πω τη "μαύρη" αλήθεια, το Καυκάσιο Ποιμενικό δεν μοιάζει καθόλου με το Leonberger!
To Leonberger είναι πιο "κομψό" (λεπτοκαμωμένο) και πιο ψηλό. Συνήθως είναι ψηλότερο από του Αγ. Βερνάρδου, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο μυώδες...
Σωστο...απλα καποιος που δεν γνωριζει καλα τις δυο φυλες μπορει να μπερδευτει....
το πλουσιο τριχωμα η μαυρη μουριτσα κι ο μεγαλος ογκος μπορει να μπερδεψουν....δυστηχως στα Καυκασου ακρωτηριαζουν και τα αυτακια :(

n1kos_gr

New Member
22 Αυγούστου 2011
1
0
Grifos αν σου πω ότι χθες σκεφτόμουν να γράψω ένα σχόλιο αλλά δεν πρόλαβα και μετά το ξέχασα...

Προσωπικα, θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα σκυλιά!Εχω την τύχη ο δικός μου ο σκύλος να έχει κοινωνικοποιηθεί με έναν τέτοιο σκύλο απόλυτα φυσιολογικό!Μεγαλό μέρος από την κοινονικοποίηση του σκύλου μου την οφείλω στον Λάκη,εκτροφικό Leonberger παρμενο από το εξωτερικό!
Άψογος σκύλος σε όλα του!
Θα προσπαθήσω να προτείνω στο ιδιοκτήτη του επίσης πολύ ωραίο άνθρωπο να μπει και να πει δύο λόγια!
Stelio file mou, Lakis, leonberger, apo to elsoteriko, einai mono enas stin ellada (logika leme ton idio :)
Apo ta kalitera skilia pou exo gnorisei.

Disclamer: Miso ta greeklish alla grafo apo eksoteriko kai to pc den exei ellinika.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Stelio file mou, Lakis, leonberger, apo to elsoteriko, einai mono enas stin ellada (logika leme ton idio :)
Apo ta kalitera skilia pou exo gnorisei.

Disclamer: Miso ta greeklish alla grafo apo eksoteriko kai to pc den exei ellinika.
Ασχετο αλλα ελληνικα βαζεις ευκολα

Start - Control Panel - Regional and Language options - Keyboards and Languages - Change keyboards - Add - Greek (Greece) - OK - Apply!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αυτο το σκυλι,τον ''Λακη'',το εχω δει και γω πολλες φορες στο παρκο,πραγματικα καταπληκτικος σκυλος!
Οταν πηγαιναμε συχνα στο παρκο,ηταν ακομη μικρουλης,δεν ειχε χρονισει,αλλα μπορω να πω οτι ηταν απο τα πιο καλα κοινωνικοποιημενα σκυλια,με απιστευτα γλυκο χαρακτηρα,ενας αγαθος γιγαντας.Παιδια,ηταν τεραστιος απο τοτε,φανταζομαι πως θα εχει γινει τωρα που πρεπει να ειναι κοντα στα 3..Πανεμορφος,ευγενικος με ολους τους ανθρωπους και τα σκυλια,λες και ηξερε οτι ειναι πραγματικα τεραστιος και οτι ανετα θα ''ελιωνε'' καποιο μικροσωμο σκυλι αν μπλεκοταν στα ποδια του.Το καλυτερο απ'ολα ηταν το μπουνταλαδικο τρεξιμο,σαν να εβλεπες ενα γιγαντιο κουταβι να τρεχει,ειχε πολυ ογκο το σκυλι...Ενα πραγματικο διαμαντι,παντα περιμεναμε να σκασει μυτη ο Λακης,να χορτασει το ματι μας σκυλο !

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
τον ειδα και εγω στην εκθεση του Οκτωβρη. ηταν τελειος! μου επεσε το σαγονι! ηξερα τη φυλη αλλα δεν ειχα ξαναδει ζωντανα κανενα. Αν ειχα χρονο για χτενισμα θα επαιρνα σιγουρα!

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
δεν ξερω αν κανω λαθος,αλλα σε μια βιβλιογραφια ειχα διαβασει οτι το ντοπερμαν εχει γονιδια απο το ροτβαιλερ κ το λεονμπερκερ!